2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Pipi uzmani olmusun canm

Canım bebeğini en iyi sen bilirsin kilo alımı az bile olsa sağlıklı huzurluysa önemli değil bence..dişlerden de az almış olabilir belki.. sünnetinizde hayırlı olsun şimdiden:))
Çok kalp sağlıklı olsun tüm minnaklar bebekler mutlu anneler mutlu

Bebeğinde karaciğer enzim değerleri yüksek olan var mıydı alt ast değerleri 59 çıktı Dr cuma tekrar tahlil istedi ağrı kesiciler bile yapıyormuş aşı dışında hiç kullanmadık ama anlamadım

Kullandığın ilaçlar uyku yapmış olabilir mi acaba... yada annem dinlensin diye uyuyordur:) ben olsam gece uyanmazsa ihtimali için uyandırmazdım

Evet canım başladım Dr bunu önerdi

Hepsi demek istiyorum :) ayni seyleri yasadim gecenlerde bugun de oyle olacak gibi uykusu geliyor ayni tripler... senin tahmini dogum tarihi ne zamandi canim:)
Dogru cevap :))) 17 ocakti. Bizimki alti pisse asla uyumuyor, o uyusa benim golnum el vermiyor pişik olur diye. Bir keresinde kaka yapti sandim bosver uyanmadiysa almayim dedim gozume uyku girmedi bende degistireyim dedim. Meger kaka yapmamis uykusunu actigimla kaldi :/

Tesekkurler resim icin, Ben bakmistim 6+ ay diyordu. Siz simdi bunu kullanabiliyor musunuz bebek sevdi mi ? Hemen alayim bana da cok lazim.

Tesekkurler resim icin, Ben bakmistim 6+ ay diyordu. Siz simdi bunu kullanabiliyor musunuz bebek sevdi mi ? Hemen alayim bana da cok lazim.
canım bugun geldı kurulumu aksamustu yaptık kızımın uykusaatıydı uyuttum deneyemedık yarn oturtacagım sırtını bır kademe gerı cekıcem bence cok da sevecek rengı ılgısını cekıcektır emınmm. youtube da sunnybaby tufy mama sandalyesı vıdeosunu ızleyebılırsın. yer kaplmayacak sekılde tasarlanmıs kapatınca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…