2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canim senin bebiste kulaklarini cekiyor diyordun,dr a goturdun neyden dedi onu disten dolayi mi acaba.
Benimki de iki gundur koparacak kulağını
Ozellikle uykusu olup, emerken @Kartanesii8892
ay kuzum.ya brnm gozumden kaçmış bu mesajınn k.bakma. damaklar sertlesmiş ve kulaga vururmıs yanı kulak en yakın yer oldugu ıcın agrıyı daha cok orda algılarmıs bebekler. vuruyormı napıo ınssllah bıanoncr gecer ua bıkac ayı bulablr dedı cıkması sertlesmıs mı bıbak ıstersen damaga

Resim atmistim ya tomurcuğu belirgindi disin.
Damagi sert göğüs ucumu sıkıştırıyor cani yaniyor
Emerken veya uyutueken emzik verdiğimde kulagini koparircasina cekiyor ve vuruyor
Cok zor büyüyor canlari sagolsun ama o da bende yipraniyoruz cok

Ben de 57 dim düğünümdestresten zayıflıyor insan motive oluyor filan ama bebekle hem boğazı tutmak zor hem de spora vakit ayırmak
allahim dugun vakti her kiko verir ben 56 dan 58 e cikmistim zamaninda unv de 65 kiloydum 54 e kdr dusmustum sinra sabitledim uzun bi sure 56 ydim hep dugun strrsiyle o kosturmada kilo aldim
merhabalar herkese.Yenievhanimii adli arkadaştsn cesaret alarak ben de aranıza katilmak istedim☺Aslinda sizleri sürekli takip ediyordum.33 yasindayim .Oglum 14 Ocak dogumlu
cikin cikin gelin anacimmm gizli takipcimiz ne cokmuss

allahim dugun vakti her kiko verir ben 56 dan 58 e cikmistim zamaninda unv de 65 kiloydum 54 e kdr dusmustum sinra sabitledim uzun bi sure 56 ydim hep dugun strrsiyle o kosturmada kilo aldim
cikin cikin gelin anacimmm gizli takipcimiz ne cokmuss
Yemek için nasıl zaman buldun o koşturmada ben mahvolmuştum hem ev hazırlığı hem de düğün telaşından

Kızlar oğlum 3 saattir uyuyor ama mide ağrısından yatamıyorum yarın akşam da kalabalık misafirim var nasıl dayanıcam hiç bilmiyorum

merhabalar herkese.Yenievhanimii adli arkadaştsn cesaret alarak ben de aranıza katilmak istedim☺Aslinda sizleri sürekli takip ediyordum.33 yasindayim .Oglum 14 Ocak dogumlu

Ne iyi yaptın. Sen de hoşgeldin aramıza ❤

Sevindim canım
Evet emar cihazı gibi ama daha ferah üst kısmı yüksek. Emardaki kadar ses çıkmıyor zaten çok kısa sürüyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…