2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Mrb. Su an geçti bizim red durum yarın 4 ayligiz. Kendiliğinden geçti ekstra birşey yapmadım. Bizim boyumuz çok arttı kafamız da aynı şekilde doktor kilonun tek gelisim kriteri olmadigini bunlarında önemli olduğunu söyledi. Zaten hep hareketliyiz uyky disinda asla sabıt değil. Bende zayıf bebektim. Doktor gayet mutlu sağlıklı bir bebek senin gibi ince uzun olacak yapısal dedi mama yok emzirme devam dedi kuzum. İns en kısa zaman da geçer sizin de çok yıpratıcı bir süreç

Kızlar bebislerinizin dördüncü ayda ne kadar boyu uzadı
50 cm doğdu benim kızım geçen ay 62 bu ay 64 olduldu.
Aylık 2 cm bana az geldi uzaması . Dr gelişimi iyi dedi ama içim rahat etmedi yine de
Ben yarın kontrol e gidicem söylerim kuzum ❤ Bence iyi ayrıca genetii bir durum ❤

msjları tam okuyamsdım da papatya mavısınde bızım aynısorun vardı ıns bakaym hallolur dha basındayz

Maşallah kuzum size de ❤❤

Ya benim oğlumda gören herkes çok zayıf diyor cuma günü rota aşısı nı yaptırdım boy 64 cm kilo 6350 çıktı 200ünü düşelim kıyafet ayı dedi 900gr almış tam üç ay on günlük gerçekten çokmu zayıf zaten çok kusan bi bebek çok moralim bozuldu ya.

Benimki bu aliskanlikta nirvana yapti zira cok zorlamaya baslado beni dislerimi sika sika bi hal oldum
benm kı de kuzum aglaması cokkotu dun 1saate yakn mee dıye agladı yenıl dustü sonra yne meme ıcn uyandı. uyku egıtımı yapmam lazm aynı oranda aglıyor ama 3hafta dha beklıyorum esımın derslerı olmasa beklemezdm. cokıyı anlıyrm senı kusuyo gaz oluyo uyuyor teker gaza uyan tekrar emsın cokzor cok

Ya Benim ki gece cok sık kalkmiyor su aralar , biz uykuya dalma evresinde sikinti yasiyoruz meme de daliyo koyuyorjm yarim saat sonra bidaha ve belki bi yarin saat sonra bidaha sonrasinda geciyo uykuya dun 8 de uyudu 10 akdr uc kez emzirdm misal. Eskiden gunduzleri besiginde pispislardim uyurduşimdi gunduz de meme istiyor illaa cok fena geldilwr bu konuda bana hayir vermiyorum bide emziriyorum oyle uyku icin odaya geciriyorim ama yok agliyo gozler kapali o meme buraya gelecek dercesine agliyo dayanamiyorim en son veriyorum 45 dk beklemisligim var napicam bilmiyorum gercekten

Memede uyuyan kulubunde ben de varım malesef
canm zorladıgı an dene ama gecelerı cok sık uyanmıyosa sorun yokmus bızım ataktan dolayı cok sık uaynıyor meme ıcn. ya benm uyg hata verıyor harıka haftalr gıremıyorm atıyor neden ole kı sende oyle mı

Bunları size kim diyorsa kulakardı et bence. Neresi zayıf? Benim kızım da 3 aylıkken 6400 gr 64 cmdi. 800 gr almıştı ve doktorumuz gelişimi çok güzel dedi hiç de öyle zayıf gibi durmuyor. Hiç moralini bozma canım

işte atakta yasıycaksnz o sorunu kuzum ıns olmaz ama bugıne dek ben de anlamamıstm zorlugunu ta kı meme ıcn clk uyanana dek. gecelerı cokzorluyuo

Yok kiz ne zayifu masallah uzulem hiç burda 4 aylik kilosu 6 larda olan bisuru annemiz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…