2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Benim kızın da çok oluyor kusması. Bize motilium verdi doktor. Kilo alımı ikiye katladı. Size hangi ilacı verdi canım?
bize de aynısını verdi kuzum günde 3 kere emmeden yarın saat önce veya sonra dedi. Siz nasıl kullanıyorsunuz

Sen de anne sütü ilemi veriyorsin kaç ölçek ve kaç kez canim

Benim sütüm az canım ya bugünler de baya azaldı hatta süre göre ayarlıyorum 30 çıkmışsa 100 cc yapıyorum artık mamada yazana göre 150 cc diyor hiç içmedi o kadar. 3.5-4 saatte kendi acıkıyor önce süt sonra mama mutlaka istiyor doymuyor çünkü emmiyor benim kız daha.

Benimkide uyku dışında emmiyor diyebilirim memede uyuyor
benim de genelde bu şekilde oluyor veya uyaniksa memede uyuyor.
Benimki ilk defa verdi kaç aydır var dedim. Önünde 3 kere kuştu 😲 deneyeyim bakalım iyi gelecek mi o da kilosunu etkiliyor olabilir dedi son 2 aydir az kilo bizim. Bakalım ❤
İnşallah fayda eder canım ya kusma yüzünden keyif alamıyoruz bizde uzerinde temiz kıyafet kalmıyor

Pamuk Panda Pamuk Panda canım geçmiş olsun ikinizede güzel haberlerle gelin inşallah:) hangi saatler çalışıyorsun bebişe kim bakıyor cnm

Sağol canım 🤗 kızımıda götürüyorum iş yerine Ramazan olduğu için sakin fazlada iş yok ama ramazan sonra sı annene bırakacağım sanırım 🤔 sabah 9 da açıyorum işyerini öğlen 12-13 gibi çıkıyorum

Biz geldik doktordaan. Doktorumuz d vitaminini degistirdi icinde farkli mineraller olandam verdo yaz geldigi icin ihtiyaci olcak dedi. Demir surubu verdi disi cikana kadar bunu kullanicaz disten sonra degistiricez dedi. Bu ay 500g almisiz 6350 olmusuz. Cok kustugumuz icinde motillium verdi gunde 3kere

Maşallah canım ❤️

Yok canım ya deme öyle valla biberonla verirken artık içim acıyor ağlıyorum bazen beni emmiyor diye. Keşke emse saatlerce kucağımda kalsa 😑 ve daha zahmetli sadece emse gece kalkıyorum mama hazırla süt sağ 1 saati geçiyor. Diğer türlü bu bir saat yatakta kız emerek geçiyordu. Hoş gelmeden giderim inşallah bu durumdan 😍
Ben gece sagmiyorum 00:00 sagip uyuyoruz icmiyorda teklif ediyorum keyfi olursa iciyo olmazsa eliyle itiyo

Kiz uzulme sagmak en rahati bugun heryeri gezdik bayrama dugune eksik birakmadik giyim hazir biberona doldurdum sutu birde mizirdamasa daha guzel olacak ama napalim bizimkine rahat batiyo dunyadan memnun degil :-)
Alisirsin sende 😂 bu arada sut falan azalmiyo evde sutten oturacak yer kalmadi koltuklara halilara kadar besledim butun evi mevsiminegore mevsiminegore

Kızlar bataryası düzgün olan yani şarjı iyi giden ve cızırtı yapmayan bi telsize ihtiyacım var. Eşim bi tane almış ebebekten, bataryası berbattı kapalı halde bitiyordu kendi kendine. İade ettik. Telsiz kullananlar ne kullanıyorsunuz?

Bugün 4. Ay kontrolümüz vardı. 500 gr almış toplamda 5600 olmuş. Boyumuz 61 cm olmuş 4 cm uzamış.

Kilo azlığını genetik faktörlere, bebeğin hareketliliğine bağlıyor gelişimi gayet iyi Kilo takılacak durum değil dedi. Boyu fazla uzadığı için protein ve kalsiyum gayet yeterli dedi. Kilo almasını istiyorsan karbonhidrat ağırlıklı beslenmen gerek dedi. Özellikle Keşkül sütlaç pirinç pilavı patates püresi patates yemeği ekmek makarna lazanya güllaç yememi önerdi.

Sütümün yeterli olduğunu sadece sütle devam edeceğimi söyledi. Ek gıdaya 5. Ayda sadece tattırma olarak sana liste yazacağım sadece onları vereceksin ağırlık anne sütü olacak dedi.eğer şimdi tadımlara başlarsan meme reddi olacağını söyledi.

Kızımın az emdiğini söyledim dışarı keşfettiği için normal bir durum tekrar düzelecek dedi.

Kızım üşütmüş doktor fazla balgam var ciğerlere sorun yapmasın diye nebülizatör almamı istedi günde 3 kez ventolin ve serum fizyolojik vereceğim Cumartesi kontrol var. Bursa’da yol üzeri eczanelerde ve Yalova’da bulamadık netten sipariş verdim yarın elimde olacak. Kullanan arkadaşlar fayda gördü mü acaba?

Hasta olduğu için aşıları yapılmadı düzelirse Cumartesi günü yapılacakmış

bsebse bsebse Z zet193

Bugün 4. Ay kontrolümüz vardı. 500 gr almış toplamda 5600 olmuş. Boyumuz 61 cm olmuş 4 cm uzamış.

