2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
çok iyi bilirim bu durumları. Eski evimde çok vardı bu modellerden. Bu evimde de karşı komşu böyle.
Neyse ki henüz kızım rahatsız olmadı seslerinden.bir gün rahatsız olursa Allah korusun onları eşimden

Cidden hep boyle mi senin kiz Allah sana sabir versin diyeyim de birden insan alisiyor demek ki diye umit oldun yani bana
Huysuz bir bebek evet bazen çok sinirleniyorum çok da ağlamışımdır onunla bir bazen ben ağlarken gülüyor anlamıyor ki sabi, bazen yetemediğimi düşünüyorum galiba bakamıyorum diyorum ama en fazla 10 dk sürüyor ona küslüğüm sonra kucağıma alıp öpüp koklaşıyoruz bile kendi kendime küsüp kendi kendime barışıyorum, bu sabah saat 5 gibi mızırdanmaya başladı emziğini koyuyorum ağzına atıp gene mızırdanıyor ama ne uykum var anlatamam böyle gece 4-5 kez uyandık zaten kafam olmuş sepet gibi, gözümü açamıyorum eliyle kolumdan tuttu resmen kalk diyor bana bi açtım gözlerimi yanımda bana gülerek bakan iki boncuk göz sabahın 5.30 u olmamış daha bana ihtiyacı var emmek istiyor kaka yapmak istiyor sev beni diye bile uyandırıyor bazen biliyor musun sevip öpüp koklayıp gülüşüyoruz sonra yanımda kendiliğinden uyuduğu da oluyor çok tatlı gülüyor sıpam hepsini unutturuyor bak ya uyudu Ya şimdi özledim

Ay nasil guldum sen cok yasa e mi ben de gecen yorgani yumrukluyordum esim geldi :)Isin zorlu tarafi ramazan geldi esim oruclu olacak cocugu da veremem. Seninkinin resme de bakimca hic huysuz biseye benzemio bak sen minnaga Allah nazardan saklaein

Seni en iyi ben anlarim kuzum

Kızlar misafirler içerde, oğlumu emzircem uyutacam diye içeri girdim kayınvalde ağırlıyor misafirleri bebek negzel bahane valla çok seviyorum
Yaa evet onu ben de yapıyorum itiraf edeyim Misafirleri anneme yada eşime kim varsa ona kitleyip alıp çocuğu odaya kaçıyorum ay aç bu uykusu geldi filan diye Kafa dinliyorum

Kizlar iki gundur bogazlarim aciyor. Az once baktim beyaz iltihap olmus duvarlarinda bu antibiyotiksiz gecmiyordu degil mi
Dr a mi gitmem gerek ya kulaklarima kadar vurdu agrisi
Geçmiş olsun canım ya , iltihap olduysa git doktora yayılmadan inşallah hafif birseylerle gecerbenim
Benim kız da böyle çok yoruyor canım. Hep mızmız çok az kendi kendine oynayıp duruyor. Genelde ya emzikle ya memeyle ya oyuncakla ağlamasın diye uğraşıp duruyorum . Evin işi yemekler çok zor yapılıyor bizim evde. Yemegimi yapana kadar uyuyor yemeğe tam oturcam ağlamaya başlıyor. Sakinliği az sürüyor yani
Sabah 06.50 de kalkıyor genelde ve çok uykulu oluyorum bir saat daha uyusa uykumu alcam belki ama yok cadı hiç sasmiyor :)
Biz bebegimle yatıyoruz artık kocam yuksekl lisans tez yazımı iş yerinde okulda çok yoruluyor sese gelemiyor artık salonda yatıyor. Bende yanımda yatıriyorum kızımı biraz daha az yoruluyorum böyle çabucak uyuyor , emziğini sürekli attigi için hemen veriyorum ağzına pispisleyip uyutuyorum, sabahda gulen yüzle karşılaşmak da hergun uykusuz yorgun kalkmanin rüşveti oluyor işte. sonra yoğun mesai başlıyor akşam sekize kadar

