2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
benim karnım oğlumda da çabuk çıkmıştı bunda da kimseye hamileyim dememe gerek kalmıyor göbek kendini belli ediyor :)) karın iç yapın dar ise karnın daha çabuk çıkıyor canım
ayyyy benim oğlumda o kadar büyük karnım vardı ki ikiz sanıyordu herkes oğlumda şuan ki halime göre 8 kilo daha fazlaydım hamile kaldığımda inşallah bu sefer o kadar büyümez yaa

6+1 ise bekleyin bence duyulur. Biz 6+4'te duyabildik. İnşallah sağlıkla duyarsınız.

Selam güzel hamişler.
İkinci ya da üçüncü hamileliği olan arkadaşlar çocuklarınıza kardeşi olacağını söylediniz mi /nasıl söylediniz? Nasıl tepki verdiler?
biz dün söyledik kalp atışını duymayı beklemiştik zaten çok istiyordu çok sevindi hemen cinsiyetinş sordu bende biraz büyüyünce belli olucak dedim 6,5 yaşında oğlum çok da duygusal bir çocuk hemen gözleri doldu yavrum kıyamam yaa anne mutluluktan ağlıcam şimdi diye dünden beride hiç dilinden düşmüyor mesela bana sarılıyor diyo ki sana sarılınca bebeğimize de sarılmış oluyorum dimi diye :))

Geç döllenme olmuştur moralini bozma hemen.

6+1 se bekle hemen bozma moralini geç döllenmedir belki hem yolk saç oluşmuş bu da iyi bir şey

Radyoloji 6+1 ölçmüş bebeği canım henüz kalp atışı için erken bence. Biraz daha sabır hemen bozma moralini dualarım seninle

Canim benim dr bekleyelim dediyse bir bildigi vardir insalah duyarsiniz kalp atisini

Kızlar size bir şey soracağım.
Okulda bir arkadaş "Mutlu evliliği olanların hamilelikte midesi bulanmaz." demişti. Bir proftan dinlemiş. Sizce böyle bir şeyin doğruluk payı olabilir mi?

Arkadaşının söylediği doğru ise hamilelerin %80 evliliğinde mutlu değil bende dahil

Selam güzel hamişler.
İkinci ya da üçüncü hamileliği olan arkadaşlar çocuklarınıza kardeşi olacağını söylediniz mi /nasıl söylediniz? Nasıl tepki verdiler?
Kizim 17 aylik henuz bir sey soylemedjm
Sadece igne yaptigim zaman yanima geliyor sana da hamileyken yapiyordum diyorum

Ben de 6 haftalık hamileyim çok bulantım var bulantılar için uyumak dışında bi şey yapan veya taktiği olan var mı acaba

yaa aynı benim doktorda sanki tam ortadan baktı anlayamadım birşey
Çünkü rahmimizin icinde bebeklerimiz ve daha minicik sagda yada solda olabilir ama bu ancak rahimin saginda yada solundadır ❤❤
Benim daha komik bir sorunum var karnim çıktı kocaman oldu ama doktor bebege bakarken kasiklarima bastirarak bakti onca gobek boşa

Kızlar size bir şey soracağım.
Okulda bir arkadaş "Mutlu evliliği olanların hamilelikte midesi bulanmaz." demişti. Bir proftan dinlemiş. Sizce böyle bir şeyin doğruluk payı olabilir mi?
Yok daha neler yaa :))))))) Allah’a şükürler olsun evliliğimde daha mutlu olamazdım sanırım ama mide bulantısı ve kusmalardan bitik durumdayım :))

Canim seninki gec dollenmeydi diye hatirimda kaldi eger öyleyse bu 7+5 düzeltilmiş haftanmi yoksa adet tarihine göremi? Kese ile bebek arasinda fark olabilir zira bebek daha küçük olcum sınırları zor alınıyor Insallah bir hafta sonra kalp atislarinida duyarsin Allah im yuzunu güldürür hayırlı saglikli evlat nasip eder

Kizlar nasilsiniz ben tatile ciktigimdan beri folik asit almiyorum ve bulantim sifir tatilden snra devam edecegim uyku istegimde yok
Canım ben de 3 gündür folikasit almıyorum su içemediiim için bıraktım ama midem bulantım tam gaz devam inşallah senin tamamen yok olur bulantıların rahat gecer tatilin

O çok ayrı bir konu tabiiki öyle.ama hamile kaldığımı ogrendigimizden beri ne eşimin ne de benim aklımıza bile gelmedi beraber olmak.ki normalde gayet sağlıklı bir çiftiz.ayrica ben ilişkiye girenin çocuğu düşer benimki düşmez demedim,tercih meselesi.ben tercih etmiyorum.herkesin düşüncesi kendine.allah herkesin hakkında hayırlısını nasip etsin.zaten şu anda boş gebelik riskim var,bebeğime bişey olsa bile en azından içim rahat ben ona çok iyi baktım allah nasip etmedi diyecem.

Yolk sac oluşmuşsa bebek ve kalp atımı olur inşallah.

Güzel kalpli bir evlat yetiştirmişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…