2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Sorma şekerim sorma bugün de tadından yenmiyor Benim oğlan seninki ne durumda @bsebse F Fobia
Ya cok enteresan nasil boyle oluyor bilim bunu aciklasin lutfen ya :)) Benimki de uykusu geldi yatirdim uyudu sese uyandi kiyamet kopardi normalde ona bile bisi demedi

Bizde varız kuzum umrunda da değil gibi
benım yegenım 21ayllık yürüdügıtmedık dr bırakmadılar drlae tembellıkten dedıler kucagna alma sakın yürür dedıler oyle de oldu tabı elden tutarak fln yuruyodu ana usengectı usengecler de cok zelki olur ona gore yegenm tam bır atom

Sayfada dönmeyen bi benim tostos oğlan kaldı herhalde. Hiç öyle bi çabası da yok, kızım nasıl kıpır kıpırdı.
Benimki de anca sagina soluna yatiyor. Yuz ustunden sirt ustune 2 kere dondu bir daha da hayatta donmuyor ole kilolu da degil ama iste

Ya cok enteresan nasil boyle oluyor bilim bunu aciklasin lutfen ya :)) Benimki de uykusu geldi yatirdim uyudu sese uyandi kiyamet kopardi normalde ona bile bisi demedi
kendısı mı uyudu yıne

İnşallah geçicidir canım, ablamın oğlan da 4 aya kadar tam bi mülayimdi şimdi 7 aylık bi atarlı, inş bizimki okadar sürmez .. çok sağol çoğunlukta olması en azından normal olduğunu hissettirdi bana

Kizlarr gecenlerde sen niye uyku egitimi vermiyorsun demistiniz. @Kartanesii8892 nin izinden gittim ama ben tam desteksiz durumdan ziyade bakayim ayagimda degil de besiginde hafif hafif sallama durumuna alistirayim dedim. Teknik onunkinden ama yatir kaldirla birlikte hafif temas durumu. Dun evdeydim ayagimda hic sallamadim uykuya gecisleri 45,30,50, 15 dk seklindeydi. Saka gibi evde olsam soyle bir iki hafta desteksiz de uyuyacak buyuk ihtimal. Cok sıkıntı yasayanlar evde durabilecek olanlar deneyin cidden hic bir sey kaybetmezsiniz. Cocuktan cocuga degisir tabi biz ilk uykusunda 10-15 dan fazla yatir kaldir yaptik. Kimisinin daha az kimisinin daha cok olur ama olur bence :)

O zaman kızım üşengeçlikte annesine çekmiş diyorum

kendısı mı uyudu yıne
Destek oldum biraz hafif salliyor gibi yaptim ama aglamadan uyudu canim annemdeyim bir de onun yataginda yatti yani masallah diyeyim kendi nazarimi degirmeyeyim yarin evdeyim yine devam edeyim senin egitim taktiklerine en iyisii

Bende dünden beri deniyorum ilkinde yanyana yattık elele tutuştuk bakışarak ninnili pışpışlı uyudu. Gece uykusunda ve bugün 2 kere beşiğine bıraktım. Emzikle pış pışla uyudu. Müziğinide açıyorum.Sadece çok uykusu gelip dalamadığında mızırdıyor. Başını okşayıp konuştuğumda sakinliyor hiç kaldırmadım. Kucağımda sallarken ağlıyordu. Sadece uyuma süresi uzadı yarım saat falan sürüyor. Devamı gelir inşallah :)

Kızlar ya benim kız daha 2 gündür dönüyor ama geri sırt üzeri pozisyonuna gelemiyor dk da 4-5 sefer dönüyor ben geri sırt üzeri alıyorum almazsam gömülüyor kafa üzeri nefes alamayacak diye korkuyorum boğulmazlar dimi artık

kızıma bayramlık gomlek pant. ve ilk gunu ıxın yeşiltulum almıstım kızlar ama tulum bıraz buyuk geldı kucugü de yokmus yesıl tonlarında kombın yapmıstık. bu takımı dusunuyrm sımdı :) ben abartı kıyafetler sevmıyorum bebekte bı tarz cool seyler sevyrm

Eklentiler

• Screenshot_20190524-124350.webp
    43 KB · Görüntüleme: 66
Çok güzelmiş cnm.. yalnız bayramda böyle kısa kollu yada şort giyebilecekler mi ben hala karar veremedim nasıl olmalı diye

Çok güzelmiş cnm.. yalnız bayramda böyle kısa kollu yada şort giyebilecekler mi ben hala karar veremedim nasıl olmalı diye
onu da dusunduk corap ve hırka seyahat anında. burda 30derece gorunuyr aksılk olrsa da 2.kombını gydrcem.ya da elbıselernden baya elbıse almstk gecende de foro cekıleym de hatıra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…