2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Çıktık çıktık kuaförlerin tatil günü Ya salı günü kapalıymış markete gidelim dedik yağmura yakalandık bu Bebeler ne zaman şort tişört giyecek Ya aldıklarım küçülecek hala havalar düzelmedi

Kadın olmak ne kadar zor değil mi? İlaçlar iğneler ama çok şükürki mutlu son.
Ben oğlumu tüp bebek tedavisi ile aldım kucağıma bütün o iğneler o ilaçlar yatağa bağımlı geçen aylar en zoru da stresi ama şimdi bakıyorum da hepsine herşeye değiyor şükürler olsun rabbime.. isteyen herkese nasip etsin...

Allah bagislasin canim. Degiyorlar tabi tum zorluklara♡

Benim sütüm yetersiz diye emzirme sonrası mama veriyordum 90 cc içiyordu şimdi yine sütüm az ama 30 içip bırakıyor.doktor sütümun az olduğundan emin olmak istiyor o yüzden emzir arkasından içtiği kadar mama ver 5 gün sonra tartalim dedi.ben kilo almayacagindan eminim çünkü 1 haftadır icmedigi mamayi siringayla verdiğim halde günde 15 gr almış ve bu az ayına göre.

Seneye şaşalı kutlarsınız canım çocuk oyun parklı bir yere gidip koyarsınız bebeyi başbaşa yersiniz yemeğinizi daha çok uzun yıllar var bugünleri unutacaksın nice senelere

Benim cadı da 3.30da emerken yapti. Sardik basa :) birsey dikkatimi çekti. Senin bücürle benimkinin huylari benziyor sanki
canım geçmiş olsun arada bsktım da pek yazamadım biz de ailecek hastsyız dilkkat et kendine
Teşekkürler, sizlerede gecmis olsun ❤
Kizzz bu havada sapka mi takilir. Birde oglun var. Erkekler sevmez sicagi.
Ben doğduğundan beri evde takmıyorum. Baslarda banyo yapip uyutunca uyanana kadar takiyordum. Simdi onuda yapmıyorum. Birak bacim oglani boğma:)

Amin inşallah. Allah isteyen hiçkimsenin kucağını boş bırakmasın.

Meme emen cocuk biberonda doydugunu bilmiyor burada meme verip biberon verenler var 150 vs bana cok geliyor bizimki en fazla 60 70 iciyor dogdugundan beri biberon iciyor evde sagma makinan varsa yada alma imkanin varsa alip sagim yap sonra memeni ver uzerine sagdigin sutu icir

Kuzum kaç zamandır bunu diyorsun kilo almayi bırak vermesi lazım böyle ise gittin mi doktira nasıl bebiş ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…