Bende nimenrix yaptıracağım bir yaş sonrası geç olmaz değil mi. Bir yaş sonrası yaptırırsan tek doz yeterli. Öncesi yaptırırsan iki doz diyorlar.Canım ben 4 yıl önce kızıma nimenrix yaptırmıştım doktor onu önerdi oğluma da 1 yaş sonrası onu yaptıracağım
Canım bir bardak suya biraz sirke kat onunla pamukla sil bi kaç gün biliyorum kötü kokuyor sirke ama gerçekten işe de yarıyor
Hamileyken ilaç kullanamadığım için bu tarifi vermişti bana kadın doğumcumuz.
Merhaba hanımlar
Büyük oğlan ateşli hasta öksürük hapşırma var inşallah küçüğe bulaşmaz
Papatyamaviss canım maşallah paşaya benim büyük oğlan öyle idi küçük abisine çekmedi kilo konusunda
Bizde şimdi doktordan geldik canım 40 günde 500 Gr almis, kilosu düşük ama hareketlenmeye başladığı için sorun olarak görünmüyormus. Kusmasi için altı ay sonra geçer dedi. İlaç vermedi. Kan tahlili yaptıracaktı ama önceki kontrolde yaptirmistik boş yere deldirmek istemedim herşeye normal diyip duruyorlar . Gelişimi iyi ama bu ay dönmesi lazım artık dedi dönmüyor hala bizimki
Ben çok sık ve uzun emziriyorum genelde buna rağmen az kilo alması canımı çok sıktı.
Bizde de bazen hırıltı gibi ses gelip gidiyor . Bir sorun yok burnu doluyordu dedi. Hep temizliyoruz ama burnu hep akıyor anlamadım ki.
Biz biogia kullanınca kaka düzeldi .bazen rengi yeşile çalıyor ama sonra normal oluyor sulu oluyor hep .
Uykusu da gece dokuzdan sabah altı civarına kadar iki üç kere kalkıyor çok sorun değilse. Gündüz uykusu çok problemli mesela bugün sabah besbucuk da uyandı . Şimdi yatırdım ama heran kalkacak diye korkuyorum dinlenemiyorum hiç. Beş dk gözünü kapiyor saatlerce uğraşmama rağmen . Toplasam gün içinde bir saati bulmuyor uykusu genelde
Doktordan gelince beni de etikeletrmsn canım inşallah güzel haberlerle gelirsin
Geçmiş olsun canım ya çok fena şey o kaşıntı benimde geçen sene oldu. Sirke bir iyi geliyor ama mutlaka doktora git , ilerlerse canin çok agrir, zorluk olur sana. Bende kaşıntı yoktu ama dr yine de ilaç verdi mantar için en son gittiğimde akıntı var diye
Benim 3 aylıkken 67 cm çıktı. Bu ay daha gitmedik. Erkek kız farkediyor tabii.Kızlar bebislerinizin dördüncü ayda ne kadar boyu uzadı
50 cm doğdu benim kızım geçen ay 62 bu ay 64 olduldu.
Aylık 2 cm bana az geldi uzaması . Dr gelişimi iyi dedi ama içim rahat etmedi yine de
Agir benimkinin kaldiramiyo totosunu herhalde okdr da yardim ediyorum döndürmeharaketleri yapiyorum ama ciksSorsende canım bu ay dondurmemiz gerekmis totisleri ağır herhalde bizimkilerin
Bu azarlama tavirlari ne anlamıyorum, bugun benim de kensi ebem yoktu baska ebe bakti sadece anne sutu dimi hayir desem dovecek sanko oyle sorma sekli giciklwr baziliari bosvertakma massallahi var yinede ayina gore gayet iyi bence uzulmeMerhaba kizlar, doktor kontrolumuz asilarimiz vardı. Saglik ocagindaki ebe 300 gram almış çok az niye boyle sutun mu yok saydrdi bi dünyakendi doktorumuzda 400 gr almis cıktı aslinda en az 500 gram almaaini beklerz ama kilosu 6600 gayet ayina göre iyi bir daha ki ay durums gore konusuruz dedi. Az biraz icim rahatladi da tam degil tabi :)
40 haftayı 18 ocakta dolduruyordu 1 ocakta doğdu. inşallah bitmek üzere falandır atağıcanım ataktandır. benim kız da gece uyanmasını bazen sık yapuyor memeye aşırı düşkün ve bu durum.cokkotu memeyle dalmak ıstyr cogu zaman meme vermeden bazen bn bazen eşim uyutuoruz ama ataktan m.etme uyku egıtımı ıcın bıcok yontem var ama malesef hepsı aglatıyor cocugu. Sana uyku meleğini dınlemenı tavsıye ederm verdiği egıtım vıdeoları da var. biz de 3hafta sonra baslayacagız egıtıme
Eskişehir deyim Naim Ay a gidiyordum oğlumun da doktoru yıllardır memnunum hastası çok biraz aceleye getirir herşeyi o yönü sevmiyorum ama iyi doktordurSiz hangi doktora gidiyorsunuz ve memnun musunuz?
