2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Senin is daha iyiymis, benimde motivem duser strese girerim ve streslenince maaaalesef bogaza sarıyorum :)

P Puddingmuf ben cok alinganim esim kilo imasi yapsa bozulurum o da bildiginden asla risk alip soylemez. O yuzden burdaki tesviklerle insallah istedigim kiloya inerim

Kac yillik evlisiniz? Genelde o alinganliklar ilk zamanlar oluyor bir kac yil sonra daha rahat oluyorsun. Bana simdi fil yumurtasi diye saka yapiyor eskıden olsa aglardim herhalde motive ederiz canim birbirimizi iyi olur

matrush benim de bel kalça bacak ağrım vardı. Ortopedi doktoruna gittim röntgen çekti kas spazmı çıktı. Devam ederse gel kalçada ödem olabilir doğumdan dolayı o zmn mr çekeriz demişti (sende şüphelendikleri şey) sonra dayanamadım beyin sinir cerrahına gittim mr çekti bel fıtığı dedi. Ortopedi uzmanının röntgen çekmesine de anlam veremedi. Röntgen yüzünden 6 saat emzirememiştim 6 saat sonunda da oluşan sütü sağıp lavaboya dökmemi istediler. Duş almıştım bide radyasyonu atmak için..ilk o zaman mama vermiştim oğluma da. Yani çektirebiliyorsan direkt mr çektir onun bi zararı yok ama tomografide de ciddi radyasyon varmış.

Kac yillik evlisiniz? Genelde o alinganliklar ilk zamanlar oluyor bir kac yil sonra daha rahat oluyorsun. Bana simdi fil yumurtasi diye saka yapiyor eskıden olsa aglardim herhalde motive ederiz canim birbirimizi iyi olur
Evet yeni evliyiz 1.5 yil daha. Alinganligim sanki duzelecek gibi degil de Insallah dedigin gibidir cunku bende aglarim kilomu elestirse

Senin is daha iyiymis, benimde motivem duser strese girerim ve streslenince maaaalesef bogaza sarıyorum :)

Benim kayinbabam cok cin adamdir bu huyumu farkettikten sonra oyle bir manipule etti ki beni sagolsun sayesinde 50 cesit tatli öğrendim ben yaparim en iyisini yaparim sizede gosteririm diye meger adam tatliyi cok seviyormus karisida yapmiyor e sen yapamazsin elinden gelmez narinsin "sakalariyla" tatli sefi cikardi içimden cok zeki degilim galiba kendimi ifsa ettim duygusal aclik diye bir sey var canim oyle kizinca yyemeğe o yuzden sariyoruz bi oto kontrol ogrensek

Çok sağol canım Doktor kontrolünde doktorunun dedikleri önemli tabii ki, sağlıklıysa çok şükür sorun yok

Son düzenleme:
O feci ağrı bende de var canım. Belimde inanılmaz ağrı. Biraz yürüyünce hatta evde iki odayı süpürünce korkunç derecede ağrıyor. Bana da epidural spinal sezaryenden sonra oluyor 1 sene kadar sürüyor dediler çevreden doktora gitmedim ama ödem olabilir mi acaba benim de Tedavisi varmıymış?

Ben doğumdan sonra işi bırakanlardanım. 8 yıl sonra anne olunca bir süre kendim bakmak istedim. İşimde çok yoğundu. Kızımla vakıt geçirmek çok güzel olsada bazen bende çok sıkılıyorum

Kahsen cnm sen bebeğini sadece uyanınca besliyordun uyuturken beslemiyordun değil mi.. kaç saatte bir beslenmiş oluyor birde gece uykusuna yatarken nasıl yapıyordun..
3 saatte şimdi 4 saate doğru ilerletmeye çalışıyorum canım hep aynı uyutuyorum yatağına yatırıp beyaz gürültü açıp emziğini veriyorum öpüp odanın kapısında bekliyorum uyumazsa hafif sallıyorum ara ara bazen uyumak istemiyor yüksek sesle ninni söylüyorum sonra çıkıyorum sakinleşince odadan

