2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Çok saol canim içimi ferahlattin... benimki de senin kuzu ile aynı tepkileri veriyor ama bu gürültü ses nerden geliyor diye dönüp bakmıyor... :)
Bu açıdan grup çok iyi oluyor canım yoksa insan panik ediyor bebeğim geridemi kalıyor diye , değişiklik gostersede benzer tepkiler veriyor bebeklerimiz

Ben hem uyanınca hemde uyurken veriyordum ama bekliyor artık birde böyle deneyeceğim de sorumu eksik sormuşum gece uykusuna geçerken beslenmeyi nasıl yapıyorsun demek istedim belli bir saatten sonra sık emziriyordun ya gece uzun uyusun diye benimki yatmadan içmezse erken uyanıyorda

En son akşam 5 te emziriyorum 7 de gece uykusuna yatıyor 10 gibi uyanıyor emziriyorum yani yine emzirmeden uyutuyorum

Ses gelmiyor 10 günlükten itibaren d vitamini kullanıyoruz biz

Aa ben bu mesajı görmemişim çok tecrübeli bi ev hanımı sayılmam ama eve netflix bağlatın çok işe yarıyor

En son akşam 5 te emziriyorum 7 de gece uykusuna yatıyor 10 gibi uyanıyor emziriyorum yani yine emzirmeden uyutuyorum
Anladım cnm benimki muhtemelen uyumaz öyle en azından diğer uykularından sonra vermeyi deneyeyim bende çok sağol cnm

Anladım cnm benimki muhtemelen uyumaz öyle en azından diğer uykularından sonra vermeyi deneyeyim bende çok sağol cnm
Gündüz uykularını kesmeyi dene canım en son yatarken yine emzirirsin gündüz az uyuyor ya acıkmaz çok canım

Tabi canim bir sure sonra duzelecekler mesela o zaman aliskanlik olmus olcak ister istemez tembel olamicaz
Eee ama ben böyle yapınca daha çok yoruluyorum dolayısıyla daha çok tembellik yapıyorum:)) ben her türlü tembelim demekki
Kızlar bişey soaracam sizin bebiko lar seslendiginizde kafalarını o yöne döndürüyorlar mi... benim keçi inatla bakmıyor...doktorumuz sikinti yok dedi ama içimi vesvese sardı. ..
Bakıyor bizimki cnm hatta babasıyla telde konuşurken hoparlör açıyorum o seslenince odayı arıyor şaşkın şaşkın:)) doktor sıkıntı yok dediyse vakti vardır daha yolla vesveseleri :))
Cnm ben sadece uykuya geçerken veriyorum biberonda uyumadıysa. dalınca alıyorum yada kendi çıkarıyor kucağımdan bırakmadan almış oluyorum bazen düşürüyor vermiyorum dalmak üzereyse emziksiz uyuyor değilse gece düştüğündr kim kalkıp duracak
Orası kültürpark mı ahh tam taşınacak zamanı bulmuşum atardık bebeleri çimlere , gelsin kekler börekler çayımızı da demlerdik oohh seninki emzik alıyor muydu kuzum yoksa memeyi mi çıkartıyorsun öyle
Papatyamaviss oglum var. Az mi baktim burdaki ankete kim benimle ayni gun dogurmus diye.
[/QUOTE]
Bende doğumdan sonra katıldım aralarına kimle aynı anda doğuracağımı tahmin etmeye çalışırdım

Aynen öyle deneyeceğim bakalım yarın inşallah uyur gündüzleri en azından. Böyle çok düzensiz besleniyormuş gibi geliyor..
Gündüz uykularını kesmeyi dene canım en son yatarken yine emzirirsin gündüz az uyuyor ya acıkmaz çok canım

Ya oyle kiyaslamak değil de öyle yüksek seslere bile tepki vermeyince insan bi acaba diyor :)
Acabaaa yok valla :) canlari ne isterse. Su an hersey o kadar ilgi cekiyor ki bizim gormeedigimiz farkinda bile olmadigimiz seyler. O yizden biseylere odaklaninca sesi duymak zor onlara. Bir de isin bu tarafi var.

Aa ben bu mesajı görmemişim çok tecrübeli bi ev hanımı sayılmam ama eve netflix bağlatın çok işe yarıyor
Netflikte dizi birakmadim. Esimde cok sever bebek uyuyunca gunluk bir film de izliyoruz. O yuzden gunduz ben pek bakmiyorum. Sevimlipandufu okurdum o zaman calistigim icin yalnizligi bilmezdim simdi bende bir komsu olsa raziyim ama yok. Arkadaslarimda uzakta oturuyor hepsi calisiyor. Kaldim oyle.

55e inmistim dugun zamani oncessinde ins olur. Ama tutamiyorumm bogazii o zaman tutuyordum ve gunde 10kmye yakin yuruyordum
Ben de 57 dim düğünümdestresten zayıflıyor insan motive oluyor filan ama bebekle hem boğazı tutmak zor hem de spora vakit ayırmak

Biz de dizi izlerdik sürekli eşimle, şimdi bebekten vakit kalmıyor.. benim de yaşadığım yerde arkadaşım yok ailem bi saat mesafede oturuyor. Bu site yaşanılan ortak şeyler açısından çok destek oluyor insana.. özellikle hamilelik ve lohusalık dönemlerinde çıldırmamak için birebir, iyi ki geldin sen de yazdıkça rahatlarsın

Aynen öyle deneyeceğim bakalım yarın inşallah uyur gündüzleri en azından. Böyle çok düzensiz besleniyormuş gibi geliyor..
Bazen işim olduğunda misafir olduğunda falan düzensiz emiyor ağlayınca açta mı ağlıyor uykusu mu geldi karnı mı ağrıyor bilemiyorum ama düzenli emzirince tok olduğunu biliyorum başka çözüm arıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…