2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Merhaba bayanlar. Bende de mide bulantısı var yoğun bir şekilde hem de. İlk hamileliği de bu kadar olmuyordu. Mutfağa zorla giriyorum ve yaptığım yemekleri yiyemiyorum. İnşallah çabucak geçer bulantılar.

bende de var o bulantı hissi mutfağım bana kokuyor ve yemek kokularından tiksiniyorum
ekmekten tiksindim kızartma kokularından tiksindim bilemiyorum çok zor dönem bu
oğlumda hiç böyle olmamıştım

Evet ya keşke ben de senin kilonda olsam.
Arada midem bulanıyor ama iştahsızlık yok şimdiden kilo aldım galiba.

Evet ya keşke ben de senin kilonda olsam.
Arada midem bulanıyor ama iştahsızlık yok şimdiden kilo aldım galiba.
Şimdı bunye kılo almaya daha musaıt ya ıster ıstemez alabılırsın ben normalde de zor alırım bacaklarım kalınlasmaya baslamıs ben tartılmıcam bıkacay ama aldıgımı hıssedıyrm:)

Haha :)) ciddi mi kafasını nasıl yedin hamileliğin belirtisi olabilir herkes mersine biz tersine:)) bide balık yerken taze olmasına çok dikkat etmek lazım peşine bide sütü içersek gideriz toptan:) ki sütü tüketiyoruz mecburen. Kaş yapalım derken göz çıkarmıyalım:)

Şimdı bunye kılo almaya daha musaıt ya ıster ıstemez alabılırsın ben normalde de zor alırım bacaklarım kalınlasmaya baslamıs ben tartılmıcam bıkacay ama aldıgımı hıssedıyrm:)
Ramazan bitince düzene sokarım kendimi diye umut ediyorum. Davetler falan oruç da olunca dağıtıyorum galiba biraz

Kızlar çok bulanıyor içim ama kusma fobim var benim ağlıyorum ağlıyorum korkuyorum kusamıyorum

Ramazan bitince düzene sokarım kendimi diye umut ediyorum. Davetler falan oruç da olunca dağıtıyorum galiba biraz
Oh tabı ıstah varken yeee yahu. Ben de 7.haftaya kadar çok iştahlydım ama hcg arttıkca birden azaldı sabah ıstifraları basladı. koku hassasiyetım basladı. En sevdıgım yemeklerden tiksindim bıkac sey yıyebılıyorum ama meyve kurumeyve ıle farkı kapıyorum zayıflamayım da dha da :)

bende de var o bulantı hissi mutfağım bana kokuyor ve yemek kokularından tiksiniyorum
ekmekten tiksindim kızartma kokularından tiksindim bilemiyorum çok zor dönem bu
oğlumda hiç böyle olmamıştım
ay evet aynı durum bende de var normalde de ekmek tuketen biri değildim , ramazan girmesıyle ılk 6 haftaya kadar cok ekmek yedım sonra bırden bı mıdem bulanmaya basladı yufka kızartmak ekmek kızartmak ramazan pıdesı Allahım cok değişik yani

Kızlar az daha dayanalım HCG azaldığı için 11,12 haftalarda bulantı,yorgunluk azalıyor genelde

Eklentiler

• 20180605_140705.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 50
Kizlar ya coraspin kanama dusuk ihtimalini arttiriyormus bnm de kanama alanim artmis. Doktorlar israrla almaya devam et diyorlar. Napicam ben :/ coraspinin pihtilasmayi onledigi bile kesin degilken ( bende pihtilasma sorunu var mi o bile kesin degil) almaya devam etmek istemiyorum. Kessem mi ?

seni öyle iyi anlıyorum ki kusmamak için resmen direniyorum oda fena yapıyor kusunca ben benden çıkıyorum
Resmen ağzımı açmıyorum eşim aradı konuşmadım msj attım, ağzımı açarsam kusarım diye bile korkuyorum, evin işleri duruyor mutfağa giremiyorum hadi onu anladım ama yıkanmış temiz nevresimleri deterjan kokusundan ütüleyemedim temiz koku da bulandırıyor garip

Daha önce düşüğün oldu mu canım? Ben hem coraspin hemde iğne kullanıyorum kan sulandırıcı. Daha önce düşüğü olanlarda kan pıhtılaşmasa bile kullanması önemli diyor benim dr.

Canim insallah kisa surer.
Cubuk kraker,naneli seker ve leblebi biraz rahatlatiyordu beni.
Ama berbat bisi biliyorum. 16nci haftaya kadar surdu benim. Evdeki sivi sabun,deterjan,yumusatici her seyyy kokuyordu. Mutfagin yolunu unutmustum zaten. Oturma odasindaki kanapede 24 saatim geciyordu.
Umarim benimki gibi uzun surmez canim senin

Daha önce düşüğün oldu mu canım? Ben hem coraspin hemde iğne kullanıyorum kan sulandırıcı. Daha önce düşüğü olanlarda kan pıhtılaşmasa bile kullanması önemli diyor benim dr.
11.haftada kalbi durdu cnm ilk gebeligimde. Hic kanama alani vs olusmamisti bile. Tedbir amacli verdi bunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…