Merhaba kizlar, doktor kontrolumuz asilarimiz vardı. Saglik ocagindaki ebe 300 gram almış çok az niye boyle sutun mu yok saydrdi bi dünyakendi doktorumuzda 400 gr almis cıktı aslinda en az 500 gram almaaini beklerz ama kilosu 6600 gayet ayina göre iyi bir daha ki ay durums gore konusuruz dedi. Az biraz icim rahatladi da tam degil tabi :)
Oyle bir tavir ki hani sanki çocuk açliktan ölüyor ben ne biçim bir anneyim. Ne kdr beceriksizim fln tavir oBu azarlama tavirlari ne anlamıyorum, bugun benim de kensi ebem yoktu baska ebe bakti sadece anne sutu dimi hayir desem dovecek sanko oyle sorma sekli giciklwr baziliari bosvertakma massallahi var yinede ayina gore gayet iyi bence uzulme
Benim oglanin da 40 hafta 19 ocakta doluyordu canım. 23 gün gosteriyor bitisini40 haftayı 18 ocakta dolduruyordu 1 ocakta doğdu. inşallah bitmek üzere falandır atağıçok teşekkür ederim canım ben bir bakayım uyku meleğine
Kendi düzenli gittgnz doktor varsa bi daha ki ay gelmeyin temmuzda asiya gelin dedi bizim ki Zaten istemedi biziEbe moral verecekken neden saydırıyor ki bu ebeler de tuhaf yaDr a güven boşver ebeyi ben kontroller için bile gitmeyi düşünmüyorum artık yanlış ölçüm yapıyor 2 gün sonra Dr a gidiyorum tamamen farklı çıkıyor
benim kuzum gibi senin kuzun da az almış. ebe bana da aynen saydırdı yetmediğini düşünürsen mama ver dedi. ama sür var biliyorum . drumuz baktı burdan zayıf durmuyor gelişimi iyi sorun çocukta değil bunu sorun yapmanızda dediMerhaba kizlar, doktor kontrolumuz asilarimiz vardı. Saglik ocagindaki ebe 300 gram almış çok az niye boyle sutun mu yok saydrdi bi dünyakendi doktorumuzda 400 gr almis cıktı aslinda en az 500 gram almaaini beklerz ama kilosu 6600 gayet ayina göre iyi bir daha ki ay durums gore konusuruz dedi. Az biraz icim rahatladi da tam degil tabi :)
Agir benimkinin kaldiramiyo totosunu herhalde okdr da yardim ediyorum döndürmeharaketleri yapiyorum ama ciksgeline sordim seninki ne zamn dondu diye o da tospikdi 4bucuk aylikkrn dedioda yarim yarim baslamisti doye demekki dedim olabiliyo 10 aylikken de yurumeye basladi cokda seetmemek lazim galiba
Peki seninkide benim aylarımla mıydı canım ? Rakamlara asla takılmam aslında ama gelişimini olumsuz etkilemesinlden korkuyorum inşallah bende eskisi gibi emen kızıma kavuşabilirimCanım bizde bir buçuk ay civarı red yaşadık. Birlikte duş, müzikle, uyuyarak emzirmeyle döndücok şükür. Çok zor günlerdi , memeyi bırakacak dediler hep bana ama şuan normal şekilde emiyor kızım. Hatta sık bile emiyor.
