Sağ ol canım meme reddi var diye gittim neden emmiyor diye kan ve idrar tahlili istedi Dr idrar temiz çıktı ama kan tahlilinde viral enfeksiyon geçiriyormuş iştahsızlık yapıyormuş bu da ya aşı kaynaklı ya da hasta birinden geçmiş dedi karaciğer enzim değerlerini de takip edelim dedi
Sağ ol canım meme reddi var diye gittim neden emmiyor diye kan ve idrar tahlili istedi Dr idrar temiz çıktı ama kan tahlilinde viral enfeksiyon geçiriyormuş iştahsızlık yapıyormuş bu da ya aşı kaynaklı ya da hasta birinden geçmiş dedi karaciğer enzim değerlerini de takip edelim dedi
Ne kadar sürecek bu Ya benimki kusmaya yer arıyor zaten, iki tane nevresimi var beşiğinin vallahi kusmuklarına yetişemiyorum uyandığı anda o parmaklar boğazında kusma sesine öğürme sesine uyanıyorum boğulacak şaşkın kızım haberi yok,
Ben altına yeni doğarken kundak yaptığım beyaz battaniyelerden seriyorum kusunca altından alıp yıkaması kolay oluyor. Birde terledikce yönünü değişiyorum terli yerde yatmıyor oğlum.
Birşey farkettim burnunun tikanma nedeni gece terlemeleri. Sırtına bez koyuyorum şapkasını devamlı terledikce değişiyorum ama gece baktım kafası üşümüştü. Şapkası islanmisti. Demekki ondan burnu tıkanıyor. Havalar ısındı ama sizde şapka takıyormusunuz. Saçı yok üşür diye düşünüyorum. Bu şapka da terliyor daha mı kötü oluyor acaba.
Bizde dün başladık bizim doktorda Sidefer damla önerdi d vitamini yerine de multivitamin vermişti 1 aylıkken aile hekimliğinin verdiği damlaları onermiyor
Birşey farkettim burnunun tikanma nedeni gece terlemeleri. Sırtına bez koyuyorum şapkasını devamlı terledikce değişiyorum ama gece baktım kafası üşümüştü. Şapkası islanmisti. Demekki ondan burnu tıkanıyor. Havalar ısındı ama sizde şapka takıyormusunuz. Saçı yok üşür diye düşünüyorum. Bu şapka da terliyor daha mı kötü oluyor acaba.
Benim büyük oğlan keldi hiç kullanmadım ilk yarı kirkina kadar kullandım küçük oglanda öyle aman aman ik saç yokyine kullanmıyorum bence şapkadan terliyor canım erkek çocuğu sıcağı pek sevmez,
Benimki de öyle Geçen annemlerde kusmadığı kimse kalmadı kim kucağına alsa kustu üzerine annemlerin nevresimlerini de batırdık, bi de bazen benimki direk su olarak kusuyor şeffaf onu niye kusuyor bilmiyorum
Oncekini hatırlamıyorum suan da en son yapılan 44 e 50 sikti ast alt olaraktan ne yorum yapcak bilmiyorum, ama 3 yasa kdr da goruelbiliyomus doktor gelismi gayet iyi bebeginin bi sorun oldugunu sanmiyorum dedi ve cocuk doktoru degil normal uzman, ilk gastreantoloji diye bi bolume gittik ordan cocuk metabolzma hastaliklarina korkma dedi bana doktor sonuçlardada bu cikmis yine bu hafta gidicem genetikle birlikte yorum ypacak bakalim me dicek
Kuzum soguk bo şehirdemi yasiyosunuz acaba ? Ben sapkayi 1 ayliktan beri takmiyorim ki benim bebegiminde saci yok yeni yeni cikmaya basliyo kisinda banyodan banyoya takardim simdi bazen hava sicakken dun disarda da takmadim , sapka terletir sanki takmasanmi
Ben altına yeni doğarken kundak yaptığım beyaz battaniyelerden seriyorum kusunca altından alıp yıkaması kolay oluyor. Birde terledikce yönünü değişiyorum terli yerde yatmıyor oğlum.
Ben reflu yataginda yatiriyorum onunyedek kiliflarini almistim kendi yatagina kusunca hemen degistiriyorum da. İste oyanrken vs benim yataga kusunca tum nevresimi degistirmek cok zoruma gidio
Evet terlemeden oturu. Ben cok oldu sapkayi birakali. Ben kundakladigimda deli gibi terlerdi ozellikle kafasi kundaksizda uyymuyor diye yuz ustu yatirmaya basladim kundagi cikardim artik terleme yok burun tikanlikligida pek yok