2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Aynen gecen emzirme odasinda ablanin biri emzirdi ben sagdim icmedi masallah elin cocuklari cok guzelemiyor dedim ablamda nazar degirecen diyo dedim masallah dedimya olmasi gereken o bizimki degisik

Bnde terli terli dolasirim , yatsktan kalkarim 1 dk usur 2.dk isinirim oyle alismisim herhall kendim kadar rahat birakmiyorum tabi cocuguda o kadarda sikmamaya calisiyorum

Avent Sağım makinam var.önce emziriyorum sonra mama veriyorum en sonda göğsü boşaltmak için Sağım yapıyorum ama sütüm bir türlü artmiyor;
Emzirmeden hic sagim yaptinmi mesela bendende 60 90 geliyor oyle ikiyuz ucyuz gelmesini bekleme saglikli bir anneden gunde 750 850 cc sut gelirmis hani kilolarca gelmesini bekleme sendende okadar geliyirdur cnm insana bosmus gibi geliyor gogusler ama gelii sut birde dedim gibi dene istersen once sag sonra meme ver o bulur getirir

Sutunmu azmis nedeni cnm bizimki bes saat acta kalsa 60 iciyor iki uc saat verdimmi 30 iciyor bende oyuzden her firsatta agzina biberon sokuyorim gece 00 den 07:00 kadar 90 cc icti

Kısa kollulara geçeyim güneşli günlerde o zaman çok sıcak olunca kollarını yukarı sıyırıyorum bi tatlı oluyo bi tatlı halbuki cekiştirecegine kısa kollu giydirsene kadın
He yaa ayni sey sonucta penyeler zaten ince benim evin içine doguyor gunes sanki oglen 1 kdr hep icerde o saatlerde cok sicsk olursa giysiriyorum aksama sogrudegisyoem yine 2 3 kez giydik daha simdi yine serinledi havalar malesef zaten gunde onbinkez kiyafet degistigim icin

Kuzum kaç zamandır bunu diyorsun kilo almayi bırak vermesi lazım böyle ise gittin mi doktira nasıl bebiş ❤
Kiloda sorun yok canim doktor diyoki cani istedigi zaman ver zorlama ayni seyi doktorda dedi kilosu iyi zorlama ogun zorlamadim 24saat icinde 300 cc icti ben stres oluyoM okadar icti icin uyudu an biberon veriyorum hani ben isterdim baskalarin cocu gibi bikerede icsin 60cc sutu dort kere ısıtmiyayim artik biraktim oda isisindaki sutu veriyorum cocukbazen 20:00 de uyuyor. Ben 00:00 kadar bekliyorum nekadar icse kar diye yani sut iciyor ama zorlamayla gece 00:00 07:00 arasi icmiyo 90 iciyo biz gibi yemeden icmeden yatiyo

Masallah o zaman kilosu iyiyse doktor iyi diyorsa bi sorun yok kuzu ❤❤ gece benimkide cok icmiyor uyku haliyle az bisi icer icmez gozler gidiyor zaten. Doktor bana da aynisini dedi meme reddinde. Sen verme birak o istesin dedi bende oyle yapiuorum

Sutunmu azmis nedeni cnm bizimki bes saat acta kalsa 60 iciyor iki uc saat verdimmi 30 iciyor bende oyuzden her firsatta agzina biberon sokuyorim gece 00 den 07:00 kadar 90 cc icti

Yok canım viral enfeksiyon geçiriyormuş o da İştahsızlık yaparmış kan tahlilinde çıktı. Sağıp da veriyorum ben de 60 süt içse yetmiyor senin oğlan o kadar kabul ediyor demek ki kontrollerde sıkıntı yoksa devam

Onu kullanmayayım en iyisi canım sağol. Bi arkadasıma sordum kendi kullandıklarını tavsiye etti ona bakıcam eczaneden. Siz ne kullanıyorsunuz
Doktorumuz sidefer damlayi önerdi onu kullanıyoruz yeni başladık bizde ama kabızlık yapmadı rengide beyaz dişleri çürütmuyormus

Canım sizde durumlar nasıl? Senin kuzu düzeldi mi inşa düzelmiştircnim bide süt azalmaması en geç kaç satte bi emzirmeli sence yorumunu merak ediyorum❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…