Bizim iki hafta önce ölçüldü kanı bir miktar düşük çıktı (9 du galiba) ama doktor öyle bir şey demedi.Hiç kan değerlerinizi ölçtürdünüz mü?
Yarın bi sağlık ocağına gidip vereceğim o da meme reddi yaparmış emzirme akademisinde okudum
Benim annem çocuğu kucağında uyutuyordu çocuğu bir sarıyordu çocuk ateş gibi oluyordu Bir şey olmaz Bir şey olmaz diyordu gazı var gazına iyi gelir sıcak tutalım sıcak tutalım deyip duruyorduBenim annem cok pimpirikli degildi de , ben kafama gore yaptim yine o gittikten sonra
ben kisa ve ya sifir kol body üstüne de ya tulum yada ince penye tayt ama 26 derecelere ciktimi kisa kol giydirdigim olduS Sevimlipanduf güzel bi noktaya parmak bastınben de aldığım yazlık cicileri giydirmek istiyorum ama nerdeee istanbul hala soğuk. Sıcak günlerde ev 26-27 derece oluyo. Ben bi kısa kollu zıbın üstüne uzun kollu ince sweat altına da tek alt giydiriyorum. Fazla mı giydiriyorum bi de erkek benimki
Kuzum terledigi icin soguk olma ihtimali var , ustune de kalin battaniye ortuyorsan eger kesin terdir soguk soguk oluyo cunku , ben normal cift kat penye battaniyr yad pazen ortuyorum olaki serinlerse gece ona gore mudahale ediyorumBacakları soğuk olmuyor mu peki ben 2 kat giydirdiğim halde alt değiştirme de falan bacakları soğuk oluyor
Benim esim hala pesimde battanoyeyle dolaniyo cocuk yatiyo ustinu ort pusette duruyo ustunu ort emziriyorum ustunu ortBenim annem çocuğu kucağında uyutuyordu çocuğu bir sarıyordu çocuk ateş gibi oluyordu Bir şey olmaz Bir şey olmaz diyordu gazı var gazına iyi gelir sıcak tutalım sıcak tutalım deyip duruyordu
Kiz bizim ev kombi yanmadan suan 23 civari yapma etme bacimYa işte sorunum bu ben inceletmiyorum hala 2 kat giydiriyorumşuan kombi kapalı ev 26 derece ben tişörtle duruyorum ama kız da uzun kollu zıbın ve üzerinde badi var altında da iki ince penye pijama
Ben de aynıyım Vallahi. sıcak yataktan kalksın ya sırtını giydiriyorum ya da bez battaniyesini sırtına sarıyorum sırtı sıcak olduğunda çabuk üşütüyor bebekler büyük insanlarda üşütüyor yataktan kalkınca mutlaka sırtima bir hırka giyerim. Senin eşin de benim kafadan deseneBenim esim hala pesimde battanoyeyle dolaniyo cocuk yatiyo ustinu ort pusette duruyo ustunu ort emziriyorum ustunu ortkendi biraz hassas ondan oglana da ayni muameleediyo dun pazardayiz sapka takmadim sicak ama nasil kanguruda cocuk bide ten temasi var zaten penye hirka vardi kapsonlu sapkasini takip duruyo ben aciyorum o takiyo accik dedin hava alsin cocugun kafasi hafif eser gibi oldu takfim hemen tabi dikkat etmiuodum zannediyor herhall ben kendime gore takiliyorum cocuga da ya dogru nu yanlismi bilemem ama
Bizim iki hafta önce ölçüldü kanı bir miktar düşük çıktı (9 du galiba) ama doktor öyle bir şey demedi.
Çocuklarda kan değerinin düşük olması iştahsızlık yapar evet. Hatta ilacı vermeye başlayınca iştahları da açılıyor büyük oğlumdan biliyorum.
Ama iki doktor gördü bebegiminkini öyle bir şey demediler. Hatta benim de aklıma gelmedi değil .
