- 9 Temmuz 2011
- 319
- 242
- 303
ayyyy benim oğlumda o kadar büyük karnım vardı ki ikiz sanıyordu herkesbenim karnım oğlumda da çabuk çıkmıştı bunda da kimseye hamileyim dememe gerek kalmıyor göbek kendini belli ediyor :)) karın iç yapın dar ise karnın daha çabuk çıkıyor canım
6+1 ise bekleyin bence duyulur. Biz 6+4'te duyabildik. İnşallah sağlıkla duyarsınız.Kızlar yazdıklarınızı hiç okuyamadim bugün kontrol vardı çok moralim bozuk 7+5 dim doktor ilk karından baktı hiç bisi görmedi kese dışında radyolojiye gönderdi orda ki doktor kese 7+1 dedi yolk saç oluşmuş bebek 6+1 dedi ama kalp atışı görünmüyordu sonucu alıp doktora ciktim oda vajinadan baktı kalp atışı yine görünmedi bir hafta bekleyelim dedi sonra görünür mu bana akıl verin
biz dün söyledik kalp atışını duymayı beklemiştik zaten çok istiyordu çok sevindi hemen cinsiyetinş sordu bende biraz büyüyünce belli olucak dedim 6,5 yaşında oğlum çok da duygusal bir çocuk hemen gözleri doldu yavrum kıyamam yaa anne mutluluktan ağlıcam şimdi diye dünden beride hiç dilinden düşmüyor mesela bana sarılıyor diyo ki sana sarılınca bebeğimize de sarılmış oluyorum dimi diye :))Selam güzel hamişler.
İkinci ya da üçüncü hamileliği olan arkadaşlar çocuklarınıza kardeşi olacağını söylediniz mi /nasıl söylediniz? Nasıl tepki verdiler?
Geç döllenme olmuştur moralini bozma hemen.Kızlar yazdıklarınızı hiç okuyamadim bugün kontrol vardı çok moralim bozuk 7+5 dim doktor ilk karından baktı hiç bisi görmedi kese dışında radyolojiye gönderdi orda ki doktor kese 7+1 dedi yolk saç oluşmuş bebek 6+1 dedi ama kalp atışı görünmüyordu sonucu alıp doktora ciktim oda vajinadan baktı kalp atışı yine görünmedi bir hafta bekleyelim dedi sonra görünür mu bana akıl verin
6+1 se bekle hemen bozma moralini geç döllenmedir belki hem yolk saç oluşmuş bu da iyi bir şeyKızlar yazdıklarınızı hiç okuyamadim bugün kontrol vardı çok moralim bozuk 7+5 dim doktor ilk karından baktı hiç bisi görmedi kese dışında radyolojiye gönderdi orda ki doktor kese 7+1 dedi yolk saç oluşmuş bebek 6+1 dedi ama kalp atışı görünmüyordu sonucu alıp doktora ciktim oda vajinadan baktı kalp atışı yine görünmedi bir hafta bekleyelim dedi sonra görünür mu bana akıl verin
Kızlar yazdıklarınızı hiç okuyamadim bugün kontrol vardı çok moralim bozuk 7+5 dim doktor ilk karından baktı hiç bisi görmedi kese dışında radyolojiye gönderdi orda ki doktor kese 7+1 dedi yolk saç oluşmuş bebek 6+1 dedi ama kalp atışı görünmüyordu sonucu alıp doktora ciktim oda vajinadan baktı kalp atışı yine görünmedi bir hafta bekleyelim dedi sonra görünür mu bana akıl verin
Canim benim dr bekleyelim dediyse bir bildigi vardir insalah duyarsiniz kalp atisiniKızlar yazdıklarınızı hiç okuyamadim bugün kontrol vardı çok moralim bozuk 7+5 dim doktor ilk karından baktı hiç bisi görmedi kese dışında radyolojiye gönderdi orda ki doktor kese 7+1 dedi yolk saç oluşmuş bebek 6+1 dedi ama kalp atışı görünmüyordu sonucu alıp doktora ciktim oda vajinadan baktı kalp atışı yine görünmedi bir hafta bekleyelim dedi sonra görünür mu bana akıl verin
Kızlar size bir şey soracağım.
Okulda bir arkadaş "Mutlu evliliği olanların hamilelikte midesi bulanmaz." demişti. Bir proftan dinlemiş. Sizce böyle bir şeyin doğruluk payı olabilir mi?
Ilginc. Acaba prof neyin kafasindayken soylemis bunuKızlar size bir şey soracağım.
Okulda bir arkadaş "Mutlu evliliği olanların hamilelikte midesi bulanmaz." demişti. Bir proftan dinlemiş. Sizce böyle bir şeyin doğruluk payı olabilir mi?
