merhabalar herkese.Yenievhanimii adli arkadaştsn cesaret alarak ben de aranıza katilmak istedim☺Aslinda sizleri sürekli takip ediyordum.33 yasindayim .Oglum 14 Ocak dogumlu
Kızlar ben hamileyken gelinliğimi giyseydim kesin bol gelirdi bir tek kendimi duydum gördüm evlenince zayıflayan 172 boyum var bnm de ama 50li rakamları en son ne zaman gördüm hiç bilmiyorum 68 falan olsam hoş olacak 71le hamile kalmıştım en son 75i görmüştüm yarın tartılayım bir bakalım regl bir işe yaramış mı
Resim atmistim ya tomurcuğu belirgindi disin.
Damagi sert göğüs ucumu sıkıştırıyor cani yaniyor
Emerken veya uyutueken emzik verdiğimde kulagini koparircasina cekiyor ve vuruyor
Cok zor büyüyor canlari sagolsun ama o da bende yipraniyoruz cok
Bende uyurkende içecek diye az veriyordum bugün uyanınca çok verdim tekrar uyurken istemedi kendime de çocuğa da eziyet ediyormuşum gibi hissettim biberon hiç boş kalmıyordu nerdeyse böyle güzel olacak:))
İnşallah canım artık mideleri büyüdü çok içip 4 saat idare edebilirler kızım 4 aylıkken yazdığım notlara baktım günde 6 kez emzirmişim oğlumu şuan 7 emziriyorum 6 ya düşecek inşallah 4 aylık oldu bugün
Gunaydin herkese, ben birsey merak ediyorum ve cesaret edemiyorum. Disarida nasil emziriyorsunuz ? Ben cok stres oluyorum. Ablam cok rahatti hop cikarirdi gogsunu ortalik yerde emzirirdi. Onun gibi rahat olamadim. Bu emzirme ortuleri ise yariyor mu ?
Gunaydin herkese, ben birsey merak ediyorum ve cesaret edemiyorum. Disarida nasil emziriyorsunuz ? Ben cok stres oluyorum. Ablam cok rahatti hop cikarirdi gogsunu ortalik yerde emzirirdi. Onun gibi rahat olamadim. Bu emzirme ortuleri ise yariyor mu ?
Genelde avm veya oturduğumuz yemek yendiğimiz yerlerin bebek bakım odası oluyor Ya da küçük mescitleri oluyor ben oraları kullanıyorum gayet rahat ve temiz, 1 mayısta kahvaltıya gittik 3 tane emziren kadın var grubumuzda yengemler ablamlar vs en küçük bebe benim ki hiç birimizin aklına gelip rezervasyon sırasında sormamışız bebek bakım odası veya mescit hiç biri yokmuş, doğayla karışık bi yerdi tavuklar horozlar geziyordu ortalıkta herkes dışarıda kahvaltı yapıyordu içeride 2-3 masa doluydu bizde içerdeydik, emzirme örtüm vardı ama gene de hiç rahat emziremedim
Ben emzirme örtüsünü takıp her yerde emzirdim. Bir keresinde o kadar huysuzlandı ki bebek arabasıyka giderken, caddenin kenarındaki banka oturdum, emzirme örtüsünü taktım emzirdim. Arabaları insanları izleye izleye Avm de parkta neresi olursa emzirdim
Emzirme onlukleri var cocuklarin mama onlugu gibi. Resim ekledim. Kendinde kullanmadigin bol bir tunikten aynisini yapabilirsin kollarini ve kenarlarini keserek
Ben emzirme örtüsünü takıp her yerde emzirdim. Bir keresinde o kadar huysuzlandı ki bebek arabasıyka giderken, caddenin kenarındaki banka oturdum, emzirme örtüsünü taktım emzirdim. Arabaları insanları izleye izleye Avm de parkta neresi olursa emzirdim
Netflikte dizi birakmadim. Esimde cok sever bebek uyuyunca gunluk bir film de izliyoruz. O yuzden gunduz ben pek bakmiyorum. Sevimlipandufu okurdum o zaman calistigim icin yalnizligi bilmezdim simdi bende bir komsu olsa raziyim ama yok. Arkadaslarimda uzakta oturuyor hepsi calisiyor. Kaldim oyle.
Ben hala yalnızım biriniz de yakın değilsiniz ki komşuculuk oynayalım iki gıybetin belini kıralım kısır günleri yapalım yalnızım dostlarım yalnızım yalnız (şimdi annemlerdeyim eşim şehir dışına çıkınca gördüğüm tek canlı eşim olduğundan ötürü bizde annemlerde kalıyoruz dört duvarda hepten sıyırmayalım kafayı diye)
Emzirme ortusunun desenleri i begenmedigim icin almamistim. Cok desenli oldugu icin sanki dikkat cekiyor gibi geliyor. Emzirme pancosuda bebegi terletir gibi geliyor. Benim kiz oyle huysuzki. Avmnin kapali odalarinda emmek istemiyor. Resmen anliyor. Emerken iltifatlar yagdiriyorum oyle miz miz kabul ediyor. Ben artik acik havaya gitmek istiyorum. Arabada tul serip emzirmeyi denedim onuda sevmiyor araba ona dar ve sicak geliyor. Hakta veriyorum bebege. Ben yemegimi tuvaletten bozma odalarda yemiyorum ki o niye istesin. Soyle bir yumusak muslin bezden bir emzirme ortusu yapayim ben kendime en iyisi