Kilo azlığını genetik faktörlere, bebeğin hareketliliğine bağlıyor gelişimi gayet iyi Kilo takılacak durum değil dedi. Boyu fazla uzadığı için protein ve kalsiyum gayet yeterli dedi. Kilo almasını istiyorsan karbonhidrat ağırlıklı beslenmen gerek dedi. Özellikle Keşkül sütlaç pirinç pilavı patates püresi patates yemeği ekmek makarna lazanya güllaç yememi önerdi.

Sütümün yeterli olduğunu sadece sütle devam edeceğimi söyledi. Ek gıdaya 5. Ayda sadece tattırma olarak sana liste yazacağım sadece onları vereceksin ağırlık anne sütü olacak dedi.eğer şimdi tadımlara başlarsan meme reddi olacağını söyledi.

Kızımın az emdiğini söyledim dışarı keşfettiği için normal bir durum tekrar düzelecek dedi.

Kızım üşütmüş doktor fazla balgam var ciğerlere sorun yapmasın diye nebülizatör almamı istedi günde 3 kez ventolin ve serum fizyolojik vereceğim Cumartesi kontrol var. Bursa’da yol üzeri eczanelerde ve Yalova’da bulamadık netten sipariş verdim yarın elimde olacak. Kullanan arkadaşlar fayda gördü mü acaba?

bsebse bsebse Z zet193
Oglum icin almistim ben bebekken. alerjikti sürekli tikaniyor gibiydi. Faydasi oluyor tabiki ama sen burnunu acik tut hep serumla

Sağol canım 🤗 kızımıda götürüyorum iş yerine Ramazan olduğu için sakin fazlada iş yok ama ramazan sonra sı annene bırakacağım sanırım 🤔 sabah 9 da açıyorum işyerini öğlen 12-13 gibi çıkıyorum

Maşallah canım ❤
Nasıl geçti kontrol kuzum doktor bişey verdi mi hastalığı için

Kızlar bataryası düzgün olan yani şarjı iyi giden ve cızırtı yapmayan bi telsize ihtiyacım var. Eşim bi tane almış ebebekten, bataryası berbattı kapalı halde bitiyordu kendi kendine. İade ettik. Telsiz kullananlar ne kullanıyorsunuz?
Bende Avent var kuzum Bebek odası prize bağlı Ebeveyni ister prize bagla ister pille çalışır. Pil 24 saat idare ediyor

Maşallah maşallah pasama canım benim oğlan 6300 Gr idi 4. Ayda bu ayda pek emmiyor uyku dışında
Uykusuda çok değil ondan kıla alamıyor

İnşallah tez zamanda adı konur ne olduğunu bilirsiniz sizde Paşa'nın canım Dr en baştan kesin ne yapılması gerekiyorsa yapsa idi keşke
canım 4 ay 10 günlük böyle çıktı boşver canım saglıklı olsunlar önemli olan o test sonucu temiz çıktı o kanlı kaka neydi bunca kusma niye şaşdık kaldık biz de

bsebse bsebse Z zet193
Papatyamaviss Papatyamaviss kullandı kuzum bir bak. Geçmiş olsun Tekrardan bir daha ki kontrol e iyileşmiş olsun inşallah ❤ aynı almisiz bu ay 🙂

Kiz uzulme sagmak en rahati bugun heryeri gezdik bayrama dugune eksik birakmadik giyim hazir biberona doldurdum sutu birde mizirdamasa daha guzel olacak ama napalim bizimkine rahat batiyo dunyadan memnun degil :-)
Alisirsin sende 😂 bu arada sut falan azalmiyo evde sutten oturacak yer kalmadi koltuklara halilara kadar besledim butun evi mevsiminegore mevsiminegore

Alışmak istemiyorum 🙈 benim kızın iştahı açıldı benim süt yetmiyor mama veriyorum zaten. Bayramda benim için çok zor olacak kendi evimin rahatlığı olmayacak yola çıkacağız vs. Ben buraya inşallah bir gün yazacağım çok şükür memeye döndü diye 🙈Senin oğlun hiç emmedi dimi? Emip bırakması daha zor canım ya 😑

Çok sevindim kuzum ❤ belki zorla madan kan gelmistir
sagol canım ben yine bu ay diyet yapıcam bakayım kusmada degişiklik var mı diye senin minnoş ne güzel çıkmış masallah prensese
A anneveoglusu canım geçmiş olsun şimdi okudum nasıl büyük oğlan inşallsh daha iyidir

bsebse bsebse Z zet193
elimiz ayagımız bizim nebülizatör artık tv gibi her evde var demişti eczacı biz onun sayesinde antibiyotiğe gerek kalmadan rahatlıyoruz ama ventolim tam mı yarım mı dedi oglum 3 yasında gecen aile hekimi bir taneyi tam bitirmeyin yasına göre fazla demişti bize.şu senin dr gibi niz de bulsak ne güzel acıklıyor

4 ay sonrası 4 saatte bir besleniyor canım tabi bebeğe göre değişir ama 2 saat çok sık 3 e çıkar hiç olmazsa
canım sizinkiler 2 3 saat nasıl duruyor benimki bi dayansa 2. de yıkıyor ortalığı dr da 2 saate 1 ver dedi ama istiyor aglıyor ne yapayım

Back
X