Kizim 17 aylik henuz bir sey soylemedjmSelam güzel hamişler.
İkinci ya da üçüncü hamileliği olan arkadaşlar çocuklarınıza kardeşi olacağını söylediniz mi /nasıl söylediniz? Nasıl tepki verdiler?
Aynı beni tarif etmişsin canım ya ağlıyorum bulantidan kusamıyorum uykuya veriyorum kendimi kusmamak içinKızlar çok bulanıyor içim ama kusma fobim var benim ağlıyorum ağlıyorum korkuyorum kusamıyorum
Bende ful uyuyorum valla akşama doğru gene biraz kendime geliyorum kalkıp yemek koyuyorum ama koyup kaçıyorum mutfaktan resmenAynı beni tarif etmişsin canım ya ağlıyorum bulantidan kusamıyorum uykuya veriyorum kendimi kusmamak için
Çünkü rahmimizin icinde bebeklerimiz ve daha minicik sagda yada solda olabilir ama bu ancak rahimin saginda yada solundadır ❤❤yaa aynı benim doktorda sanki tam ortadan baktı anlayamadım birşey
Yok daha neler yaa :))))))) Allah’a şükürler olsun evliliğimde daha mutlu olamazdım sanırım ama mide bulantısı ve kusmalardan bitik durumdayım :))Kızlar size bir şey soracağım.
Canim seninki gec dollenmeydi diye hatirimda kaldi eger öyleyse bu 7+5 düzeltilmiş haftanmi yoksa adet tarihine göremi? Kese ile bebek arasinda fark olabilir zira bebek daha küçük olcum sınırları zor alınıyor Insallah bir hafta sonra kalp atislarinida duyarsin Allah im yuzunu güldürür hayırlı saglikli evlat nasip ederKızlar yazdıklarınızı hiç okuyamadim bugün kontrol vardı çok moralim bozuk 7+5 dim doktor ilk karından baktı hiç bisi görmedi kese dışında radyolojiye gönderdi orda ki doktor kese 7+1 dedi yolk saç oluşmuş bebek 6+1 dedi ama kalp atışı görünmüyordu sonucu alıp doktora ciktim oda vajinadan baktı kalp atışı yine görünmedi bir hafta bekleyelim dedi sonra görünür mu bana akıl verin
Canım ben de 3 gündür folikasit almıyorum su içemediiim için bıraktım ama midem bulantım tam gaz devam inşallah senin tamamen yok olur bulantıların rahat gecer tatilinKizlar nasilsiniz ben tatile ciktigimdan beri folik asit almiyorum ve bulantim sifir tatilden snra devam edecegim uyku istegimde yok
Canım benim üzmek istemem yanlış bişiy söylersem de affola şimdiden:) ilk gebeliğimde direk ilişki yasaklandı yerinden bile kalkmayacaksın dedi doktor 2,5 ay yattım eşim yaptı yemeğimi bile ama sonuç gene bebeğim gitti gene gitti, yani demem o ki o bebeğin yiyecek ekmeği olduktan sonra bu dünya da bırak ilişkiye girmeyi yengem 2. Çocuğunu istemedi ama aldırmakta günah diye halıları kaldırdı koltukları kaldırıp kaldırıp bıraktı bebeği düşsün diye neler yapmadı ama şimdi yiğenim 17 yaşında koca delikanlı oldu bile :)
Yolk sac oluşmuşsa bebek ve kalp atımı olur inşallah.Kızlar yazdıklarınızı hiç okuyamadim bugün kontrol vardı çok moralim bozuk 7+5 dim doktor ilk karından baktı hiç bisi görmedi kese dışında radyolojiye gönderdi orda ki doktor kese 7+1 dedi yolk saç oluşmuş bebek 6+1 dedi ama kalp atışı görünmüyordu sonucu alıp doktora ciktim oda vajinadan baktı kalp atışı yine görünmedi bir hafta bekleyelim dedi sonra görünür mu bana akıl verin
Güzel kalpli bir evlat yetiştirmişsinbiz dün söyledik kalp atışını duymayı beklemiştik zaten çok istiyordu çok sevindi hemen cinsiyetinş sordu bende biraz büyüyünce belli olucak dedim 6,5 yaşında oğlum çok da duygusal bir çocuk hemen gözleri doldu yavrum kıyamam yaa anne mutluluktan ağlıcam şimdi diye dünden beride hiç dilinden düşmüyor mesela bana sarılıyor diyo ki sana sarılınca bebeğimize de sarılmış oluyorum dimi diye :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?