2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
maşallah@bsebse benimki de dönmeye basladı.15 gündür oturmaya calisiyor. @Kartanesii8892 kucagimda oturmasinna engel olmaya calisinca sinirleniyor.Benim kızlar da erken oturmustu ama bu 1ay onceden basladi bir zarari var mıdır acaba

Nilufer_3457 ya benim oglan da ayni bir haftayi geciyor. Su meshur ataktan mi boyleler. Cok uzuluyorum cok yoruluyorum. 2 saati bulmadan odaya geciyorum. Aglaya aglaya 2 saat geciyor. Tam gözleri kapaniyor aralanuor gozler dalamiyor diye tekrar agliyor artik yok sallamiim vb yi gectim rutin olusturayim diyorum bir uyudugu yontemle bi sonraki uykusu uyumuyor. Dun aksam ninniyle uyudu oh dedim. Bugün ninniyi duydu aglamalara doyamadı. Yok mu bir çozum bulan ya da biri atak bitince duzeliyorlar ilk cocugum oyleydi fln desin lutfennn

Masallah demekki annenlerde iyi kiracinizda iyiymis memnun kalmissinizki okadar sure kalabilmisler napacan canim komsuluk yok oluyor artik buyukyerlerde insallah tez vakit tasinirsiniz guzel insanlarin bol oldugu biryere rabbim gonlune gore versin

Ay bende bundan alcaktim hangi rengini aldın gelince resim atarmisin

Kesinlikle benimde boyle devamli mutsuz huzursuz memede de uyumuyo sakinlemiyo

Kulot bezi bende denedim takmasi kolay diye. Ama daha da zor giydiriliyor. Ama vucudu cok iyi sariyor kenardan koseden hic sizma olmuyor. Birde gobek kismi iz yapiyor o yuzden lastikli kismi kivirarak kullandim. Sonuç olarak ben cok memnun kalmadim. Sanirim bebisler ayaklaninca kullanimi rahat olur

Ay bende bundan alcaktim hangi rengini aldın gelince resim atarmisin
kırmızıı canm atarm tabii ama sıtedeki görselle pek benzemıyo tonları. en ömemlısı yer kaplamıyo tepssı arkaya monte oluyor ve P Puddingmuf ın önerdgı gb agır bır sandalye

valkahi dr.um uzman dr. alanında kuzu bana kendını kontrol edebılen her bebek 4.aydan sonra kucakta oturabılır dedı bn bebege göre oturt oturtma dıyorum dedı. kızım ıcın de sakıncası yok dedı 5aylıkken de destekle oturabılır dedı. kısa aralıklarla. mesela kımını ızın verırken kımıne vermıyormuş. motorgelişimine baglı ve her cocuk farklı dedı

kırmızıı canm atarm tabii ama sıtedeki görselle pek benzemıyo tonları. en ömemlısı yer kaplamıyo tepssı arkaya monte oluyor ve P Puddingmuf ın önerdgı gb agır bır sandalye
O yüzden dedim bnde kirmizi ile krem arasinda kaldim ama kirmizi cok cart geldi gozume bilemedim, aynen aynen biliyorum ozelliklerini arastirdim ben coktan

Ay ben de tam tersi sürekli bana bir şey olsa bebeğim napar tek başına kimse sesini duymaz diye düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi. Ne kötü bir şey yalnızlık gerçekten.. Allah korusun

O yüzden dedim bnde kirmizi ile krem arasinda kaldim ama kirmizi cok cart geldi gozume bilemedim, aynen aynen biliyorum ozelliklerini arastirdim ben coktan
kuzum bnceee sen kahve all kahve cok hos gibi yaa. ben kahve alcaktm ama son anda kırmızya döndum krem kolay kir belli edebilirr

Su kaybı olmuştu canım bende de su içsem ishale koşuyordum wc ye süt olacak bişiy kalmamıştı vücudumda midem bulanana kadar su içiyordum 4-5 litre içmişimdir çabuk toparlamıştım ben serum reflor ertesi güne sadece karın ağrım falan vardı inşaallah sende toparlanırsın hemen en azından ailenin yanındasın çok şükür

Ay ben de tam tersi sürekli bana bir şey olsa bebeğim napar tek başına kimse sesini duymaz diye düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi. Ne kötü bir şey yalnızlık gerçekten.. Allah korusun
Eşim şehir dışına gittiğinde ya da gece gelmeyeceğinde arkadaşlarına haber veriyor şehir dışındayım sevimlipanduf yalnız haberiniz olsun diye bende numaraları falan var hepsinin bi ihtiyacımız olsa ararım ederim, hastane yürüyerek bile 7-8 dk, babalara haber versem 1,5 saatte gelirler ama olur Ya panik hali işte oyle bi an rabbim göstermesin inşaallah, ben ishal olduğumda evde yalnızdım karnımın ağrısından güneşi zor alıyordum kucağıma wc ye giderken güneşi tv karşısına bırakmak zorunda kalıyordum Ya da puseti alıp wc ye beraber gidiyorduk çok zordu

Öyle tabi benim de kaynım ve görümcem var ama işte Allah korusun bayılır kalırım falan arayamam edemem bebeğim ağlamaktan helak olur diye düşünceler işte.. Annelik bu sanırım her şeyde hemen onu düşünmek. Allah bebeklerimize de bizlere de sağlık sıhhat versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…