2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
tesekkür ederim.Isim etiketlemeyi dahayapamadim.Bu arada Kartenesii senin kızınla benim oglumun huylari çok benziyor.Uyku düzeni memede çok kalması emzik almaması gibi.Bütün bebeklere Maşallah çok tatlilar
oy oyy maşallahh bebeğine canımm vallahi bu huyunu sevıyorum ya inşallah böylr giderlerr maşallah naşallah etıket ıcın kişi başına @koyucaksın canm

Bugün çok güzeldi benim içinn kızım annemde epeyy uyudu sabah ıkı uyku oglen uzunca 2saat aaat 4tee de 45dk ve 7bucukta gece uykusuna yattı ablamlar da geldi. kızları ses yaptı bıkez dalamadan sese uyandı ama sonrasında uyudu tekrar ben de kızkardeşlerinle annemle çay keyfi yaptım çok iyi geldi eski günlerimi ne çok özlemişim gelırken de arabada uyumaya devam etti eve geldik azönce emzırdım ve yattı kocişle kış çayı içiyoruz kış bahcemızde

Bende uyurkende içecek diye az veriyordum bugün uyanınca çok verdim tekrar uyurken istemedi kendime de çocuğa da eziyet ediyormuşum gibi hissettim biberon hiç boş kalmıyordu nerdeyse böyle güzel olacak:))

Kızlar son ayda kilo alımı biraz azaldı diye doktor vitamin vermişti. Sağlık ocağından verilen d vit. Kullanma bunu kullan artk sadece dedi. İçinde folik asit ve b12 falan da var. Pr-d 600 diye bi damla. Aranızda kullanan var mı işe yaradı mı? Bugün içeriğini okudum koruyu olarak sodyum benzoat filan var içinde. Kullanmak istemedim o yüzden. Kullanıp da işe yaramadığını düşünen varsa d vitaminine dönmek istiyorum ben

55e inmistim dugun zamani oncessinde ins olur. Ama tutamiyorumm bogazii o zaman tutuyordum ve gunde 10kmye yakin yuruyordum
Ben de 57 dim düğünümdestresten zayıflıyor insan motive oluyor filan ama bebekle hem boğazı tutmak zor hem de spora vakit ayırmak
Kızlar ben hamileyken gelinliğimi giyseydim kesin bol gelirdi bir tek kendimi duydum gördüm evlenince zayıflayan 172 boyum var bnm de ama 50li rakamları en son ne zaman gördüm hiç bilmiyorum 68 falan olsam hoş olacak 71le hamile kalmıştım en son 75i görmüştüm yarın tartılayım bir bakalım regl bir işe yaramış mı

Z zeLina evet sıkı takip ediyodum 14 ocaklilari☺ @Kartanesii8892 inşallah canim.Benim 7.5 yasinda ikiz kizlarim da var.Oglum surpriz bebekti.Ikizlerde birsey anlayamadim ilk defa bebek büyütüyo gibiyim☺
ikiiZ mii maşallah ya Allah bağışlasın. Ikizlerde nasıldı yardım olan bırılerı var mıydı yanında zor oluyordur ya biz bir bebelerle yoruluyoruz da

Ben 68 im

Bak bakalım işe yaramışsa biz de regl olalım diyesim geldi belki vücudum mesajı alır da ben de olurum

Ya arkadaş buyuk insana bile parol uyku yapar bu kiza bir faydasi yok
Aksamdan beri huysuz kulagini cekip duruyor,esimde gec geldi dr a götüremedik.
Calpol verdim, bana misin demedi hala uyumadi, agliyor,dalamiyor.
Insanlari da rahatsiz ediyoruz canimi sıkıyor bu durumda ☹

G gul1401 hoş gelmişsin
İkiz çok zordur ya ben de ikiz eşiyim anne olduktan sonra annemi daha iyi anladım kızım maşallah aşırı huysuz değil uykusu vs ama bundan aynı anda bir tane daha düşünemiyorum

Bende doğumdan sonra katıldım aralarına kimle aynı anda doğuracağımı tahmin etmeye çalışırdım
[/QUOTE]
Keske alsa memeyi deniyorum kuzum, neler kacirdigina donde bir bakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…