Senin is daha iyiymis, benimde motivem duser strese girerim ve streslenince maaaalesef bogaza sarıyorum :)Valla benim yasamimda en iyi tecrube ettigim sey sinir olmak kadar insani gazlayan bir sey yok ya da ben cok gaza gelmeye musaitimyapamazsin denilen bir sey olsun yapana kadar birakmam ama kendi halime birakilinca g*tu cok yayiyorum afedersin Tembelim evlendigimizde farkettim anca esim beni cok zayif buluyordu onun begeniside biraz baliket yonunde bende o yuzden kilo alayim dedim ama bilsem beni ince begenecek cok dikkat ederdim kocam icin hersey
P Puddingmuf ben cok alinganim esim kilo imasi yapsa bozulurum o da bildiginden asla risk alip soylemez. O yuzden burdaki tesviklerle insallah istedigim kiloya inerim
Evet yeni evliyiz 1.5 yil daha. Alinganligim sanki duzelecek gibi degil de Insallah dedigin gibidir cunku bende aglarim kilomu elestirseKac yillik evlisiniz? Genelde o alinganliklar ilk zamanlar oluyor bir kac yil sonra daha rahat oluyorsun. Bana simdi fil yumurtasi diye saka yapiyor eskıden olsa aglardim herhaldemotive ederiz canim birbirimizi iyi olur
Senin is daha iyiymis, benimde motivem duser strese girerim ve streslenince maaaalesef bogaza sarıyorum :)
Çok sağol canımCanım benim ya bebeğin de sen de harikasıniz
Keşke senin gibi pozitif olabilsem olumlu bakabilsem.
Haklisin her çocuğun gelişimi farklı ve genetik diye de bir şey var.
Hani 600 diye sınır belirliyorlar ya onun altında olmak insanda biraz endişe oluşturuyor malesef.
O feci ağrı bende de var canım. Belimde inanılmaz ağrı. Biraz yürüyünce hatta evde iki odayı süpürünce korkunç derecede ağrıyor. Bana da epidural spinal sezaryenden sonra oluyor 1 sene kadar sürüyor dediler çevreden doktora gitmedim ama ödem olabilir mi acaba benim deKızlar benim bel, kalça ve bacak ağrılarım vardı. Doktora gittim mr çekildi. Gebelikte kalçada ödem olabiliyormuş. Bende ödem olmuş, o ağrı yapıyormuş. Lanet bir şey, ağrısı coşunca yerlerde süründürüyor. Biraz daha detaylı bakılacak, tekrar mr ve tomografi çekilecek. Tomografi emzirmede zararlı değil mi dedim doktora, bir etkisi yok korkma dedi. Daha önce tomografi çektiren var mı emzirirken
Ben doğumdan sonra işi bırakanlardanım. 8 yıl sonra anne olunca bir süre kendim bakmak istedim. İşimde çok yoğundu. Kızımla vakıt geçirmek çok güzel olsada bazen bende çok sıkılıyorumTesekkur ederim @bsebse. Benim bebis 38+2 de geldi o yuzden iznim yeni bitti. Yillik izinleri tuketiyorum sonrasi da ucretsiz izin. Is hayatimi ozledigim soylenemez ama ev hanimligini evde oturmayi bilmiyordum. Onu ogreniyorum. Hatta tecrubeli ev hanimi arkadaslarimdan evde napilir nasil vakit gecirilir onerilerini bekliyorum. Is yapin demeyin valla tembelim sarmiyorum eve. Bebemde sagolsun rahat vaktim de oluyor bol bol. Kadin programlarinin hepsini denedim bir tek muge anli sardi :)
Tabi canim bir sure sonra duzelecekler mesela o zaman aliskanlik olmus olcak ister istemez tembel olamicazAaa benimki de tembellikten kurtulayım diye mi böyle oldu acep
3 saatte şimdi 4 saate doğru ilerletmeye çalışıyorum canım hep aynı uyutuyorum yatağına yatırıp beyaz gürültü açıp emziğini veriyorum öpüp odanın kapısında bekliyorum uyumazsa hafif sallıyorum ara ara bazen uyumak istemiyor yüksek sesle ninni söylüyorum sonra çıkıyorum sakinleşince odadanKahsen cnm sen bebeğini sadece uyanınca besliyordun uyuturken beslemiyordun değil mi.. kaç saatte bir beslenmiş oluyor birde gece uykusuna yatarken nasıl yapıyordun..
Kac yillik evlisiniz? Genelde o alinganliklar ilk zamanlar oluyor bir kac yil sonra daha rahat oluyorsun. Bana simdi fil yumurtasi diye saka yapiyor eskıden olsa aglardim herhaldemotive ederiz canim birbirimizi iyi olur
Evet yeni evliyiz 1.5 yil daha. Alinganligim sanki duzelecek gibi degil de Insallah dedigin gibidir cunku bende aglarim kilomu elestirse
Ankara. Oglusum var. Ev hanimligini bilirim diye az once kendimle dalga gectim. Hic bilmiyorum keyifte almiyorum. Istahli oldugumdan mutfaga sardim oldugu kadar yaptim yedim. Beni daha tanimadan sizlere kendimi yanlış tanitmak istemem. Ev isini de sevmiyorum zaten mecbur oldugum kadarini yavas yavas yapiyorum.Ah canim daha tazesiniz evliliginiz olgunlasinca kabugun sertlesir. neredensin kiz mi oglan mi :) oneri istemissin ev hanimlardan. Tecrubeli bir ev hanimi olarak sana ev isi yapmayi onermeyecegim bebek daha ufak cok kirlenmiyodur zaten ev, sabahtan isini bitir gunun keyfini cikart uzat bacaklarini koltuga, al onune atistirmaliklarini dizi/film izle, kendine bakim yap bebisi al gez. Kisacasi bu gunlerin tadini cikart
Ankara. Oglusum var. Ev hanimligini bilirim diye az once kendimle dalga gectim. Hic bilmiyorum keyifte almiyorum. Istahli oldugumdan mutfaga sardim oldugu kadar yaptim yedim. Beni daha tanimadan sizlere kendimi yanlış tanitmak istemem. Ev isini de sevmiyorum zaten mecbur oldugum kadarini yavas yavas yapiyorum.
bu emzik olayı cok rahat ya kımde gorsem bebek dalabıliyor keske benm kkzım da alsa kuzenın bebegı cok huysuz olmasna ragmen emzıkle uyuyorr neguzel.tıkardım agzına uyurdu. ama peki emzık düşünce de uyanıyormus gece yarıları uyurken almak gerekıyor dımı canım emziği bebekten o oyle alıstırmıs bebek uyanyomus düşünce3 saatte şimdi 4 saate doğru ilerletmeye çalışıyorum canım hep aynı uyutuyorum yatağına yatırıp beyaz gürültü açıp emziğini veriyorum öpüp odanın kapısında bekliyorum uyumazsa hafif sallıyorum ara ara bazen uyumak istemiyor yüksek sesle ninni söylüyorum sonra çıkıyorum sakinleşince odadan
Geçmiş olsun canım
Ben 40 günlükken akciğer tomografisi çektirdim.
Bebeğe zararı yok anlık işin alıyorsun.
Ama tabi ilacsizsa.
İnşaallah ciddi bir şey çıkmaz ve rahatlarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?