2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Ya bana mr çekildi ama asıl bölgeye istem yapmamış ilk gittiğim doktor. Bu başka doktordu, röntgen istedi önce. Orda gördü sorunu, sonra yeniden mr ve tomografi istedi. Röntgen için de hiç sorun olmaz emzir dediler. Doktor doçent diye bi güvendim ama

Uyuduktan 10 dakika sonra alıyorum canım toplam yarım saat emmiyordur yoksa dediğin gibi düştükçe uyanır

Hiç bilmiyorum ki canım. Epiduralde kiminde hiç ağrı olmuyor kiminde olabiliyor. Dedikleri gibi epiduralden olabilir

Okurken sevindim yalnız olmadığıma kızını da kendini de anlatırken aynı bizi anlatmışsın. Tombul değil zayıf ta değil kilo alımı sizinkiyle aynı. O da mutlu kıpır kıpır hiç durmayan bi bebek ve dev anası anne. İşi baştan sıkı tutuyora da çok güldüm doğru:)))

helal olsun size kızlar ya ben beceremiyorum diyet işini hemen başım midem tutuyor inşallah dilediğinşz kiloya ulaşırsınız ulaşırız

Gecen gorumcemin bir kizi oldu.onun icin tatli yaptirmislardi fistikli baklava citir citir, bizede gonderdiler. Bana kalsa hepsini yerdim de 1 taneyle kisitladim kendimi o gunden beridir benimde basim agriyor icime oturdu cok zor diyet

Son düzenleme:
Kızlar bişey soaracam sizin bebiko lar seslendiginizde kafalarını o yöne döndürüyorlar mi... benim keçi inatla bakmıyor...doktorumuz sikinti yok dedi ama içimi vesvese sardı. ..
Benimki de bakmıyor , hatta bazen gürültülü ses yapıyorum ona bile bakmadığı oluyor. Ama yatırdığı yerin arkasına geçince başıyla takip ediyor hep görmek için boynunu iyice çeviriyor, gülünce gulucukle karşılık veriyor ses konusunda bir tepkisiz

Kraft Solo ben çok memnunum temizliğini düzenli yapmaya dikkat edin ondan da çekmiyor olabilir
Soruma cevap veren tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum canım ben yeni aldim sadece fise takip elimi çektirdim öyle çekmiyor gibi gelince acaba dedim sen memnunmusun ne zamandır kullanıyorsun iade etmekten vazgeçtim bende akşam deneyeceğim inşallah ise yarar 13 mayıs işbaşı daha hiç sütüm yok buzlukta
[/QUOTE]

1 ay oluyor elini tam çekmez çünkü göğsünü tam yerleştirince anlarsın

Benim de 11 ocak gece 00.35 dogumluyiz bebegun cinsiyeti ne kuzum

Bugun bol bol gezdik park keyfi yaptik oglumla guneslendik miss bi gittim geldim aallamm 15 syf birikmis bende kilo vermek istiyorum 3 4 5 kilo kadar 59.5 kaldim suan 62 63arasi cikiyorum ve aasssiriii yiyorum ama bebem sagolsun k*cimin ustune 5 dk oturamıyorum

Benim kız kendi bırakıyor tam uykuya dalınca eğer açsa emziği verince ağzından çabuk düşürüyor

Gecen gorumcemin bir kizi oldu.onun icin tatli yaptirmislardi fistikli baklava citir citir, bizede gonderdiler. Bana kalsa hepsini yerdim de 1 taneyle kisitladim kendimi o gunden beridir benimde basim agriyor icime oturdu cok zor diyet
fazlan cok mu ki canım saglık sorunu falan yoksa asırı kilon yoksa cok takma 1 yıla kendiliğinden gidiyor benim 7 kilo fazlam ama cakıldım kaldım 59-60 a

Çok saol canim içimi ferahlattin... benimki de senin kuzu ile aynı tepkileri veriyor ama bu gürültü ses nerden geliyor diye dönüp bakmıyor... :)

Benden de o ladar. Hatta bana dio yani ye ye daha da ye yuz kilo ol onu da ye diye

Valla sen sanslisin vaktin varmis benim hic nirakmiyor bebis vakit ama soyle diyim kendime bu seferde calismayan bikac ark ve yakinimda buldugum annelerle haftanin cogu gununu disarda gecoriyorum

Kızlar bişey soaracam sizin bebiko lar seslendiginizde kafalarını o yöne döndürüyorlar mi... benim keçi inatla bakmıyor...doktorumuz sikinti yok dedi ama içimi vesvese sardı. ..
Benimko bakiyor hatta ben esime bak ismini ogrendi diorum o da ne alakasi var sese donuyo diye bozdu beni hepsi herseyi farkli zmaanlrda yapcak kuzum kiyas dusunme vak doktor normal dediyse otesi bos❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…