Ben akciger filmi cektirmistim o oluyorsa tomografi eger
matrush benim de bel kalça bacak ağrım vardı. Ortopedi doktoruna gittim röntgen çekti kas spazmı çıktı. Devam ederse gel kalçada ödem olabilir doğumdan dolayı o zmn mr çekeriz demişti (sende şüphelendikleri şey) sonra dayanamadım beyin sinir cerrahına gittim mr çekti bel fıtığı dedi. Ortopedi uzmanının röntgen çekmesine de anlam veremedi. Röntgen yüzünden 6 saat emzirememiştim 6 saat sonunda da oluşan sütü sağıp lavaboya dökmemi istediler. Duş almıştım bide radyasyonu atmak için..ilk o zaman mama vermiştim oğluma da. Yani çektirebiliyorsan direkt mr çektir onun bi zararı yok ama tomografide de ciddi radyasyon varmış.
Uyuduktan 10 dakika sonra alıyorum canım toplam yarım saat emmiyordur yoksa dediğin gibi düştükçe uyanırbu emzik olayı cok rahat ya kımde gorsem bebek dalabıliyor keske benm kkzım da alsa kuzenın bebegı cok huysuz olmasna ragmen emzıkle uyuyorr neguzel.tıkardım agzına uyurdu. ama peki emzık düşünce de uyanıyormus gece yarıları uyurken almak gerekıyor dımı canım emziği bebekten o oyle alıstırmıs bebek uyanyomus düşünce
Hahahah aşk olsun tam tersi gittim googleda fil yumurtluyo muydu ya diye arattımolmayan bisey diye komik yoksa hic sana guler miyim ben ( )
O feci ağrı bende de var canım. Belimde inanılmaz ağrı. Biraz yürüyünce hatta evde iki odayı süpürünce korkunç derecede ağrıyor. Bana da epidural spinal sezaryenden sonra oluyor 1 sene kadar sürüyor dediler çevreden doktora gitmedim ama ödem olabilir mi acaba benim deTedavisi varmıymış?
Benim bebeğim emiyor ama az kilo alıyor canım. Geçen ay 400, ondan önceki 600 gr aldı. Bu ay 300 alırsa ne ala. Doktorumuz da gelişimine bakarak kilosuna bir şey demiyor. Boyu güzel uzuyor, baş ölçüsü güzel, motor gelişimi yerinde, keyfi yerinde mutlu bir bebek. İlk ay ben de takmıştım. Doysa da arada yine emziriyordum kilo alsın diye bu sefer kusuyordu kuzum. Ben artık şöyle düşünüyorum bu bence bebeğin yapısıyla alakalı. Babasının da metabolizması hızlıdır. Ona çekmiş kesinlikle. Ve çok fazla hareketli. Yatıp kalmıyor öyle. Kollar bacaklar çırpınıyor. Oraya buraya çeviriyor kendini. Poposunu kaldırıp kaldırıp ileri itiyor. Spor yapıyor sankiBen kabullendim. Sağlıklı olsun kilo hiç önemli değil. Anası tam bir dev anası oldu kilo veremiyor napsın kızım beni gördükçe baştan işi sıkı tutuyor
evdeki
ben de vermiyorum zaten tadını sevmiyor bir de ona kusuyor bu ayki izlenimi tarih yanlış yazdı diye atladık evdeki tartıya göre kilo alımı normal ama sürekli memedeyiz kusuncs acıkıyor haliyle ben ilk kez bu tarz bişey gmrüyorum pusette yatıuor bi kusuyoe fışkırtarak ya kollar ta gögüd hatta bacaga kadar gidiyor sizin de öyle şiddetli mi
Bazen öyle şiddetli kusuyor. Kucağa alınca fışkırarak kusuyor. Bayaa bayaa da çıkıyor. Motilium dan sonra biraz azaldı sanki ama bakalım kilo alımını etkilemiş mi yarın kontrolse görücez.haber veririm. Siz tahlil falan yaptırdınız mı bununla ilgili
helal olsun size kızlar ya ben beceremiyorum diyet işini hemen başım midem tutuyor inşallah dilediğinşz kiloya ulaşırsınız ulaşırız
Benimki de bakmıyor , hatta bazen gürültülü ses yapıyorum ona bile bakmadığı oluyor. Ama yatırdığı yerin arkasına geçince başıyla takip ediyor hep görmek için boynunu iyice çeviriyor, gülünce gulucukle karşılık veriyor ses konusunda bir tepkisizKızlar bişey soaracam sizin bebiko lar seslendiginizde kafalarını o yöne döndürüyorlar mi... benim keçi inatla bakmıyor...doktorumuz sikinti yok dedi ama içimi vesvese sardı. ..
