2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Merhaba canım geçmiş olsun paşaya

Bizde dun asimizi olduk,gece iki kere calpol simdi fitil verdim. Gecen atesi hemen dusmustu. Simdi dusmuyor. Anlamadimki kendi ellerimizle hasta mi yapiyoruz cocugu icim bir rahat etmedi du asilardan. Normal hayatimda da hicbirseyi emin olmadan yapmam , ama cocugu vurdurdum igneleri

Gecmis olsun. D vitaminini veriyorum düzenli kansızlık için olanı dördüncü ayda veriyorlarmiş. Bende duymuştum bebeklerin kansızlıktan terledigini. Bende bakalım dördüncü aydan sonra vitaminini kullanınca düzelecek mi. Ayın yirmisinde gideceğim bende.

biz de az kusuyordu sanki nşr de elini sokup kusuyor
Benimki de öyle hala fışkırtarak kusmaya devam bazen azalıyor seviniyorum geçiyor galiba diye günde iki kıyafet değiştiriyorsak azaldı diyorum bazen 5-6 değiştiriyoruz şimdi bi de kendi kendini kusturması eksikti o tamam oldu

Geçmiş olsun cnm inşallah düzelir hemende döner memeye
Bizde uzun süredir takmıyoruz saçımızda var ama sadece dışarı çıkınca takıyoruz o zaman terliyor sadece..
Ben reflu yataginda yatiriyorum onunyedek kiliflarini almistim kendi yatagina kusunca hemen degistiriyorum da. İste oyanrken vs benim yataga kusunca tum nevresimi degistirmek cok zoruma gidio
Canım ben bizim yatağımızda koltukta yada yerde yatırırken altına elyaflı altaçmalarından koyuyorum bizim kusma sorunumuz yok ama azda olsa kusarsa direk onları değiştiriveriyorum..
Bizimde 3 aydan sonra başladı dökülmeye yattığı yerde bırakıyor tüm saçını arkası iyice açıldı.. yenileri geliyor gibi ama nekadar sürecek bu dökülme bilmiyorum.. hepsi bitmese iyiydi...
Oturma pozisyonunda mı denediniz biraz daha yatan pozisyonu var mı cnm

Ya sen bizi tarif ediyorsun gece 00den buyana 90 cc icti bende bittim artik tam uyuyor rahata ermek yok uyurken biberon veriyorum surekli oda uyaniyor sil basta birdaha uyutmaya calis cok yoruldum bu cocuk nezaman acikacakda icecek deli gibi ac ictigi 30cc heryolu denedim saat basida verdim dort bes saate birde herturlu icmiyor bi bebek neden biberondan icmek istemezki

3 kademeli kuzum bu 2.kademe hafif yatar pozisyon. 3. kademede kızdı kalktı hep kendisi

Normal canim bizimde yattigi yer ful kil sayisiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…