Red yaptığında beşik pozisyonunda bile çığlık basıyordu. Müzik acip , gözlerini örtüp pispislayip uyku haline geçince memeyi alıyordu o bırakana kadarda ben çekmedim .önceler bir kaç dk alırken zamanla emme süresi de uzadı . Tekrar emmeye başladı . Canını sıkma yani gececek dönemsel oluyormuş
zorla emmiyor ama kilo alımı az demek ki tam boşaltamıyo memeyiAslında sizin meme reddi değil pek artık ayına göre çenesi daha kuvvetli emiyor 5 dk yeterli ama zorla mı emiyor onu? 3 ay 13 günlüğüz memeyi hiç almıyor verdiğim an basıyor çığlığı uykuda denedim o da olmadı 25 gün olmuştur
Peki seninkide benim aylarımla mıydı canım ? Rakamlara asla takılmam aslında ama gelişimini olumsuz etkilemesinlden korkuyorum inşallah bende eskisi gibi emen kızıma kavuşabilirim
zorla emmiyor ama kilo alımı az demek ki tam boşaltamıyo memeyiinş hepimiz aşarız bu dönemleri
Neden kilo tek gelişim ölçütü oluyor ki anlamıyorum bunu evet 300 gr almıştır ama enerjik bir bebektir yakmıştır belki de, atıyorum senin bebek 300 gr almış ama dönmeye başlamıştır belki boyu uzamıştır ama benim bebek 1 kilo almıştır ama henüz dönemiyor ve boyumuz da kısa sayılır 63 cm, ki Bebişin de gayet normal kilosu hiç moralini bozmaMerhaba kizlar, doktor kontrolumuz asilarimiz vardı. Saglik ocagindaki ebe 300 gram almış çok az niye boyle sutun mu yok saydrdi bi dünyakendi doktorumuzda 400 gr almis cıktı aslinda en az 500 gram almaaini beklerz ama kilosu 6600 gayet ayina göre iyi bir daha ki ay durums gore konusuruz dedi. Az biraz icim rahatladi da tam degil tabi :)
Bilmiyordum canım bunu , bu ay çok kilo almadi aslında ama . Bakayim on gün sonra yine sağlık ocağı kontrolü olacak bir fark olacak mı .Canım persentil tablosuna göre %75-90 lık dilimde gayet iyi bence. Artık 1 ay kilo alıyorlarsa boy uzamazmış tam tersi de oluyor
Teşekkürler canım yorumun için. Olabilir bazı farklılıklar oluyor sanırım cinsiyetteBenim 3 aylıkken 67 cm çıktı. Bu ay daha gitmedik. Erkek kız farkediyor tabii.
Agir benimkinin kaldiramiyo totosunu herhalde okdr da yardim ediyorum döndürmeharaketleri yapiyorum ama ciksgeline sordim seninki ne zamn dondu diye o da tospikdi 4bucuk aylikkrn dedioda yarim yarim baslamisti doye demekki dedim olabiliyo 10 aylikken de yurumeye basladi cokda seetmemek lazim galiba
Bizim bir buçuk aylıkken başladı canım reddi, üçüncü aya kadar sürdü. Şuan dört aylık bir aydır sorun yok çok şükür , bazen mizmizlandigi oluyorsa hiç ısrar etmiyorum dedigim gibi yapıp emziriyorumPeki seninkide benim aylarımla mıydı canım ? Rakamlara asla takılmam aslında ama gelişimini olumsuz etkilemesinlden korkuyorum inşallah bende eskisi gibi emen kızıma kavuşabilirim
zorla emmiyor ama kilo alımı az demek ki tam boşaltamıyo memeyiinş hepimiz aşarız bu dönemleri
Çok teşekkür ederim canımBilmiyordum canım bunu , bu ay çok kilo almadi aslında ama . Bakayim on gün sonra yine sağlık ocağı kontrolü olacak bir fark olacak mı .
Teşekkürler canım yorumun için. Olabilir bazı farklılıklar oluyor sanırım cinsiyette
Benim yegenimde on aylıkken daha doğru dürüst emeklemeden yürümeye başlamış, belki sürpriz yapar bizim bebelerde
Bizim bir buçuk aylıkken başladı canım reddi, üçüncü aya kadar sürdü. Şuan dört aylık bir aydır sorun yok çok şükür , bazen mizmizlandigi oluyorsa hiç ısrar etmiyorum dedigim gibi yapıp emziriyorum
ŞUan 6800 ayına göre iyi ama kilolu doğmuştu bide ilk ay güzel kilo almıştı. Bu ay çuvalladıkZorla değilse meme reddi değil canım sık emzir sen o 5 dk fazlasıyla yeter ona. Kaç kiloda şu an ayına göre iyiyse dert etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?