Bu açıdan grup çok iyi oluyor canım yoksa insan panik ediyor bebeğim geridemi kalıyor diye , değişiklik gostersede benzer tepkiler veriyor bebeklerimizÇok saol canim içimi ferahlattin... benimki de senin kuzu ile aynı tepkileri veriyor ama bu gürültü ses nerden geliyor diye dönüp bakmıyor... :)
Ben hem uyanınca hemde uyurken veriyordum ama bekliyor artık birde böyle deneyeceğim de sorumu eksik sormuşum gece uykusuna geçerken beslenmeyi nasıl yapıyorsun demek istedim belli bir saatten sonra sık emziriyordun ya gece uzun uyusun diye benimki yatmadan içmezse erken uyanıyorda3 saatte şimdi 4 saate doğru ilerletmeye çalışıyorum canım hep aynı uyutuyorum yatağına yatırıp beyaz gürültü açıp emziğini veriyorum öpüp odanın kapısında bekliyorum uyumazsa hafif sallıyorum ara ara bazen uyumak istemiyor yüksek sesle ninni söylüyorum sonra çıkıyorum sakinleşince odadan
En son akşam 5 te emziriyorum 7 de gece uykusuna yatıyor 10 gibi uyanıyor emziriyorum yani yine emzirmeden uyutuyorumBen hem uyanınca hemde uyurken veriyordum ama bekliyor artık birde böyle deneyeceğim de sorumu eksik sormuşum gece uykusuna geçerken beslenmeyi nasıl yapıyorsun demek istedim belli bir saatten sonra sık emziriyordun ya gece uzun uyusun diye benimki yatmadan içmezse erken uyanıyorda
Ses gelmiyor 10 günlükten itibaren d vitamini kullanıyoruz bizİyi akşamlar hanımlar...
Bebeklerinizin diz kapağında gamze gibi çukur var mı?
Biz de var. Bir arkadaşım aaa dizlerinde gamze var demişti. Gamze mi bu dedim, evet dedi.bence oradaki kemikten oluşan çukur o, normal geldi bana. Annem gördüğünde senin de böyleydi dedi....
3 gün önce baktım o gamze yeri kararmış ve derisi soyuluyor (sadece nokta şeklindeki yerde). Sanki emekliyor da orada koyuluk oluşuyır gibi...
Kontrole gittik bugün. Gösterdim. D vitamini başlayalım, 1,5 ay sonra geçmezse ortopediye gidersiniz dedi
Normal görünürken herşey....
D vitaminine de bacaklarından takır takır ses geldiğini söylediğim için başlayalım demişti. Sizin bebeklerin kemiklerinden ses geliyor mu?
Aa ben bu mesajı görmemişimTesekkur ederimbsebse . Benim bebis 38+2 de geldi o yuzden iznim yeni bitti. Yillik izinleri tuketiyorum sonrasi da ucretsiz izin. Is hayatimi ozledigim soylenemez ama ev hanimligini evde oturmayi bilmiyordum. Onu ogreniyorum. Hatta tecrubeli ev hanimi arkadaslarimdan evde napilir nasil vakit gecirilir onerilerini bekliyorum. Is yapin demeyin valla tembelim sarmiyorum eve. Bebemde sagolsun rahat vaktim de oluyor bol bol. Kadin programlarinin hepsini denedim bir tek muge anli sardi :)
Anladım cnm benimki muhtemelen uyumaz öyle en azından diğer uykularından sonra vermeyi deneyeyim bende çok sağol cnmEn son akşam 5 te emziriyorum 7 de gece uykusuna yatıyor 10 gibi uyanıyor emziriyorum yani yine emzirmeden uyutuyorum
İnşallah canm geçmiş olsunBen de çekenlere de sordum sorun olmaz dediler. Bu yeni şehir hastanelerinden gittiğim. Cihazları da yeniydi hiç görmemiştim oyle. Belki cihazdan da fark ediyordur kuzum. Emzirdim inşallah bir şey olmaz ya
Gündüz uykularını kesmeyi dene canım en son yatarken yine emzirirsin gündüz az uyuyor ya acıkmaz çok canımAnladım cnm benimki muhtemelen uyumaz öyle en azından diğer uykularından sonra vermeyi deneyeyim bende çok sağol cnm
Eee ama ben böyle yapınca daha çok yoruluyorum dolayısıyla daha çok tembellik yapıyorum:)) ben her türlü tembelim demekkiTabi canim bir sure sonra duzelecekler mesela o zaman aliskanlik olmus olcak ister istemez tembel olamicaz
Bakıyor bizimki cnm hatta babasıyla telde konuşurken hoparlör açıyorum o seslenince odayı arıyor şaşkın şaşkın:)) doktor sıkıntı yok dediyse vakti vardır daha yolla vesveseleri :))Kızlar bişey soaracam sizin bebiko lar seslendiginizde kafalarını o yöne döndürüyorlar mi... benim keçi inatla bakmıyor...doktorumuz sikinti yok dedi ama içimi vesvese sardı. ..
