2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Aynen canım 2-3 gündür çubuk kraker ve su ile duruyorum akşam olunca hafifliyor eşim zorla bişiyler yediriyor

Benim onceki dusugumde.kanamam.olunca coraspini hemen kesmistik..igneye devam ettim.ama bende pihtilasma var bi genimde..gerci ilaci birakinca kanamam azalmadi kaybettim ama.genelde biraktiriyolar

canım ben tüp bebekte coraspirin kullanıyordum lekelenme başlayınca dr hemen coraspirini kes dedi

Benimde bugün bulantım yok .insan olmayıncada neden bugün yok diye takıyor
bu gelip giden birşey sonucta canım her gun aynısı aynı derece de yasanmıyor.Yediğie içtigne gore bıle derecesı fark edıyor.
Ben mesela ilaçları gece ıcmeye basladım daha ıyı gecıyo gun ıcınde artık.Sahurda sut ıcıyorum bos mıdeyle kalkmamıs oluyorum daha ıyı oluyor.Salatalık domates tuzlayıp yıyorum hep.Ama mesela ekmek yemiş olsam duramazdım ayakta butun gun

Gerçekten öyle bir günümüz bir günümüzü tutmuyor.sağlıkla gelsinler vallahi paranoyak oldum

11.haftada kalbi durdu cnm ilk gebeligimde. Hic kanama alani vs olusmamisti bile. Tedbir amacli verdi bunda.

Bence doktorunu dinlemelisin, sonuçta bir bildiği var. Ya da farklı doktorlardan bilgi alabilirsin. Benimde hiç bir sorunum yok görünüyor ama dr yine de kullan dedi. Daha önce bir düşük olduğu için.

Son düzenleme:
Hanımlar msjlara biraz gozattim bende sizin gibi mide bulantılarindan muzdaribim ictigim su bile beni mahvediyor. Bir de siz oruç tutuyor musunuz mide bulantilarim çok ama istifra olmuyor diye ben tutuyorum ama bu seferde başımı kaldırdigim an gözlerim kararıyor

Ben tutmuyorum canım doktor kesinlikle tutma gibi bişiy söylemedi kendini iyi hissedersen tut dedi ama ben korkumdan tutmadım sadece 1 gün tuttum

Maalesef, tutamıyorum ben. Zaten saatlik ilaçlarım var, ayrıca deli gibi kusuyorum

Canım senin derdin zayıflamamak benimki şişmanlamamak ilk hamileliğimde tam 26 kilo aldım ve aşırı şişmiştim. Bu kez daha dikkatli olacağım insallah.

Canım senin derdin zayıflamamak benimki şişmanlamamak ilk hamileliğimde tam 26 kilo aldım ve aşırı şişmiştim. Bu kez daha dikkatli olacağım insallah.

Geçen gün bende bunu söylemek istedim ama böyle durumlarda yönlendirme yapmak ne kadar doğru olur bilemiyorum canım. İçine nasıl sinecekse öyle yap.

Teşekkürler şimdilik ilacı kestik bakalım bir etki olacak mı sonrasında duruma göre hareket edicez

Maalesef, tutamıyorum ben. Zaten saatlik ilaçlarım var, ayrıca deli gibi kusuyorum
Aynen canım yaaa sen aldıklarını bana ver heheh:) ben kılo alamıcakmısım gb gelıyyor ama zaten heralde 5.aydan sonra falan alınıyormuş alırım dımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…