Gidince kacisin yokkapıkomşum eşimin kuzeninin kızının d.gunü var kızım uyuyor aldım telsızı ben de eglenıyrmbaya süslendim eşim gitme dedi durdu hahahah
Bizim de yatak odasının bitişiğinde komşu var Gece çocuğu devamlı ağlıyor. herhalde Birkaç tane çocuğu var dövüyorlar mı Ne yapıyorlar şimdi gene ağlamaya başladı annesi de diyor ki yalandan ağlıyorsun yalandan. Vallahi çocuk devamlı ağlıyor. karşı komşununda site İçinden bir sürü arkadaşı var devamlı gelip Kapıyı çalıyorlar. Diyorum artık bu kadının zili yok mu. küt küt küt küt devamli. Çocuğu uyutuyorum uyandırıyorlar.koridorda çocuğu bağırıyor devamlı gidenlere el salla diyorlar güle güle güle güle Hoşça kal Hoşça kal. Oynatmaya az kaldı
Huysuz bir bebek evet bazen çok sinirleniyorum çok da ağlamışımdır onunla bir bazen ben ağlarken gülüyor anlamıyor ki sabi, bazen yetemediğimi düşünüyorum galiba bakamıyorum diyorum ama en fazla 10 dk sürüyor ona küslüğümCidden hep boyle mi senin kiz Allah sana sabir versin diyeyim de birden insan alisiyor demek ki diye umit oldun yani bana
Ay nasil guldum sen cok yasa e miAlışıyor tabi Ya alışamayıp napayım hatta bak bi ara çok iyiydi geçen ay annemlere gelip eve döndüğümde kesin atak dönemlerinde iyi oluyor benimki diğer dönemlerde hep ağlakşaka bi yana sabrımın tükendiği anda eşim alıyor elimden o bakıyor o yoksa eğer yüzüme yastığı kapatıp bağırıp içimdeki sinirimi atmaya çalıştığım da oldu ama genel olarak alıştım hatta az iyi olsun bi kaç saat mızırdanmasın şaşırıyorum ateşini falan ölçerken buluyorum kendimi
Gir gir havaya hak ediosun hemde 2bebisinleAyy ay forumun guzellerinden iltifatlar ♡♡ havaya sokmayin benikayinvalidenle hos sohbetler
Seni en iyi ben anlarim kuzumAlışıyor tabi Ya alışamayıp napayım hatta bak bi ara çok iyiydi geçen ay annemlere gelip eve döndüğümde kesin atak dönemlerinde iyi oluyor benimki diğer dönemlerde hep ağlakşaka bi yana sabrımın tükendiği anda eşim alıyor elimden o bakıyor o yoksa eğer yüzüme yastığı kapatıp bağırıp içimdeki sinirimi atmaya çalıştığım da oldu ama genel olarak alıştım hatta az iyi olsun bi kaç saat mızırdanmasın şaşırıyorum ateşini falan ölçerken buluyorum kendimi
Yaa evet onu ben de yapıyorum itiraf edeyimKızlar misafirler içerde, oğlumu emzircem uyutacam diye içeri girdim kayınvalde ağırlıyor misafirleribebek negzel bahane valla çok seviyorum
Geçmiş olsun canım ya , iltihap olduysa git doktora yayılmadan inşallah hafif birseylerle gecerbenimKizlar iki gundur bogazlarim aciyor. Az once baktim beyaz iltihap olmus duvarlarinda bu antibiyotiksiz gecmiyordu degil mi
Dr a mi gitmem gerek ya kulaklarima kadar vurdu agrisi
Benim kız da böyle çok yoruyor canım. Hep mızmız çok az kendi kendine oynayıp duruyor. Genelde ya emzikle ya memeyle ya oyuncakla ağlamasın diye uğraşıp duruyorum . Evin işi yemekler çok zor yapılıyor bizim evde. Yemegimi yapana kadar uyuyor yemeğe tam oturcam ağlamaya başlıyor. Sakinliği az sürüyor yaniHuysuz bir bebek evet bazen çok sinirleniyorum çok da ağlamışımdır onunla bir bazen ben ağlarken gülüyor anlamıyor ki sabi, bazen yetemediğimi düşünüyorum galiba bakamıyorum diyorum ama en fazla 10 dk sürüyor ona küslüğümsonra kucağıma alıp öpüp koklaşıyoruz bile kendi kendime küsüp kendi kendime barışıyorum, bu sabah saat 5 gibi mızırdanmaya başladı emziğini koyuyorum ağzına atıp gene mızırdanıyor ama ne uykum var anlatamam böyle gece 4-5 kez uyandık zaten kafam olmuş sepet gibi, gözümü açamıyorum eliyle kolumdan tuttu resmen kalk diyor bana bi açtım gözlerimi yanımda bana gülerek bakan iki boncuk göz sabahın 5.30 u olmamış daha bana ihtiyacı var emmek istiyor kaka yapmak istiyor sev beni diye bile uyandırıyor bazen biliyor musun sevip öpüp koklayıp gülüşüyoruz sonra yanımda kendiliğinden uyuduğu da oluyor çok tatlı gülüyor sıpam hepsini unutturuyor bak ya uyudu Ya şimdi özledim