Cnm ben sadece uykuya geçerken veriyorum biberonda uyumadıysa. dalınca alıyorum yada kendi çıkarıyor kucağımdan bırakmadan almış oluyorum bazen düşürüyor vermiyorum dalmak üzereyse emziksiz uyuyor değilse gece düştüğündr kim kalkıp duracakbu emzik olayı cok rahat ya kımde gorsem bebek dalabıliyor keske benm kkzım da alsa kuzenın bebegı cok huysuz olmasna ragmen emzıkle uyuyorr neguzel.tıkardım agzına uyurdu. ama peki emzık düşünce de uyanıyormus gece yarıları uyurken almak gerekıyor dımı canım emziği bebekten o oyle alıstırmıs bebek uyanyomus düşünce
Orası kültürpark mıBugun bol bol gezdik park keyfi yaptik oglumla guneslendik missbi gittim geldim aallamm 15 syf birikmis bende kilo vermek istiyorum 3 4 5 kilo kadar 59.5 kaldim suan 62 63arasi cikiyorum ve aasssiriii yiyorum ama bebem sagolsun k*cimin ustune 5 dk oturamıyorum
[/QUOTE]Papatyamaviss oglum var. Az mi baktim burdaki ankete kim benimle ayni gun dogurmus diye.
Gündüz uykularını kesmeyi dene canım en son yatarken yine emzirirsin gündüz az uyuyor ya acıkmaz çok canım
Acabaaa yok valla :) canlari ne isterse. Su an hersey o kadar ilgi cekiyor ki bizim gormeedigimiz farkinda bile olmadigimiz seyler. O yizden biseylere odaklaninca sesi duymak zor onlara. Bir de isin bu tarafi var.Ya oyle kiyaslamak değil de öyle yüksek seslere bile tepki vermeyince insan bi acaba diyor :)
55e inmistim dugun zamani oncessinde ins olur.55 çok az60 olsan 36 beden olursun zaten bence
Netflikte dizi birakmadim. Esimde cok sever bebek uyuyunca gunluk bir film de izliyoruz. O yuzden gunduz ben pek bakmiyorum. Sevimlipandufu okurdum o zaman calistigim icin yalnizligi bilmezdim simdi bende bir komsu olsa raziyim ama yok. Arkadaslarimda uzakta oturuyor hepsi calisiyor. Kaldim oyle.Aa ben bu mesajı görmemişimçok tecrübeli bi ev hanımı sayılmam ama eve netflix bağlatın çok işe yarıyor
Ben de 57 dim düğünümde55e inmistim dugun zamani oncessinde ins olur.Ama tutamiyorumm bogazii o zaman tutuyordum ve gunde 10kmye yakin yuruyordum
Biz de dizi izlerdik sürekli eşimle, şimdi bebekten vakit kalmıyor.. benim de yaşadığım yerde arkadaşım yok ailem bi saat mesafede oturuyor. Bu site yaşanılan ortak şeyler açısından çok destek oluyor insana.. özellikle hamilelik ve lohusalık dönemlerinde çıldırmamak için birebir, iyi ki geldin sen de yazdıkça rahatlarsınNetflikte dizi birakmadim. Esimde cok sever bebek uyuyunca gunluk bir film de izliyoruz. O yuzden gunduz ben pek bakmiyorum. Sevimlipandufu okurdum o zaman calistigim icin yalnizligi bilmezdim simdi bende bir komsu olsa raziyim ama yok. Arkadaslarimda uzakta oturuyor hepsi calisiyor. Kaldim oyle.
Bazen işim olduğunda misafir olduğunda falan düzensiz emiyor ağlayınca açta mı ağlıyor uykusu mu geldi karnı mı ağrıyor bilemiyorum ama düzenli emzirince tok olduğunu biliyorum başka çözüm arıyorumAynen öyle deneyeceğim bakalım yarın inşallah uyur gündüzleri en azından. Böyle çok düzensiz besleniyormuş gibi geliyor..
hoşgeldinn negüzel çoğalıyoruzzmerhabalar herkese.Yenievhanimii adli arkadaştsn cesaret alarak ben de aranıza katilmak istedim☺Aslinda sizleri sürekli takip ediyordum.33 yasindayim .Oglum 14 Ocak dogumlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?