- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
burda konuları uzatan ben olmadım malesef acıklamamı coktan yaptım benım ıcın haddini aşan sözde bir uye yuzunden oldu bunlar. pohpohlanmaya grsam ıhtıyacm yok duygusal boslugum olsa olurdu malesef. uzatmaya gerek yok herkesın aklı fkrı zıkrı vsr hersey ortada ztnNasıl dalga geçmişim güzelim mesajlarım duruyor. Çullanma falan baya ayıp. Ben sen istiyorsun diye yanlışında falan arkanda durup pohpolauamam. Başkasına kızıp üzülüp hop buraya yükleyemezsin bazı şeyleri. Acın var diye buradaki kişilere yansıtma hakkın yok. Acı sensin acın başın sağolsun. Ama inanki herkesin bir derdi var, ama kimse acısını bir başkasının üstünden çıkartmıyor
Yok almadilar3 ay sonra düzelir denmişti, düzelmemiş.
Yoğun bakıma almışlar mıydı bebeğini?
Kesinlikle katılıyorum herşey ortadaburda konuları uzatan ben olmadım malesef acıklamamı coktan yaptım benım ıcın haddini aşan sözde bir uye yuzunden oldu bunlar. pohpohlanmaya grsam ıhtıyacm yok duygusal boslugum olsa olurdu malesef. uzatmaya gerek yok herkesın aklı fkrı zıkrı vsr hersey ortada ztn
ay içimden gecirdim sen yazmışsın ben de öyleydim ne yalan söyliyim sonuç oğlan biraz pısırık oldu hassas vs 2.de gayet relaksımAllah korusun yavrularimizi
Ilk cocgun mu ikincide gorurrum seni kismet olursa :)
İlk gebelikte varsa diğerlerinde de olma ihtimali yüksek imiş ama keşke olmasa.Yok almadilar
Birinci cocugumda da vardi o daha yuksekti ama diyet yaptim doguma kadar ve gunluk takip hic yapmamistim
Dr kuveze girebilir demisti dogmadan oncr ama cok sukur o da girmedi
benim pasa da bi taraf daha sivri gibi oldı aynı senin kız gibi zor uyuyordu inatla sola dönüyordu hala var gibi ams bana büyüdüköe gecer dediler bak ben de sorayım bi daha doktoraKafamiz sekil itibari ile yamuk. İlk zamanlar hep kundakli sirtustu yatti cok hareketli bebek. Kendini uyutmuyor 1sn durmuyor. Artik yuzustu yatiriyorum uyandiramasin kendini die. Ama seklimiz yamuk kaldi baya. Cok zor uyudugu icin sekilde degistiremiuorum hemen uyaniyor..Doktorumuz isterseniz kask kullanin dedi. Onu da arastirdim 23saat takmasi gerekiomus vs vs zor geldi. Bir de once tomografi cekilsin bisey var mi yok mu anlayalim diye dediler. Ozel hastanr iste bebegim cok sukur saglikli tomografiye sokmak istemiyorum 350liraymis zaten. Baska bi doktora goturucem simdi.
Rica ederim kuzum benimCansın güzellik teşekkür ederim ❤
Kıza çığlık yakışıyor erkek olunca bi tuhaf ve komik oluyor hehe ne tatlılar yaBenimki cok pis ciglik atmaya basladi son ses dun sabahtan geceye atti susmadi bir de anasina cekmis ince ve tiz bi sesi var felaketti
@Kartanesii8892 belki uzatan sen olmuyorsun ama genelde alınganlık yaparak başlatan sen oluyorsun. Bilmem farkettin mi ama mesajlarında sürekli o mesajı okuyan kim olsa benden bahsedildiğini, yapılan imaları anlardı gibi şeyler söylüyorsun ama aslında kimse seni kastetmemiş oluyor. Üzgünüm ama biraz dünya kendi etrafında dönüyor sanıyorsun o yüzden oluyor bunlar. İnsanlar karşı çıkınca da beni çekemiyorlar nazarlara geliyorum diye tribe giriyorsun ki bence onun da hiç alakası yok. Siteyi terk etmeye gerek yok bazı şeylerde sessiz kalman yeterli. Herkes aynı fikirde olmak zorunda değil. Çocuk gibi 20 kere ben gidiyorum yazıyorsun hesap kaptmaya niyeti olan kapatır gider zaten konuya admini niye etiketliyorsun anneye şikayet eden çocuk gibi. Şimdi bunları söyledim diye yine üzerime geliyorlar olacak ama işin özeti bu yani biraz dönüp kendine bakman lazım bazı şeylerdeburda konuları uzatan ben olmadım malesef acıklamamı coktan yaptım benım ıcın haddini aşan sözde bir uye yuzunden oldu bunlar. pohpohlanmaya grsam ıhtıyacm yok duygusal boslugum olsa olurdu malesef. uzatmaya gerek yok herkesın aklı fkrı zıkrı vsr hersey ortada ztn
