2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ohooo cok oldu cikali kuzum al sende ama tuzlu baya
yok kızz. işte bu fuzuli benim için fuzulı anlayısım boyle sanrm. P Puddingmuf yanlıs anlama kuzum sen 2bebelisin ve esın yapmıo bnm kı tek bebe ve kocam yapıyo smdılk ondan fuzulı olur bana dedm

Benim kocam hic evi supurmedi never burada 179 franktan 120 ye inmisti yani tl ye cevirince bin tl bile etmiyor 600 kusur oluyor orada ne kadar ki
Otv gv kdv derken o 2600 olur burda hangi marka memnun musunuz? Bir arkadasim bin dolara almisti sizinki uygunmis

bsebse insallah iyi bir bakici bulursun canim. Vicdan cok onemli haklisin.

@Kartanesii8892 yok kiz alinmam birim olarak burada da 2 3 bin olsaydi kocamda asla almazdi bende hic aklimdan gecirmezdim

T Turtleee memnunum canim haftada 1 giremedigi yerleri kendim supursem yeterli bayagi Toz falan aliyor birde yatak altina falan giriyor onu cok begendim. Bin dolar bayagi pahali yani tabi o skalada fiyatlarda var ama bence degmez :)

Benimki de aynısı. Komutla çalışıyo adam. Halbuki anne ve anneanne güzel yetiştirmiş ögretmişler ama işine gelmiyo. Hakkını yemiyim ara ara kendiliğinden yapıyo ama nadir

Offf yine çoook sayfa birikmiş.

1 mayısta iznim bitti. 1 ay rapor aldım. Bayram tatiline bağladım. 9 günde bayram tatili. Bir aksilik olmazsa 10 haziranda baslayacagim. 12 haziranda kızım 5 ayı dolduracak.

İşe başlayan var miii

İyiyim kuzum ablam geldi bursada kardesim falanda var oyuzden cok giremiyorum yeni trafik kazasi gecirmisti buraya geldi sen nasilsin bebegin nasil
Profil foton yakiyor cok tatlisin masallah
iyi olduguna cok sevindim geçmiş olsun ablana çok teşekkür ederim senin kadarmi sen bi kendi profiline bk canım oğlan hala kusuyor yarın dr götüreceğim iyiyiz çok şükür

Kızlar benim memelerden süt sızmıyor artık. Bu normal mi yaa birkaç gündür göğüs pedi takmadım baktım bi ıslaklık yok boşa takıyormuşum. Önceden ped ağırlaşırdı ıslanmaktan

Kızlar benim memelerden süt sızmıyor artık. Bu normal mi yaa birkaç gündür göğüs pedi takmadım baktım bi ıslaklık yok boşa takıyormuşum. Önceden ped ağırlaşırdı ıslanmaktan
Bende boşuna ped almışım hiç kullanmadım. Artık göğüsler terbiye olmuş oluyor. Akmıyor. İlk zamanlar taş gibi olmuştu benim artık yumuşak. Bebek emerken bırakınca bir sık bak süt geliyor mu. Benimki yumuşak olduğu halde ucundan sıkıca sağar gibi akıyor. Ozaman anlarsın süt var mı yok mu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…