2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Yerim cimcimeyi ♡♡ benim oglum cok erken donmustu 2.5 aylikti cok rahat yuzustu donuyordu kizimda gecenlerde basladi. Hangi mama sandalyesinde karar verdiniz kuzum

Uf ya yurt dışındacok guzel bezler varrr

Yerim cimcimeyi ♡♡ benim oglum cok erken donmustu 2.5 aylikti cok rahat yuzustu donuyordu kizimda gecenlerde basladi. Hangi mama sandalyesinde karar verdiniz kuzum
oy masallah yaaa yakısıklı cok hızlıymıs benım kızım da bayadır dönmeye calısıyordu yarım dönuyodu sımdı saga sola derken cıldırdı kız uyumak ıstemedıgınde kacmaya calısıyor bnu aldk kzuumm sunnybaby tuffy plus arkadasım kullanıyor onda da gördum cok ıyı asansör sıstemı fln da. anneler gunu ındr. beklıyordum mama sandalyesı ıcın ındırm vardı 25tl ındrmle aldm

Eklentiler

• Screenshot_20190504-165203.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 52

Cnm bende ishal gibiydim 1 2 gün ve benmde sütümde azalma oldu bide meme reddiyle boğuşuyorum şuan geçti sütüm eski haline döndü üzülme stres yapma seninde eski haline döner inşallah

Zilli zilli belli hayirli olsun kuzum cok guzel gorunuyor guzel gunlerde kullanin♡♡

Ya ben hiç kurutmuyordum nasılsa bez emiyordur diye kurutaym artk. bu arada profilindeki sen misin çok güzelmişsin

Ya ben hiç kurutmuyordum nasılsa bez emiyordur diye kurutaym artk. bu arada profilindeki sen misin çok güzelmişsin ☺

Bende kurutmuyordum eve gelen ebe beni azarlamisti sagol kuzumm ama caktirma 3 sene onceki halim zaman benden neler aldi ya da neler kattimi deseydim acimasiz zaman ve tatlilar. . .

Canım çok geçmiş olsun çabucak toparlanirsin inşallah da sütun de normale döner sen iyi olunca.

S sgokcen kuzum yedigin birseyden mikropmu kaptin acaba? Bolca muz ye ekmek falan suda onemli bir iki gune duzelirsin canim sutun hepten kesilmez merak etme hemen gitmiyor sut uzun sure hic emzirmemen lazim kesilmesi icin
Galiba yediğim bir şeyden oldu canım ya. En son sebzeli krep yemiştim beşamel soslu dışarda. Onu yedikten sonra böyle oldum mideme taş gibi oturmuştu zaten. Hafif ateş, kusma, ishal vs derken bugün en azından kusma ve ateşim yok. Aman sütüm gitmesin başka bir şey istemiyorum gerekirse ömür boyu ishal kalabilirim Sağol kuzum

Cnm bende ishal gibiydim 1 2 gün ve benmde sütümde azalma oldu bide meme reddiyle boğuşuyorum şuan geçti sütüm eski haline döndü üzülme stres yapma seninde eski haline döner inşallah
İnşAllah kuzum, moralimi iyi tutmaya çalışıyorum ama işte yine de üzülüyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…