2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben de iş yerinde sakin ortama alışmışım hiç kimseyi istemiyorum yanımda çünkü benim etrafım kalabalık değildi. Patronlar desen hepsi yasli en genç bendim düşün Hepsi de erkekti bir bayan bendim ben yalnızlığa alışmıştım. Şimdi de yani Yalnızlık bana zor gelmiyor. Kız vallahi o kadar kalabalıkta o çocuk iyi duruyor benim eşim babama götürelim ablama götürelim diyor Ben götürmek istemiyorum giderim Şimdi orada gürültü olur uyuyamaz aglar çekiniyorum hiç gitmek istemiyorum.

Bu sandalyede 4 aylik ken oturabiliyorlar mi ? Cok guzel birseye benziyor.

Kuzum bunun adina turkcede kaygi durum bozuklugu gibi bisey diyolardi yani cok normal degil bende de var hep olumlu dusunmeye tesvik edebilirsen zihnini kaygilarin azalır

Bizim de yatak odasının bitişiğinde komşu var Gece çocuğu devamlı ağlıyor. herhalde Birkaç tane çocuğu var dövüyorlar mı Ne yapıyorlar şimdi gene ağlamaya başladı annesi de diyor ki yalandan ağlıyorsun yalandan. Vallahi çocuk devamlı ağlıyor. karşı komşununda site İçinden bir sürü arkadaşı var devamlı gelip Kapıyı çalıyorlar. Diyorum artık bu kadının zili yok mu. küt küt küt küt devamli. Çocuğu uyutuyorum uyandırıyorlar. koridorda çocuğu bağırıyor devamlı gidenlere el salla diyorlar güle güle güle güle Hoşça kal Hoşça kal. Oynatmaya az kaldı

Birebir aynisi
Bücürlere bak sen hele ya

Ben anlamıyorum Ya atak matak benim kız hep huysuz

Kizlar iki gundur bogazlarim aciyor. Az once baktim beyaz iltihap olmus duvarlarinda bu antibiyotiksiz gecmiyordu degil mi
Dr a mi gitmem gerek ya kulaklarima kadar vurdu agrisi

Kizlar iki gundur bogazlarim aciyor. Az once baktim beyaz iltihap olmus duvarlarinda bu antibiyotiksiz gecmiyordu degil mi
Dr a mi gitmem gerek ya kulaklarima kadar vurdu agrisi

Geçmiş olsun canım. İltihapsa mecbur antibiyotik sanırım. Mutlaka git doktora. En azından aile hekimine git bi baksın belki başka bir şey verir. Sprey ilaclar da işe yarıyor ama emzirmede kullanılır mı bilmem

Geçmiş olsun kuzum ya yani doktora git tabi
Sagolun
Benimki azdi yije onla ugrasiyorum yarin gidecem insallah

Cidden hep boyle mi senin kiz Allah sana sabir versin diyeyim de birden insan alisiyor demek ki diye umit oldun yani bana
Alışıyor tabi Ya alışamayıp napayım hatta bak bi ara çok iyiydi geçen ay annemlere gelip eve döndüğümde kesin atak dönemlerinde iyi oluyor benimki diğer dönemlerde hep ağlak şaka bi yana sabrımın tükendiği anda eşim alıyor elimden o bakıyor o yoksa eğer yüzüme yastığı kapatıp bağırıp içimdeki sinirimi atmaya çalıştığım da oldu ama genel olarak alıştım hatta az iyi olsun bi kaç saat mızırdanmasın şaşırıyorum ateşini falan ölçerken buluyorum kendimi

kapıkomşum eşimin kuzeninin kızının d.gunü var kızım uyuyor aldım telsızı ben de eglenıyrm baya süslendim eşim gitme dedi durdu hahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…