Kızlar misafirler içerde, oğlumu emzircem uyutacam diye içeri girdim kayınvalde ağırlıyor misafirleribebek negzel bahane valla çok seviyorum
hahaah ama benım nedense kaçasım varGidince kacisin yok
canım rotanın yanetkısı yok dıye biliyorum bızde de yanetkıolmamıstı. ataktandır yaaBenimkiler kendi kendilerini ağırlıyorlarbnm kız huysuzlukta nirvanaya ulaştı kızlar rota aşısı huysuzluk ağlama anneye kafayı yedirtme gibi etkiler yapıyor mu acaba
Benim üst komşumun da 3 yaşında oğlu var gece 3 lere kadar uyumuyorlar kadın kahkaha atıyor bizim ev zangırdıyor geçen karşılaştık bebek ağladı erken uyandık dedi oğlum için bende komşu olmak kolay değil biz hergün uyanıyoruz dedim güldüm geçtim arkamdan kızmıştır kesin herkes sütten çıkmış ak kaşıkCanim oyle seyleri kizginlikla tepki olsun diye bile sakin dile getime. Aglamayan bebek mi olur ya, aglamayi biliyorlar zaten sadece. Ne vicdansiz kadinlar var, eminim oda bir annedir. Sordugu soruya bak agliyor iste, bebek cunku. Hic mahcup hissetme agliyor diye, aman rahatsiz olacaklar diye. Zaten insaniyet bilen, bir anneye boyle sorular sorarak kendini kotu hissetirmez.
Benim alt komsum abartmiyorum en az 85 yasinda, yalniz yasayan bir kadin. Ben bir kere kapisini caldim oglum bazen cok gurultu yapiyor lutfen bunun için kusura bakmayın diye. Kadin bana lutfen bunu dusunmeyin, birakin cocuklugunu yasasin ben cocuklardan rahatsizlik duymam dedi.
Ben sevmedim primanın kilot bezi her seferinde pantolonunu çıkarmak meşakkatli geldi bana sızıntı yapmadı sıkmıyorda ama alışkanlık galiba cırt cırtlı seviyorumDaha önce sorulmuştu sanırım ama çok kullanan yoktu diye hatırlıyorum. Külot bez kullanan varmı aranızda memnun musunuz? Bebişler hareketlenmeye başladı bez değiştirmek zorlaşıyor.
Kızlar misafirler içerde, oğlumu emzircem uyutacam diye içeri girdim kayınvalde ağırlıyor misafirleribebek negzel bahane valla çok seviyorum
Ayy bnde ayni seyi yapiyorummYaa evet onu ben de yapıyorum itiraf edeyimMisafirleri anneme yada eşime kim varsa ona kitleyip alıp çocuğu odaya kaçıyorum ay aç bu uykusu geldi filan diye Kafa dinliyorum
Benim üst komşumun da 3 yaşında oğlu var gece 3 lere kadar uyumuyorlar kadın kahkaha atıyor bizim ev zangırdıyor geçen karşılaştık bebek ağladı erken uyandık dedi oğlum için bende komşu olmak kolay değil biz hergün uyanıyoruz dedim güldüm geçtim arkamdan kızmıştır kesin herkes sütten çıkmış ak kaşık
Bi kaç kez oturduk dedim sen hiç uyuma istersen ama çocuk dediğin akşam 9 da uyur lütfen uyutmaya çalış dedim gece boyunca ağlıyor ama uyutmuyor çocuğu bizle yatıyor diyor sizde yatın dinlenin dedim esprili dille ama aynı hamam aynı tas.... güzelliğin dillere destan olmuş =) bende merak ediyordum seni fikirlerini çok beğeniyorum çünkü maşallahBide boyle densizler var gece 3 isin en uc noktasi yani 3 yasindaki bir cocuk icin ustelik surekli tekrar eden bir sey. Utanmadan laf atiyor agzina saglik valla iyi demissin tebrik ettim:)
KuduruklarBugün hava güzeldi baya ben kaç gündür kuaföre gidip saç kestirecektim çok dökülüyor diye eşim kıza evde bakacaktı beraber gidelim ben çıkana kadar bebek arabası ile oyalarsın dedim karnını doyurdum çıktık ben girdim kuaföre 10 dk sonra eşim aradı basmış çığlığı susmuyor saçım da kesilmeye başlamıştı acele ettik hemen bi çıktım eşimin ilk dediği bi daha mı tövbeuykusu kaçınca delirmiş kız normalde pusetinde dışardaysak uyurdu ama uyutmuş yine eli ayağına dolaşmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?