2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bende ki bu kuzum bu +4ay genelde +6ay +12 ay var puyasada benimki chicco

Eklentiler

• IMG_20190526_112443.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 27
sen de anlamak ıstedıgın gb anlamıssın malesef vefa gıtmıs herkesde saglıkolsun:)

Bak güzelim konu vefa falan değil burda iyi kötü şeyler paylaşıyoruz. Hepimiz birbirimizden birşeyler öğreniyoruz. O konu işine gelmiyorsa cevap yazma kavga gürültüye ne gerek var. Yaş ortalamamız 30 civarı çocuk değiliz ki kavga edelim. Hepimiz olgun kadınlarız birine kızdın diye bize de suç atmışsın hoş olmamış ben yakıştıramadım. Şimdi bu grupta sorsan illaki birbirini sevmeyen anlaşamayan insanlar vardır ama sen hariç kimse kimseye bişey demiyor. Neden çünkü ortak çıkarlarımız bebeklerimiz. hepimiz bişeyler öğrenme çabasındayız, şimdiye kadar ki kavga konularına dahil olmadım ama bu yaptığın olmadı. Maşşalkah mutlu bir bebeğin ve evlilik hayatın var neden bu kadar gerginsin anlamıyorum.

müdür yardımcılıgı cocuklu olunca zor ben de ancak çolugı çocugu büyütürsem belki ilerde düşünürüm tüm gün okuldasın ve stresiniz daha cok Allah yardım eder inşallah

Canim yazik etmiyor musun niye bu sekilde davraniyorsun
Allah askına msjları gormuyor musun nilü azonce de dalga gecmıs pamukpanda.. bunlar hos seyler degıl pusuda beklermıs gb yorumunu gordum azonve. herkes bırden de ustume cullandı sen kalır mydın bu durumda. bır uye geldı bır uye gıder sorun degıl neden sorun cıktıgı da ortada aşırı gergınım. çokfazla burda durursam daha da uzulücem. cok da sorun dehıl sakınlesınce baska konuda devam ederm belkı

Gebelik şekeri olan var mıydı? T tanem-tane20 mi hatırlıyorum, başka var mıydı?
Açlık şekerim fazla çıkıyor, düzelmemişim. Şu şekeri hayatımdan çıkarmalıyım ama yapamıyorum. Nasıl yapabilirim???

çünkü canım sıkkındı n aşırı 2yakınımızı kaybettık çatışmada haberlerde de cıktı gerckten dha fazla burda konsmak ıstemyrm en ıyısı susup uzaklasmak

Sakinles canim tamam iyi bak kendine, pamuk kizina allaha emanet ol
Benimde Nazarimda degdiyse kötü gozle degildir inan
Cok icim kaynadi masallah da dedim ama kötü bakmam ben el kadar bebege

Yamuk kafa derken? Sanırım yusyuvarlak değil mi demek istediniz? Bir sıkıntı olsa en başta söylerdi doktor.
Kafamiz sekil itibari ile yamuk. İlk zamanlar hep kundakli sirtustu yatti cok hareketli bebek. Kendini uyutmuyor 1sn durmuyor. Artik yuzustu yatiriyorum uyandiramasin kendini die. Ama seklimiz yamuk kaldi baya. Cok zor uyudugu icin sekilde degistiremiuorum hemen uyaniyor..Doktorumuz isterseniz kask kullanin dedi. Onu da arastirdim 23saat takmasi gerekiomus vs vs zor geldi. Bir de once tomografi cekilsin bisey var mi yok mu anlayalim diye dediler. Ozel hastanr iste bebegim cok sukur saglikli tomografiye sokmak istemiyorum 350liraymis zaten. Baska bi doktora goturucem simdi.

Benim vardi devam edebiliyormus ama hic baktirmadim dogumdan sonra ben bilmiyorum

Bende mlde mustelanin kremi var bir de hametan ama azalmafi aksine daha da artti biraz kuzum
Canm lipo diye bi krem vardı yetişkinlerde çok işe yarıyor ama bebeklerde kullanılıyor mu bilmiyorum doktor kayınvaldeme yazmıştı buna benzer bişey için istersen bi araştır onu da ama söz konusu bebekler olunca deneme yanılma da pek olmuyor ne yazık ki en iyisi doktorun bakması

[
İnşallah olumsuz Bir şey yoktur. Bizim tipsiz pandanın da var öyle yatma şeklinden yamukluğu. Önemli olan anomali olup olmaması. Sağlıklıysa düzelir inşallah

Nasıl dalga geçmişim güzelim mesajlarım duruyor. Çullanma falan baya ayıp. Ben sen istiyorsun diye yanlışında falan arkanda durup pohpolauamam. Başkasına kızıp üzülüp hop buraya yükleyemezsin bazı şeyleri. Acın var diye buradaki kişilere yansıtma hakkın yok. Acı senin acın başın sağolsun. Ama inanki herkesin bir derdi var, ama kimse acısını bir başkasının üstünden çıkartmıyor

Şimdilik onu yapacam da ya ilerde. Keşke az emeklese hemen yürüse
çok titizlenme sonra en ufak seyle hasta oluyorlar cok hassas oluyorlar tectübeyle sabit elbet tanışıyorlar mikropla kasma yani ilk zaman için ben minder elyaf yorgan ve yastıklarla bi köşe yapmıştım ogluma orda dönüyordu emekliyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…