2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Aslında kızlar daha hareketli olur benim kız sağına dönmeye başladı bir de nasıl seviniyor yavrum ya senin kız kilodan senin paşa da aynı kilodan dönmüyorlar galiba Papatyamaviss
Sanirim kilodan yan dondurup birakiyorum ya one ya arkaya lok diye dusuyor caba sıfır

Birazdaha bekleyip , 1 bardak sut icip birde bakicam ayni sekil olacakmi kaka sayisi çoğalıp renk kıvam mukus gelecekmi

Benimkinin gozler hep bende kimin kucaginda olursa olsun bana bildigin kahkahalar atıyor konusuyorbaskasina tebessum anca bana yaptığını basakaina yapmiyo

Sanirim kilodan yan dondurup birakiyorum ya one ya arkaya lok diye dusuyor caba sıfır
Ay bırak dönmesin bağlıycam bu kızı bugün, dönüyor bağırıyor gelip çeviriyorum çevirdim diye ağlıyor daha odadan çıkmadan sonra bi daha dönüyor bu kısır döngüde yemek yapmaya ortalık toplamaya çalışıyorum

Kizlar aklima gelmisken sorayim, belki tecrubeleriniz vardır.
Bu gunes lekesi veya dogum lekesi nasil gecer. Onerisi olan var mi
Doğum lekesi dediğin ne bilmiyorum ama bizim kızın sağ göz kapağında ve iki kaşının ortasında kırmızı lekesi vardı doğduğunda çok daha kırmızıydı hatta ultrasonla bakıldı içinden bi kanama alanı var mı diye yok leke dediler sadece kılcal damarlar derisi çok ince olduğu için belli oluyormuş şimdi bayağı soldu hafifledi kızarıklığı ama banyo yaptırdığım da ya da ağladığında yine kızarıyor belli oluyor

Kuzum probiyotik devam ayni zamanda onu kullanirken herseyi kesmeme ragmen 1 kez trilece magnolia ve 3 geçedirdondurma yiyorum , ona ragmen bi farklilik var
kız probiyotik etki etmiştir herşeyi yemişsin bu nasıl süt ürünü kesme onların sütünden arınması minimum 15 hün deniyor

canım yumurtayı kestikten kaç gün sonra düzelme oldu süt ürünleri kestim ama 20 gündür degişim yok sanki arada yine kan var kakada bugün yumurta ve yumurtalı seyler yedim özellikle ben de onu deneyeyim bakalım

AY KESKE Benimkide dönseaz calissa o bacaklqri kollari tembel kus

kız probiyotik etki etmiştir herşeyi yemişsin bu nasıl süt ürünü kesme onların sütünden arınması minimum 15 hün deniyor
Aa öylemi gercekten , insallqh öyledir az once kaka yin3 biraz sari yesil karisimiydi ama yesil kaka da olabiliyo dimi ya doktor tamamrn kes demedi olabildigince yememeye calis dedi aslinda

Kizlar aklima gelmisken sorayim, belki tecrubeleriniz vardır.
Bu gunes lekesi veya dogum lekesi nasil gecer. Onerisi olan var mi

Doğum lekesi geçmez sanırım canım
Geçmeyen 1 tanesiymiş diğerleri tedavi ediliyormuş

Kizlar yanlis yazmisim yani hamilelik lekesi, gunes lekesi, cil vs. Var ya

Aa öylemi gercekten , insallqh öyledir az once kaka yin3 biraz sari yesil karisimiydi ama yesil kaka da olabiliyo dimi ya doktor tamamrn kes demedi olabildigince yememeye calis dedi aslinda
öyle canım ama dr öyle dediyse sorun yok normalde de arada yeşil oluyor canım ya her yeşil kaka alerji degil tabi

Yumurtayı kestiğim günün akşamına düzeldi canım
12 gün inek sütü bazlı ürünleri kestim düzelir gibi oldu eskiye döndü
kahvaltıda 2 yumurta yediğim ve bazen akşamları menemen de yediğim günlerde hep yeşil yaptı

ben bir de tahin helvası cok yiyorum bir de onu deneyecegim zaten 6. 7. ayda kanda cıkar varsa alerji ,sorunlar devam ederse kanda baktırırım şüphelendiğim gıdalara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…