Soruma cevap veren tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum canım ben yeni aldim sadece fise takip elimi çektirdim öyle çekmiyor gibi gelince acaba dedim sen memnunmusun ne zamandır kullanıyorsun iade etmekten vazgeçtim bende akşam deneyeceğim inşallah ise yarar 13 mayıs işbaşı daha hiç sütüm yok buzluktaKraft Solo ben çok memnunum temizliğini düzenli yapmaya dikkat edin ondan da çekmiyor olabilir
Benim de 11 ocak gece 00.35 dogumluyizKarsilamaniz da pek guzel oldu cok tesekkur ediyorum. Tahmin ettigim kadar sicakkanli tatliymissiniz hepiniz. 11 ocak dogumlu oglum. Cok sukur gayet uslu sessiz bir cocuk Allah yuzume bakmis tembelligimden bebegimi uslu akilli vermis diye dusunuyorum.
bu emzik olayı cok rahat ya kımde gorsem bebek dalabıliyor keske benm kkzım da alsa kuzenın bebegı cok huysuz olmasna ragmen emzıkle uyuyorr neguzel.tıkardım agzına uyurdu. ama peki emzık düşünce de uyanıyormus gece yarıları uyurken almak gerekıyor dımı canım emziği bebekten o oyle alıstırmıs bebek uyanyomus düşünce
fazlan cok mu ki canım saglık sorunu falan yoksa asırı kilon yoksa cok takma 1 yıla kendiliğinden gidiyor benim 7 kilo fazlam ama cakıldım kaldım 59-60 aGecen gorumcemin bir kizi oldu.onun icin tatli yaptirmislardi fistikli baklava citir citir, bizede gonderdiler. Bana kalsa hepsini yerdim de 1 taneyle kisitladim kendimio gunden beridir benimde basim agriyor icime oturdu cok zor diyet
Çok saol canim içimi ferahlattin... benimki de senin kuzu ile aynı tepkileri veriyor ama bu gürültü ses nerden geliyor diye dönüp bakmıyor... :)Benimki de bakmıyor , hatta bazen gürültülü ses yapıyorum ona bile bakmadığı oluyor. Ama yatırdığı yerin arkasına geçince başıyla takip ediyor hep görmek için boynunu iyice çeviriyor, gülünce gulucukle karşılık veriyor ses konusunda bir tepkisiz
5cm in lafi olmazSen benden de uzunmussun38 yine iyi ben olsam alirdim 42 ye dayandi benm beden hamilelikleri giyiyorum sen kaç kilosun şimdi
Benden de o ladar. Hatta bana dio yani ye ye daha da ye yuz kilo ol onu da ye diyeYok kuzum yaa öyle deyince de sinirin bozulur. Bizimki benle konuşurken bazen gözleri yavaş yavaş göbeğime doğru kayıyor. Bir süre göbeğe kitlenip bakarak konuşuyor benimle istemsiz tabi de elimde ne varsa kafasına atasım geliyor sanki onun yüzünden
Valla sen sanslisin vaktin varmis benim hic nirakmiyor bebis vakitTesekkur ederimbsebse . Benim bebis 38+2 de geldi o yuzden iznim yeni bitti. Yillik izinleri tuketiyorum sonrasi da ucretsiz izin. Is hayatimi ozledigim soylenemez ama ev hanimligini evde oturmayi bilmiyordum. Onu ogreniyorum. Hatta tecrubeli ev hanimi arkadaslarimdan evde napilir nasil vakit gecirilir onerilerini bekliyorum. Is yapin demeyin valla tembelim sarmiyorum eve. Bebemde sagolsun rahat vaktim de oluyor bol bol. Kadin programlarinin hepsini denedim bir tek muge anli sardi :)
BendeSenin is daha iyiymis, benimde motivem duser strese girerim ve streslenince maaaalesef bogaza sarıyorum :)
Benimko bakiyor hatta ben esime bak ismini ogrendi diorum o da ne alakasi var sese donuyo diye bozdu beniKızlar bişey soaracam sizin bebiko lar seslendiginizde kafalarını o yöne döndürüyorlar mi... benim keçi inatla bakmıyor...doktorumuz sikinti yok dedi ama içimi vesvese sardı. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?