2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım ben 4 yıl önce kızıma nimenrix yaptırmıştım doktor onu önerdi oğluma da 1 yaş sonrası onu yaptıracağım
Bende nimenrix yaptıracağım bir yaş sonrası geç olmaz değil mi. Bir yaş sonrası yaptırırsan tek doz yeterli. Öncesi yaptırırsan iki doz diyorlar.

Canım bir bardak suya biraz sirke kat onunla pamukla sil bi kaç gün biliyorum kötü kokuyor sirke ama gerçekten işe de yarıyor

Hamileyken ilaç kullanamadığım için bu tarifi vermişti bana kadın doğumcumuz.

Canımlarım çok teşekkür ederim yapmaya başladım allah razı olsun kızlar. İnşaalah fayda eder

Geçmiş olsun canım benim kızımda öksürüyor bende grip oldum çok köyü olduk valla hava mahvetti

Benim kızda az kilo alıyor canım sıkıntı ne fikrim yok ama

Sirkeyi deniyorum şimdi olmazsa gideceğim doktora canım. Çok teşekkür ederim

Kızlar bebislerinizin dördüncü ayda ne kadar boyu uzadı
50 cm doğdu benim kızım geçen ay 62 bu ay 64 olduldu.
Aylık 2 cm bana az geldi uzaması . Dr gelişimi iyi dedi ama içim rahat etmedi yine de
Benim 3 aylıkken 67 cm çıktı. Bu ay daha gitmedik. Erkek kız farkediyor tabii.

Merhaba kizlar, doktor kontrolumuz asilarimiz vardı. Saglik ocagindaki ebe 300 gram almış çok az niye boyle sutun mu yok saydrdi bi dünya kendi doktorumuzda 400 gr almis cıktı aslinda en az 500 gram almaaini beklerz ama kilosu 6600 gayet ayina göre iyi bir daha ki ay durums gore konusuruz dedi. Az biraz icim rahatladi da tam degil tabi :)

Sorsende canım bu ay dondurmemiz gerekmis totisleri ağır herhalde bizimkilerin
Agir benimkinin kaldiramiyo totosunu herhalde okdr da yardim ediyorum döndürmeharaketleri yapiyorum ama ciks geline sordim seninki ne zamn dondu diye o da tospikdi 4bucuk aylikkrn dedioda yarim yarim baslamisti doye demekki dedim olabiliyo 10 aylikken de yurumeye basladi cokda seetmemek lazim galiba

Bu azarlama tavirlari ne anlamıyorum, bugun benim de kensi ebem yoktu baska ebe bakti sadece anne sutu dimi hayir desem dovecek sanko oyle sorma sekli giciklwr baziliari bosvertakma massallahi var yinede ayina gore gayet iyi bence uzulme

40 haftayı 18 ocakta dolduruyordu 1 ocakta doğdu. inşallah bitmek üzere falandır atağı çok teşekkür ederim canım ben bir bakayım uyku meleğine

Ebe moral verecekken neden saydırıyor ki bu ebeler de tuhaf ya Dr a güven boşver ebeyi ben kontroller için bile gitmeyi düşünmüyorum artık yanlış ölçüm yapıyor 2 gün sonra Dr a gidiyorum tamamen farklı çıkıyor

Bu azarlama tavirlari ne anlamıyorum, bugun benim de kensi ebem yoktu baska ebe bakti sadece anne sutu dimi hayir desem dovecek sanko oyle sorma sekli giciklwr baziliari bosvertakma massallahi var yinede ayina gore gayet iyi bence uzulme
Oyle bir tavir ki hani sanki çocuk açliktan ölüyor ben ne biçim bir anneyim. Ne kdr beceriksizim fln tavir o
40 haftayı 18 ocakta dolduruyordu 1 ocakta doğdu. inşallah bitmek üzere falandır atağı çok teşekkür ederim canım ben bir bakayım uyku meleğine
Benim oglanin da 40 hafta 19 ocakta doluyordu canım. 23 gün gosteriyor bitisini

Kendi düzenli gittgnz doktor varsa bi daha ki ay gelmeyin temmuzda asiya gelin dedi bizim ki Zaten istemedi bizi

benim kuzum gibi senin kuzun da az almış. ebe bana da aynen saydırdı yetmediğini düşünürsen mama ver dedi. ama sür var biliyorum . drumuz baktı burdan zayıf durmuyor gelişimi iyi sorun çocukta değil bunu sorun yapmanızda dedi

Benim yiğenim de öyleydi ya hareket etmeye üşeniyordu hatta konuşmaya başladığında spor hareketi yapacak bir şey mesela anneee sen yaptırsana ayaklarımı çevirsene tembel bildiğin şimdi 5 yaşında hala sevmez hareketi

Peki seninkide benim aylarımla mıydı canım ? Rakamlara asla takılmam aslında ama gelişimini olumsuz etkilemesinlden korkuyorum inşallah bende eskisi gibi emen kızıma kavuşabilirim
zorla emmiyor ama kilo alımı az demek ki tam boşaltamıyo memeyi inş hepimiz aşarız bu dönemleri

Zorla değilse meme reddi değil canım sık emzir sen o 5 dk fazlasıyla yeter ona. Kaç kiloda şu an ayına göre iyiyse dert etme

Neden kilo tek gelişim ölçütü oluyor ki anlamıyorum bunu evet 300 gr almıştır ama enerjik bir bebektir yakmıştır belki de, atıyorum senin bebek 300 gr almış ama dönmeye başlamıştır belki boyu uzamıştır ama benim bebek 1 kilo almıştır ama henüz dönemiyor ve boyumuz da kısa sayılır 63 cm, ki Bebişin de gayet normal kilosu hiç moralini bozma

Canım persentil tablosuna göre %75-90 lık dilimde gayet iyi bence. Artık 1 ay kilo alıyorlarsa boy uzamazmış tam tersi de oluyor
Bilmiyordum canım bunu , bu ay çok kilo almadi aslında ama . Bakayim on gün sonra yine sağlık ocağı kontrolü olacak bir fark olacak mı .
Benim 3 aylıkken 67 cm çıktı. Bu ay daha gitmedik. Erkek kız farkediyor tabii.
Teşekkürler canım yorumun için. Olabilir bazı farklılıklar oluyor sanırım cinsiyette
Benim yegenimde on aylıkken daha doğru dürüst emeklemeden yürümeye başlamış, belki sürpriz yapar bizim bebelerde
Bizim bir buçuk aylıkken başladı canım reddi, üçüncü aya kadar sürdü. Şuan dört aylık bir aydır sorun yok çok şükür , bazen mizmizlandigi oluyorsa hiç ısrar etmiyorum dedigim gibi yapıp emziriyorum

Çok teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…