Benimkiler kendi kendilerini ağırlıyorlar bnm kız huysuzlukta nirvanaya ulaştı kızlar rota aşısı huysuzluk ağlama anneye kafayı yedirtme gibi etkiler yapıyor mu acaba
Kızlar misafirler içerde, oğlumu emzircem uyutacam diye içeri girdim kayınvalde ağırlıyor misafirleri bebek negzel bahane valla çok seviyorum

Z zeLina canım ne güzel profil fotoları bunlar böyle
Bebisi nereye koyup çekiyorsun senin ayaklar falan çıkmıyor ben bazen yere yatağa koyuyorum da böyle yuksekten çekilmiş gibi olmuyor pek

Benimkiler kendi kendilerini ağırlıyorlar bnm kız huysuzlukta nirvanaya ulaştı kızlar rota aşısı huysuzluk ağlama anneye kafayı yedirtme gibi etkiler yapıyor mu acaba
canım rotanın yanetkısı yok dıye biliyorum bızde de yanetkıolmamıstı. ataktandır yaa

Benim üst komşumun da 3 yaşında oğlu var gece 3 lere kadar uyumuyorlar kadın kahkaha atıyor bizim ev zangırdıyor geçen karşılaştık bebek ağladı erken uyandık dedi oğlum için bende komşu olmak kolay değil biz hergün uyanıyoruz dedim güldüm geçtim arkamdan kızmıştır kesin herkes sütten çıkmış ak kaşık

Daha önce sorulmuştu sanırım ama çok kullanan yoktu diye hatırlıyorum. Külot bez kullanan varmı aranızda memnun musunuz? Bebişler hareketlenmeye başladı bez değiştirmek zorlaşıyor.
Ben sevmedim primanın kilot bezi her seferinde pantolonunu çıkarmak meşakkatli geldi bana sızıntı yapmadı sıkmıyorda ama alışkanlık galiba cırt cırtlı seviyorum

Yaa evet onu ben de yapıyorum itiraf edeyim Misafirleri anneme yada eşime kim varsa ona kitleyip alıp çocuğu odaya kaçıyorum ay aç bu uykusu geldi filan diye Kafa dinliyorum
Ayy bnde ayni seyi yapiyorumm kaciyorum resmen

Bide boyle densizler var gece 3 isin en uc noktasi yani 3 yasindaki bir cocuk icin ustelik surekli tekrar eden bir sey. Utanmadan laf atiyor agzina saglik valla iyi demissin tebrik ettim:)

Bide boyle densizler var gece 3 isin en uc noktasi yani 3 yasindaki bir cocuk icin ustelik surekli tekrar eden bir sey. Utanmadan laf atiyor agzina saglik valla iyi demissin tebrik ettim:)
Bi kaç kez oturduk dedim sen hiç uyuma istersen ama çocuk dediğin akşam 9 da uyur lütfen uyutmaya çalış dedim gece boyunca ağlıyor ama uyutmuyor çocuğu bizle yatıyor diyor sizde yatın dinlenin dedim esprili dille ama aynı hamam aynı tas.... güzelliğin dillere destan olmuş =) bende merak ediyordum seni fikirlerini çok beğeniyorum çünkü maşallah

Bugün hava güzeldi baya ben kaç gündür kuaföre gidip saç kestirecektim çok dökülüyor diye eşim kıza evde bakacaktı beraber gidelim ben çıkana kadar bebek arabası ile oyalarsın dedim karnını doyurdum çıktık ben girdim kuaföre 10 dk sonra eşim aradı basmış çığlığı susmuyor saçım da kesilmeye başlamıştı acele ettik hemen bi çıktım eşimin ilk dediği bi daha mı tövbe uykusu kaçınca delirmiş kız normalde pusetinde dışardaysak uyurdu ama uyutmuş yine eli ayağına dolaşmış

Kuduruklar
Bizde sahile gittik bugun 10 dk arabada giderken uyudu. Sonrasinda uyandi durmuyor.
Kucakta duracakmış hanim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…