2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Aynen oyle aynen.bosuna yoneticiye soylemiyorum uyaricak yine ayni. O yuzfen onunda polisle keyfi kacsin belki boyle boyle birakir. Bir daha hali asarsa da viledayla dusurcem yere hadi bakalim. Birakmam valla. Bebegim yokken neyse diyodum isteydim vs. Ama zaten zor uyuttugum bebek var. Hapsuruga uyaniyir yani. Onun yuzunden de uyandigunda valla sulah alip vurasim gelio

Benim yavruya kasigi ve ben yine veriyorum ağzını yeni yeni buluyor oda hemen ilk denemede değil dökmeden yemek bizde de yok maşallah yapabilen bebeklere

o rapor alabilenlere hayran hayran bakıyorum aynı ben de senin gibiyim bu konuda bahtsız bedeviyim
eltim 2 kez heyet aldı ya 2 yıl önce ben 1 tane alamadım devletten ,onu bırak saglık ocagında bile 5 gün vermeye korkuyorlar şu kuzular saglıcakla büyüsün Allah muhtac etmesin bu rapor izin işleri çok strese soktu bizi

Benim kız da bugün başladı pusette yan dönmeye çalışıyor kendini öne getiriyor artık tek bırakmaya gelmeyecekler

Aman çok dikkat et Benim oğlan geçen cekyatin üstünde pusette duruyordu mutfağa kadar gittim geldiğimde bu pusetten beline kadar sarkmış aşağı inmiş yan duruyordu biraz daha gecikseydim çekyattan düşecekti

Zaten en çok üzücü olan da çocuk büyütürken bir kadının bir başka kadını anlamaması her anlamda
Ben bunu en çok tebriğe gelenlerde gördüm. Daha 1 haftam dolmamıştı doğum yapalı kadın çat kapı geldi o alışma evresinde o kadar zordu ki.. kendisinin de 4 tane çocuğu var nasıl anlamazlar hayret etmiştim

Ben de heyet alamadım kadın doğum doktorunun yıllık iznim içinde olacak şekilde 3 parça da 10 10 10 30 gün rapor verdi ondan sonra da ücretsiz izne ayrıldım zaten dediğin gibi keşke hiç gerek olmasa da hiç bu işlere bulaşmasak

Kesinlikle netten almak en güzeli e bebekten tulum elbise almıştım ben netteki bedenlere göre 3-6 aylık almıştım bi geldi dar oldu sitesinden formu doldurdum ertesi gün almaya geldiler kargoda şu an yenisi yarın gelecek o da güvenilir sitelerden yapıldığı sürece sıkıntı da olmuyor

Zayıf oluncada oluyor belli olmuyorki
Benil birsey çıkmadı sukur kültürde falan

netten yetişir mi acaba ben de daha almadım bi iki şey begendim ta cıkıp alıcam yada dediğin gibi netten kızların ciciler çok tatlı ya paylaşın alınca biz de görelim oğlanlara standart papyon kravat degil mi A anneveoglusu

Canım çok çok çok zorlamıyor ise soğan ekmek ye iki çocuğuna da kendin bak derim nacizane fikrim Ben bakıcıyla büyük oğlanı büyüttüm çocuğu televizyonun karşısına oturtu bir de kocasıyla deli gibi kavga edip çocuğumun psikolojiyle oynadılar konuşmak da zorlandı geç konuştu bunları daha sonra öğrendim yoksa asla çocuğumu bırakmazdim
bakici fiyatları da çok makul değil burda 1000-1200 arası kreş ayrı bir ücret bunlarida dikkate alıyorsundur

aynen canım ay kıyamam kuzuna bizim ilk oğlandaki tanıdıktı o da tv karşısına gecmiş cpcuk sorı soruyor cvp vermiyor ben gelmeye yakın tv kapatıp oyun oynuyor konuştum zaten 1 2 ay kalmıştı biraz düzeldi. düşğncem ben de vok haklısın tüm gün olsa işim bırakam Allahtan yarım gün güvenecegim birini bulmazssm zaten şartları zorlarım hiçbişey evlatlarımdan degerli degil

Evet Ya hadi bayram olsun hemen geçen akşam misafirlerimiz gelmişti iftara bizim bebeği erkek sanıyorlarmış kotondan erkek şort tişört ve papyon pant askısı alıp gelmişler bende onları değiştirip bayram için bu kot tulumu almaya gideceğim zAten hava yağmurlu görünüyor Bayram’da

Eklentiler

• D35C1E23-93A2-4DBD-905B-CF40082C22C2.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 36
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…