Masallah size de kuzum❤❤ Rabbim bozmasin ❤❤Allah mutluluğunu daim etsin inşallah nice yıllar görün eşinle beraber ilk yıllardan bırakma öyle kendini ben olsam hadi neyse 15. Yıla gireceğiz Ağustos'ta
O terlemeden olur biliyor musunBacakları soğuk olmuyor mu peki ben 2 kat giydirdiğim halde alt değiştirme de falan bacakları soğuk oluyor
Ben daha gunduz o.sonra yikiuorum cunku bamyo yapinca uyumuyor uyariliyor benimki ondanAkşam ise takıyorum ben canım
Bemce bebege bagli benimki uyumuyor aksine iyice aciliyor mesela. Onceden de aksamdi simdi o.sonraya gectim❤Banyo konusu açılmışken gündüz yaptırmak mı iyi gece mi? Akşam olursa üşür deniyor ama hep akşam yıkayıp uykusuna yatırıyorum
Kuzum incelt üzerini ne yaptın ondan da uyuyamaz huzursuz olur. Ben kısa kollu zıbın ve ince penye giydiriyorum. Altina da tek kat penye. Bir yerde okumuştum kendi giydiginden bir kat fazla giydirecekmişsin bebeklere. Sen penyeyle duruyorsan ona kisa kollu bir penye üzerine de ince penye giydir.Ya işte sorunum bu ben inceletmiyorum hala 2 kat giydiriyorumşuan kombi kapalı ev 26 derece ben tişörtle duruyorum ama kız da uzun kollu zıbın ve üzerinde badi var altında da iki ince penye pijama
Kiz bizim ev kombi yanmadan suan 23 civari yapma etme bacim
Yine uzun kol giydir de zibini sifir kola gecir
Altta orta kalınlıkta bir don yeter bence
Cok sicak evin daralmiyor mu kizin huzursuz olmuyor mu
Bu aylarda normal canım kilo alımı azalıyor bizim doktor tavsiye etmiyor aile hekimliğinden verilen demir ilacını ama araştır istersenBugün 4 ay muayenemizi ve aşılarımızı olduk. 400 gram almışız bu ay. Ebe kız cok az dedi ama aile hekimi normal dedi, 3 aydan sonra kilo alımları 400-600 arası normalmiş. Kafam karıştı.
Neyse o değil de, kan damlası verdiler. Vegaferon. Kullanan var mı kan ilacı. Bunda paraben varmış. Bi emin olamadım içirsem mi napsam
Ben de aynı şekilde giydiriyorum. Alt hep tekti benim su an ince penye olanlardan giydiriyirum
Kız ben ikişer kat giydiriyorumuzun kollu zıbın üzerine sweat, altına da bir patikli alt üzerine tayt giydiriyorum, düşüremedim tek kata henüz, evim de ortalama 25 derece dediğin gibi gun içinde bol güneş alıyor 27-28 lere bile çıkıyor güneş aldığında
ya sorma sağlıkla buyuselerde kurtulsak şu emzirme süt vermelerinden.benim oğlan mememi verimsiz çektiği için süt baya azaldı.(zaten azdi) gece uykularını aldıkları için besleyemiyoruz başka türlü gün içi yorulup biberonu veya memeyi ağızlarından çıkaramıyorlar isteseler bile.dun hast.gittim sabah ne emdiyse oydu.eve gelip uyutup sonra emdi.Valla benim kızımda böyleydi oğlan daha berbat çıktı.normal emziren anneleri veya biverondan beslenen bebekleri görünce benim oğlan da sorun var diyorum.valla bazen okadar sinirleniyirumki memeyi bile vermek istemiyorum.onunda canına minnet olurYa sen bizi tarif ediyorsun gece 00den buyana 90 cc icti bende bittim artik tam uyuyor rahata ermek yok uyurken biberon veriyorum surekli oda uyaniyor sil basta birdaha uyutmaya calis cok yoruldum bu cocuk nezaman acikacakda icecek deli gibi ac ictigi 30cc heryolu denedim saat basida verdim dort bes saate birde herturlu icmiyor bi bebek neden biberondan icmek istemezki
ben kisa ve ya sifir kol body üstüne de ya tulum yada ince penye tayt ama 26 derecelere ciktimi kisa kol giydirdigim oldu
Kuzum terledigi icin soguk olma ihtimali var , ustune de kalin battaniye ortuyorsan eger kesin terdir soguk soguk oluyo cunku , ben normal cift kat penye battaniyr yad pazen ortuyorum olaki serinlerse gece ona gore mudahale ediyorum
Bu aylarda normal canım kilo alımı azalıyor bizim doktor tavsiye etmiyor aile hekimliğinden verilen demir ilacını ama araştır istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?