B bence91 nasil sinsi sinsi komik ifadesi birakmis cok mu guldun fil yumurtasina esim aslinda gerekli mesaji veriyorda ben mi anlamiyorum aydinlatin beni

Kraft Solo ben çok memnunum temizliğini düzenli yapmaya dikkat edin ondan da çekmiyor olabilir
[/QUOTE]
Soruma cevap veren tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum canım ben yeni aldim sadece fise takip elimi çektirdim öyle çekmiyor gibi gelince acaba dedim sen memnunmusun ne zamandır kullanıyorsun iade etmekten vazgeçtim bende akşam deneyeceğim inşallah ise yarar 13 mayıs işbaşı daha hiç sütüm yok buzlukta

Evet yeni evliyiz 1.5 yil daha. Alinganligim sanki duzelecek gibi degil de Insallah dedigin gibidir cunku bende aglarim kilomu elestirse

Ah canim daha tazesiniz evliliginiz olgunlasinca kabugun sertlesir. neredensin kiz mi oglan mi :) oneri istemissin ev hanimlardan. Tecrubeli bir ev hanimi olarak sana ev isi yapmayi onermeyecegim bebek daha ufak cok kirlenmiyodur zaten ev, sabahtan isini bitir gunun keyfini cikart uzat bacaklarini koltuga, al onune atistirmaliklarini dizi/film izle, kendine bakim yap bebisi al gez. Kisacasi bu gunlerin tadini cikart

Ankara. Oglusum var. Ev hanimligini bilirim diye az once kendimle dalga gectim. Hic bilmiyorum keyifte almiyorum. Istahli oldugumdan mutfaga sardim oldugu kadar yaptim yedim. Beni daha tanimadan sizlere kendimi yanlış tanitmak istemem. Ev isini de sevmiyorum zaten mecbur oldugum kadarini yavas yavas yapiyorum.

B bence91 nasil sinsi sinsi komik ifadesi birakmis cok mu guldun fil yumurtasina esim aslinda gerekli mesaji veriyorda ben mi anlamiyorum aydinlatin beni
Hahahah aşk olsun tam tersi gittim googleda fil yumurtluyo muydu ya diye arattım olmayan bisey diye komik yoksa hic sana guler miyim ben ()

Kızlar bişey soaracam sizin bebiko lar seslendiginizde kafalarını o yöne döndürüyorlar mi... benim keçi inatla bakmıyor...doktorumuz sikinti yok dedi ama içimi vesvese sardı. ..

Insan zamanla adapte oluyor evlilige ev islerine. Bir zaman sonra seviyorsunda:) hani yuvayi disi kus yapar lafi var ya, iste ordaki disi kus oluyorsun evin daha cok yuva gibi hissettirsin diye. Ama simdi sen oglusunla ilgilen en cok cok muhim degil zaten bunlar zamanla rayına oturur

bu emzik olayı cok rahat ya kımde gorsem bebek dalabıliyor keske benm kkzım da alsa kuzenın bebegı cok huysuz olmasna ragmen emzıkle uyuyorr neguzel.tıkardım agzına uyurdu. ama peki emzık düşünce de uyanıyormus gece yarıları uyurken almak gerekıyor dımı canım emziği bebekten o oyle alıstırmıs bebek uyanyomus düşünce

Geçmiş olsun canım
Ben 40 günlükken akciğer tomografisi çektirdim.
Bebeğe zararı yok anlık işin alıyorsun.
Ama tabi ilacsizsa.
İnşaallah ciddi bir şey çıkmaz ve rahatlarsın.

Aa çok rahatladım şu an canım çok sağol yaa ❤ ilaçsız olacak. Bir de bu tomografi nasıl bi cihaz mr gibi ses çıkarıyo mu ve kapalı mı? Ben mr cihazına girdiğimde korkuyorum yaa başım dönüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…