2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
burda konuları uzatan ben olmadım malesef acıklamamı coktan yaptım benım ıcın haddini aşan sözde bir uye yuzunden oldu bunlar. pohpohlanmaya grsam ıhtıyacm yok duygusal boslugum olsa olurdu malesef. uzatmaya gerek yok herkesın aklı fkrı zıkrı vsr hersey ortada ztn

3 ay sonra düzelir denmişti, düzelmemiş.
Yoğun bakıma almışlar mıydı bebeğini?
Yok almadilar
Birinci cocugumda da vardi o daha yuksekti ama diyet yaptim doguma kadar ve gunluk takip hic yapmamistim
Dr kuveze girebilir demisti dogmadan oncr ama cok sukur o da girmedi

Kesinlikle katılıyorum herşey ortada

Allah korusun yavrularimizi
Ilk cocgun mu ikincide gorurrum seni kismet olursa :)
ay içimden gecirdim sen yazmışsın ben de öyleydim ne yalan söyliyim sonuç oğlan biraz pısırık oldu hassas vs 2.de gayet relaksım

Yok almadilar
Birinci cocugumda da vardi o daha yuksekti ama diyet yaptim doguma kadar ve gunluk takip hic yapmamistim
Dr kuveze girebilir demisti dogmadan oncr ama cok sukur o da girmedi
İlk gebelikte varsa diğerlerinde de olma ihtimali yüksek imiş ama keşke olmasa.
Gebeliğin ilerleyen zamanlarında kültür testi yapılıyor ya size de yapıldı mı bilemiyorum. Bana yapıldı ve bakteri çıktı. Doğum başlayınca antibiyotik verildi bana, bebeğime geçmesin diye. Ama geçti işte, bebekte enfeksiyon çıktı. Yoksa şekerim normaldi.
Dr. Gidecem zaten. Bu durumu da konuşacağım. Bunun bir ilacı olmalı.
63,5 la gebe kaldım, ilerde diyorum daha zayıf olarak kısmetse gebe kalsam yine şekerim olur mu? Umut İşte fakirin ekmeği

benim pasa da bi taraf daha sivri gibi oldı aynı senin kız gibi zor uyuyordu inatla sola dönüyordu hala var gibi ams bana büyüdüköe gecer dediler bak ben de sorayım bi daha doktora

Benimki cok pis ciglik atmaya basladi son ses dun sabahtan geceye atti susmadi bir de anasina cekmis ince ve tiz bi sesi var felaketti
Kıza çığlık yakışıyor erkek olunca bi tuhaf ve komik oluyor hehe ne tatlılar ya

Kızlar sabahtan beri bir gerginlik. Hadi konuyu değiştirelim artık. Bebişlerimizin ilk bayramı olacak inşAllah, bayramlık ciciş alanları görelim Önerileri olanlar? Dün lcw’e girdim adım atılmıyordu. Malum bebek arabasıyla zaten 3.sınıf vatandaş muamelesi görüyorsun. Girdiğim gibi geri çıktım. Kalıpları bildikten sonra en mantıklısı sanırım internetten almak. Oh mis gibi ayağına geliyor. Asansör beklemek yok, insanlara gereksiz gerilmeler yok.

@Kartanesii8892 belki uzatan sen olmuyorsun ama genelde alınganlık yaparak başlatan sen oluyorsun. Bilmem farkettin mi ama mesajlarında sürekli o mesajı okuyan kim olsa benden bahsedildiğini, yapılan imaları anlardı gibi şeyler söylüyorsun ama aslında kimse seni kastetmemiş oluyor. Üzgünüm ama biraz dünya kendi etrafında dönüyor sanıyorsun o yüzden oluyor bunlar. İnsanlar karşı çıkınca da beni çekemiyorlar nazarlara geliyorum diye tribe giriyorsun ki bence onun da hiç alakası yok. Siteyi terk etmeye gerek yok bazı şeylerde sessiz kalman yeterli. Herkes aynı fikirde olmak zorunda değil. Çocuk gibi 20 kere ben gidiyorum yazıyorsun hesap kaptmaya niyeti olan kapatır gider zaten konuya admini niye etiketliyorsun anneye şikayet eden çocuk gibi. Şimdi bunları söyledim diye yine üzerime geliyorlar olacak ama işin özeti bu yani biraz dönüp kendine bakman lazım bazı şeylerde

Hanımlartık kapatsak konuyu. Yanlış anlaşılma oldu veya olmadı. Olan oldu ve bitti. Sosyal medyadayız birbirimize göbek bağımız yok. Sadece saygı yeterli. Yüzyüze değiliz diye herşeyi söyleyebilme hakkımız yok değil mi? Burdaki sanallık aşırı bir serbestlik sağlamasın bizlere.