Bende ki bu kuzum bu +4ay genelde +6ay +12 ay var puyasada benimki chicco
Ya inan aynısı yemin ederim hatta simdi çıktım halı aşmış balkonuna girio bir de sitede otuyoruz tabi bizim binada 200 daire var sen düşün. Gece gündüz temizlik ama herşeye ceke ceke surte surte gece çocuklar tpemize yıkar evi kapı çarpar. Zaten duvar ince. Polis çağıracağım bir dahakinde her seferindeYa o değil de benim üst komşu yıktı evi tepemize. Yıldım artık. Gündüz bile olsa bir özen gerekir ya
Ben de yarın diğer doktira Sorup sana söylerim kuzum sen de bana rica etsem ❤benim pasa da bi taraf daha sivri gibi oldı aynı senin kız gibi zor uyuyordu inatla sola dönüyordu hala var gibi ams bana büyüdüköe gecer dediler bak ben de sorayım bi daha doktora
Tatlı mı 9.kattayim gece artık kendimi atasim geldiKıza çığlık yakışıyor erkek olunca bi tuhaf ve komik oluyor hehe ne tatlılar ya
Tepemizde güm güm güm. Bağır çağır sohbet. Sanki yan odada konuşuyorlar. Gece yapıyorlar bazen deli oluyorum. Uyarınca da sen suçlusun. Her pazar kahvaltı keyfi yapıyorlar toplanıp bize pazar eziyeti.Ya inan aynısı yemin ederim hatta simdi çıktım halı aşmış balkonuna girio bir de sitede otuyoruz tabi bizim binada 200 daire var sen düşün. Gece gündüz temizlik ama herşeye ceke ceke surte surte gece çocuklar tpemize yıkar evi kapı çarpar. Zaten duvar ince. Polis çağıracağım bir dahakinde her seferinde
Benim de üst katımdaki komşum manyak. Kadın kocasına resmen cırlıyor her gün. Yere bişeyler fırlatarak ağlıyor. Küfürler ediyor. Kadının her işi sesli gürültülü patırtılı. Tövbe tövbe yatak odasından bile yani neyse konuşmayacağım böyle bir terbiyesizlik yok. Kaç defa güvenliğe, site yönetimine şikayet ettim. İnsanlıktan nasibini almamışlara ne yapsan boş. Konu yine aynı noktaya varıyor : bencillik.Ya inan aynısı yemin ederim hatta simdi çıktım halı aşmış balkonuna girio bir de sitede otuyoruz tabi bizim binada 200 daire var sen düşün. Gece gündüz temizlik ama herşeye ceke ceke surte surte gece çocuklar tpemize yıkar evi kapı çarpar. Zaten duvar ince. Polis çağıracağım bir dahakinde her seferinde
Ucretsiz izin konusu konuşulmuş bu konuda fikrimi soylemek istiyorum. Bazilarina kirici gelecek ama bu cok ciddi bir haktir. Aldigimiz maasta asgari ucretle cocugunu okutaninda hakki var yetimin oksuzunde. Hukumet yetkilisinin uc cocuk politikasina kizip rapor alamayiz. Alinan maas bu ulkedeki herkesin vergisi. Ben sanmiyorum ki sahte raporla bebegine buyutene bu kadar insan hakkini helal etsin. Kimse hizim bebegimizin bez parasini, kiyafet parasini odemek zorunda da degil. Daha az yersiniz daha az gezersiniz bir sekilde gecinirsiniz. Asgari ucretliden daha kotu sartlarda olmadiginiza da eminim he olsaniz bile farketmez cunku bu cok buyuk bir vebaldir
Valla bi kere ciktin kapiyi zor duydu son ses de muzik acmislar. Ses dimi dio evet dedim gunduz neyse ama gece olmus hala dandan. Bi kere hali olayi icin uyardim. Laf anlamio yine gecen gece dan dandi. Bundan sonra her yaptiginda polisi kapisinda bulacak. İnsan gibi uyariyoruz. Bizde ayni evde yasayip temizlik vs yapiyoruz insanlara nasil saygikiysak herkes olmaliTepemizde güm güm güm. Bağır çağır sohbet. Sanki yan odada konuşuyorlar. Gece yapıyorlar bazen deli oluyorum. Uyarınca da sen suçlusun. Her pazar kahvaltı keyfi yapıyorlar toplanıp bize pazar eziyeti.
Benim memleket Afyon canım yakınız ama hafta sonu oğlanın kursu , eşimin dersleri derken kurban bayramından beri gidemedim annemler geldiler ara ara bende özledim memleketi bayramda gidicez nasipse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?