Güzel anneler günaydınnn. Müsait zamanınızda bebeğinizin kullandığı memnun kaldığınız alıştırma bardak marka ve resmini atarmışsınız.
Yanlış hatırlamıyorsam
bsebse
canımcım kullanıyordu da Marka unuttum almak istiyorum.
Şu kavga konusunu okudum da gereksiz yükselişler suçlamalar olmuş. Allah herkesin bebeğine sağlık versin. Pire için yorgan yakmak saçma her bebek kendine özel bana göre de erken geldi fakat olmayacağı anlamına da gelmiyor. İnsanları nazar vs gibi şeylerle suçlamak ayıp olmuş. Sonuçta herkesin bebeği var kimi uslu kimi değil kimi büyük kimi küçük hiç birimizin ki dört dörtlük değil, herkesin bebeğinin güzel huyları var o zaman bütün bebekler nazardan çatlasın varmı böyle bişey yahu. Kötü bakan kötü görür. Burası herkese açık platform eleştirilere yorumlara açık değilseniz yazmayın. İnsan insandır kimsenin kimseden üstünlüğü yoktur herkesin bir anası babası var herkes in çıktığı yer aynı
o yüzden ben ve kızım mükemmel değiliz insan evladıyız sadece. Ha bide biz kem gözlüysek bebeğinin resmini ve güzel huylarını keşke hiç anlatmasaydın yazık etmişsin bunca ay güzel bebeğine.
Not: her önüne gelip siteye alınan biri