Ya o değil de benim üst komşu yıktı evi tepemize. Yıldım artık. Gündüz bile olsa bir özen gerekir ya
Ya inan aynısı yemin ederim hatta simdi çıktım halı aşmış balkonuna girio bir de sitede otuyoruz tabi bizim binada 200 daire var sen düşün. Gece gündüz temizlik ama herşeye ceke ceke surte surte gece çocuklar tpemize yıkar evi kapı çarpar. Zaten duvar ince. Polis çağıracağım bir dahakinde her seferinde

Tepemizde güm güm güm. Bağır çağır sohbet. Sanki yan odada konuşuyorlar. Gece yapıyorlar bazen deli oluyorum. Uyarınca da sen suçlusun. Her pazar kahvaltı keyfi yapıyorlar toplanıp bize pazar eziyeti.

Benim de üst katımdaki komşum manyak. Kadın kocasına resmen cırlıyor her gün. Yere bişeyler fırlatarak ağlıyor. Küfürler ediyor. Kadının her işi sesli gürültülü patırtılı. Tövbe tövbe yatak odasından bile yani neyse konuşmayacağım böyle bir terbiyesizlik yok. Kaç defa güvenliğe, site yönetimine şikayet ettim. İnsanlıktan nasibini almamışlara ne yapsan boş. Konu yine aynı noktaya varıyor : bencillik.

Buraya gelip rapor alan arkadaşlar bende rapor alarak ücretsiz izne ayrıldım hepimize dini bilgi verip bu konuda açıklama yaptığın için sağ ol ama

ama şunu da unutmayın diye söylüyorum çocuğu hasta ve çocuğu bakıma muhtaç her annenin aldığı rapor için ben sonuna kadar Hakkımı Helal Ediyorum bir anne olarak keşke sen de bu olgunluğa sahip olabilirdin

Zaten çaresiz olan geçimin çok zor olduğu bu ulkrde hiç kimse hakkınızı helal etmez millete karşı borçlu gidiyorsunuz demek bilemiyorum zaten zor geçen çalışan anneligi sorgularken daha da zor...

sen çalışıyor musun arkadaşım devlet memuru musun o zaman şunu da hatırlatayım benim çalıştığım kurumda bir amir süt izine çıkacak olan bir bayana nasıl olsa çocuğun memur çocuğu açlığa alışsın tarzında söylemlerde bulundu

kamu kurumlarında çalışsak da süt iznini zamanında kullanılabilen personel sayısı gerçekten az hele ki büyük şehirlerde bu imkansız gibi devlet çalışan kadına izin düzenlemesi yapsın kreş koysun kurumlara kimse bunu rapor almayı tercih etmez

lutfen anne heleki çalışan anne olarak birbirimizi anliyalim ek gıdaya geçmeyen bir çocukla nasıl göreve başlanır

Son düzenleme:
Tepemizde güm güm güm. Bağır çağır sohbet. Sanki yan odada konuşuyorlar. Gece yapıyorlar bazen deli oluyorum. Uyarınca da sen suçlusun. Her pazar kahvaltı keyfi yapıyorlar toplanıp bize pazar eziyeti.
Valla bi kere ciktin kapiyi zor duydu son ses de muzik acmislar. Ses dimi dio evet dedim gunduz neyse ama gece olmus hala dandan. Bi kere hali olayi icin uyardim. Laf anlamio yine gecen gece dan dandi. Bundan sonra her yaptiginda polisi kapisinda bulacak. İnsan gibi uyariyoruz. Bizde ayni evde yasayip temizlik vs yapiyoruz insanlara nasil saygikiysak herkes olmali

Benim memleket Afyon canım yakınız ama hafta sonu oğlanın kursu , eşimin dersleri derken kurban bayramından beri gidemedim annemler geldiler ara ara bende özledim memleketi bayramda gidicez nasipse

Benim Ankara'da memuriyet yaptığım dönemde ev arkadaşım Afyon Emirdağliydı hala görüşürüz çok severim kendisini afyonluların yeri ayrıdır bende Leylam sayesinde şimdi sen de ekledin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…