2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım sizde durumlar nasıl? Senin kuzu düzeldi mi inşa düzelmiştircnim bide süt azalmaması en geç kaç satte bi emzirmeli sence yorumunu merak ediyorum❤
Geçen aya göre daha düzeldi kuzum. Ama ben doktorun dediğini yaptım. Birak o istesin sen verme dedi. Artık 4saate dek emzirmeden durabilir dedi. Ben de aglattim biraz acliktan öyle öyle biraz daha iyi durumunuz. Ama 4saati bulmadi hiç max 3 3bucuk saat

peki böyle saat aralığı sutu azaltmazmi? Kaç saate bir emzoriyon cnim

İstiyormu bizimkine biraksan ac susuz dolanir vakitkaybi olarak dusunuyor galiba icmeyi

Sadece tartiya mi baktı?
Kan idrar istemedi mi?
Belki enfeksiyon vardır ondan azalmıştır iştahı.
Gerçi muayene etmiştir ama cigerlerinde balgam varsa o da etkiliyor iştahı.
Belki de bir şey yoktur sadece donemseldir.
İnşaallah tekrar eskisi gibi içer.

Kaç saatte bir emziriyorsun canım?
Her emzirmeden sonra mi mama veriyorsun?
Ben de sütümün azaldığıni dusunuyorum bu ay çok az kilo aldı. Meme reddi yapıyor epeydir süt az geldiği için diye düşünmeye başladım. Ama emin olamıyorum.

Önce sagsın sonra emzirmsin mi?
Bacım sen naptin kızcağız sütüm az diyor sagdiktan sonra emmeye süt kalır mı ki?
Ben de iki gündür bazen emzirmeden önce bazen de sonra sagiyorum süt mi az ondan mı meme reddi yapıyor anlamak için. çok az süt çıkıyor anlamıyorum.
Sen ne kadar aralıklarla sagiyorsun canım ve ne kadar süt çıkıyor?

peki böyle saat aralığı sutu azaltmazmi? Kaç saate bir emzoriyon cnim
Yok kuzum ne bileyim azalma hissetmiyorum ben. Bazen 2 saat bazen 3 saat. Bazen gece 6 saat uyuyor mesela. Uyandırmiyorum. Taş gibi doluyor arada ama nadir yani. Artık büyüduler ya emzirme arası aclıyor ama süt azalımyor. Erken verirsem yine içmiyor agliyor. Bir de etrafa ilgi arttı emzirken zor oluyor bende de kafa hep yukarı sag sola

Sagmaya alisik değilsn çok çıkmaz ki. Bende de çok çıkmiyor mesela ama süt az da diyemiyorum. Sagsam da hemen bebeğe verince de geliyor gibi. Kilo alimimiz az 2. Ay da red yaptı 3. Ay da da az ama boy çok uzamış kafa büyümüş. Doktor once mama demişti tartonca. Diğer ölçülerden sonra yok emzir sadece dedi. Tek kriter kilo değil dedi. Bebek mutlu sağlıklı boy Kafa çok artmış dedi. Senin gibi ince uzun olacak genetiği bu dedi. Ben de bebekkrn zayıfmisim mesela. Dert etmiyorum o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…