2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım senin derdin zayıflamamak benimki şişmanlamamak ilk hamileliğimde tam 26 kilo aldım ve aşırı şişmiştim. Bu kez daha dikkatli olacağım insallah.
Ben de ilk hamileliğimde çok şiştim şimdi dikkat edeyim diyorum ama iştahım çok açık sürekli bir şeyler yemenk istiyorum...
İnşaallah fazla kilo almadan ve şişmeden sağliklı bir hamilelik geçiririz.

Kızlar size bir şey soracağım.
Okulda bir arkadaş "Mutlu evliliği olanların hamilelikte midesi bulanmaz." demişti. Bir proftan dinlemiş. Sizce böyle bir şeyin doğruluk payı olabilir mi?

Selam güzel hamişler.
İkinci ya da üçüncü hamileliği olan arkadaşlar çocuklarınıza kardeşi olacağını söylediniz mi /nasıl söylediniz? Nasıl tepki verdiler?
merhaba canım
ben kalp atışı sonrasında söyledim çünkü benim halsiz olmam ve dr gitmemden hasta olduğumu düşünmeye başladı oğlum 10 yaşında benim oğlum
ne dedi güzel soru erkekse doğur anne dedi benim oğlum :)

Okulda bir arkadaş "Mutlu evliliği olanların hamilelikte midesi bulanmaz." demişti. Bir proftan dinlemiş. Sizce böyle bir şeyin doğruluk payı olabilir mi?
Aa ilk defa böyle bişiy duydum, bende hamilelerin yüzde 80 ni mide bulantısı yaşarmış yarısının ki psikolojikmiş hamileyim midem bulanmalı etkisiyle bulantı yaşarmış bunu duyunca da şaşırmıştım bi de şimdi sizin söylediğinizi duyunca şaşırdım, bizde mutluyuz kocacıkla uyuz ailesi söz konusu olmadığı sürece

Selam güzel hamişler.
İkinci ya da üçüncü hamileliği olan arkadaşlar çocuklarınıza kardeşi olacağını söylediniz mi /nasıl söylediniz? Nasıl tepki verdiler?

benim oğluma söyledik ama anladığını sanmıyorum 20 aylık. kardeşim nerde diyince şurda diye karnımı gösteriyor birde emerken göbeğimi bebek cici diye eliyle seviyor.

sana şunu söyleyim oğlumda yeni evli idik ve eşimle kedi köpek gibi birbirimizi yiyorduk yeri gelince ve mide bulantım yok
şimdi eşimle maşallah deyim 12 yılı geride bırakmış bir evliliğimiz var ve eşim bu bebişi deli gibi istedi ve şuan üzerime titriyor benim ve bebişin mide bulantı hissim tavan (

Genel manada değil de hamileliğin ilk aylarında yani bu bulantıların yaşandığı dönemde eşin anlayışlı olması o dönemi daha rahat atlatmayı sağlıyor bence.

Selam güzel hamişler.
Ben söylemedim henüz söylemeyi de düşünmüyorum. Son aylara bırakmak istiyorum.
Bugün annemle konuşurken bizi dinlediğini farkettik. Oğlum 3 yaşında henüz bu arada. Daha sonra kardeş isteyip istemediğini sorduk. İstiyorum dedi. Erkek istiyormuş bir de beyefendi

Ben de tutuyorum canım. Tutabildiğim kadar tutacağım inşallah. Hafif bulantılarım halsizliğim oluyor tabi ama kusma gibi bir durum olmadığı için etkilemiyor.

Benim bulantilarim var ama cok degil yani tutuyorum ben beni rahatsiz etmiyor ilk kizimdada hic bulantim yoktu

yaa aynı benim doktorda sanki tam ortadan baktı anlayamadım birşey
Canım yumurta döllenmeden önce sağ veya sol overde olur. Döllenince rahme yerleşir ve tutunur allahın izniyle . Rahim nerde mi? İki elin Baş parmakla işaret parmağını birleştir. Üçgen başlı şekil olur. Göbek deliğinden aşağı koy elini. Yavru orada. Bunu lisede bile öğretirler unutmuş olabilirsin.

Ben malesef oruc tutamiyorum. 17 aylik kizim var emziriyorum. Oruc tutmadigim halde sabahlari kan sekerim dusuyor. Kahvalti yapmadan da kendime gelemiyorum. Insaallah dogumdan sonra oderiz borcumuzu. Allah kabul etsin

bende de var o bulantı hissi mutfağım bana kokuyor ve yemek kokularından tiksiniyorum
ekmekten tiksindim kızartma kokularından tiksindim bilemiyorum çok zor dönem bu
oğlumda hiç böyle olmamıştım
Bakmamız gereken kuzucuklar var ya bu dönem daha zor geçiyor. Kısa zamanda geçer İnşallah bulantılar.

Kızlar yazdıklarınızı hiç okuyamadim bugün kontrol vardı çok moralim bozuk 7+5 dim doktor ilk karından baktı hiç bisi görmedi kese dışında radyolojiye gönderdi orda ki doktor kese 7+1 dedi yolk saç oluşmuş bebek 6+1 dedi ama kalp atışı görünmüyordu sonucu alıp doktora ciktim oda vajinadan baktı kalp atışı yine görünmedi bir hafta bekleyelim dedi sonra görünür mu bana akıl verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…