- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Merhaba bayanlar. Bende de mide bulantısı var yoğun bir şekilde hem de. İlk hamileliği de bu kadar olmuyordu. Mutfağa zorla giriyorum ve yaptığım yemekleri yiyemiyorum. İnşallah çabucak geçer bulantılar.
Evet ya keşke ben de senin kilonda olsam.Evet zayıfım dıye bellı oluyor kuzum ya bı garıp boyle karnımı ıcıme cekmeye calısıyorum mesela orası ınmıyor hosuma gıdıyor ılkkez yasıyorum ya :) dr.um kılon cokguzel sakın alma daha gereksız kılo dedı bana ıcımı rahatlattı:)
Şimdı bunye kılo almaya daha musaıt ya ıster ıstemez alabılırsın ben normalde de zor alırım bacaklarım kalınlasmaya baslamıs ben tartılmıcam bıkacay ama aldıgımı hıssedıyrm:)Evet ya keşke ben de senin kilonda olsam.
Arada midem bulanıyor ama iştahsızlık yok şimdiden kilo aldım galiba.
Haha :)) ciddi mi kafasını nasıl yedin hamileliğin belirtisi olabilir herkes mersine biz tersine:)) bide balık yerken taze olmasına çok dikkat etmek lazım peşine bide sütü içersek gideriz toptan:) ki sütü tüketiyoruz mecburen. Kaş yapalım derken göz çıkarmıyalım:)Tonbaligi onermiyolar galiba canim. Hangi baliklari yiyebilirz diye internete bakmistim da 1 2 baligi onermiyolardi. Dr danis bence canim.
Ben balik sevmem kirk yilda 1 yerim. Esim de baliksiz duramaz. Gecen buyuk balık aldik govdesini degil de kafasini yedim. Normalde karsimda biri yese tiksinirim. Bu hamilelikte sevmediklerimi yemeye sevdiklerim de midemi bulandiriyo. Sizlerde de oyle oluyo mu?
Ramazan bitince düzene sokarım kendimi diye umut ediyorum. Davetler falan oruç da olunca dağıtıyorum galiba birazŞimdı bunye kılo almaya daha musaıt ya ıster ıstemez alabılırsın ben normalde de zor alırım bacaklarım kalınlasmaya baslamıs ben tartılmıcam bıkacay ama aldıgımı hıssedıyrm:)
Amin canim hepimizinkini insallahcanım gözün aydın hayırlısı ile rabbim kucağında göstersin
Oh tabı ıstah varken yeee yahu. Ben de 7.haftaya kadar çok iştahlydım ama hcg arttıkca birden azaldı sabah ıstifraları basladı. koku hassasiyetım basladı. En sevdıgım yemeklerden tiksindim bıkac sey yıyebılıyorum ama meyve kurumeyve ıle farkı kapıyorum zayıflamayım da dha da :)Ramazan bitince düzene sokarım kendimi diye umut ediyorum. Davetler falan oruç da olunca dağıtıyorum galiba biraz
bende cumartesi inşallahhh :))))))Gozun âydn canim ben gitmedim daha kucuk diye cuma gunu gitcem ins kalp atisini dinlemeye
Sag ol cnm insRabbim yardımcın olsun İnşallah kuzunu sağlıkla kucağına alırsın
ay evet aynı durum bende de var normalde de ekmek tuketen biri değildim , ramazan girmesıyle ılk 6 haftaya kadar cok ekmek yedım sonra bırden bı mıdem bulanmaya basladı yufka kızartmak ekmek kızartmak ramazan pıdesı Allahım cok değişik yanibende de var o bulantı hissi mutfağım bana kokuyor ve yemek kokularından tiksiniyorum
ekmekten tiksindim kızartma kokularından tiksindim bilemiyorum çok zor dönem bu
oğlumda hiç böyle olmamıştım
Sag ol cnm ins
Kızlar çok bulanıyor içim ama kusma fobim var benim ağlıyorum ağlıyorum korkuyorum kusamıyorum
Sag ol cnm. Dinleniyorum yatiyorum cogunlukla. Leke vs gelmedi dünden beri. Ama coraspini kesmedi doktor progestani 2ye çıkardı .icim hic rahat degil.canım nasılsın geçmiş olsun rabbim sağlıkla sana bağışlasın kuzunu
Resmen ağzımı açmıyorum eşim aradı konuşmadım msj attım, ağzımı açarsam kusarım diye bile korkuyorum, evin işleri duruyor mutfağa giremiyorum hadi onu anladım ama yıkanmış temiz nevresimleri deterjan kokusundan ütüleyemedim temiz koku da bulandırıyor garipseni öyle iyi anlıyorum ki kusmamak için resmen direniyorum oda fena yapıyor kusunca ben benden çıkıyorum
Kizlar ya coraspin kanama dusuk ihtimalini arttiriyormus bnm de kanama alanim artmis. Doktorlar israrla almaya devam et diyorlar. Napicam ben :/ coraspinin pihtilasmayi onledigi bile kesin degilken ( bende pihtilasma sorunu var mi o bile kesin degil) almaya devam etmek istemiyorum. Kessem mi ?
Canim insallah kisa surer.Resmen ağzımı açmıyorum eşim aradı konuşmadım msj attım, ağzımı açarsam kusarım diye bile korkuyorum, evin işleri duruyor mutfağa giremiyorum hadi onu anladım ama yıkanmış temiz nevresimleri deterjan kokusundan ütüleyemedim temiz koku da bulandırıyor garip
11.haftada kalbi durdu cnm ilk gebeligimde. Hic kanama alani vs olusmamisti bile. Tedbir amacli verdi bunda.Daha önce düşüğün oldu mu canım? Ben hem coraspin hemde iğne kullanıyorum kan sulandırıcı. Daha önce düşüğü olanlarda kan pıhtılaşmasa bile kullanması önemli diyor benim dr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?