2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bizim tatil 2 çocukla tam curcuna:)
Havadan ziyade havuz suyu farklıya ondan sordum ben denize sokmayı deneyeceğim gerçi bizimki banyo yapmayı da pek sevmiyor:)
İki çocukla gerçekten zor ama hepbirlikte ilk tatiliniz sizin de Minnoşlar çok uslu durur belli mi olur

Demirden sonra evet yesil daha katı oluyo ama popoya dikkat edin bizde catlak oluştu doktor demiri kesti
Yaa umarım olmaz ve sizinki de düzelir bir an önce Pişik önleyici kremini sürüyorum çoğunlukla belki o yumuşak tutuyordur. Senin kuzu da maşallah çok tatlı

Aaay hadi hayirlisiiii ❤❤ insallah olmaz oyleee ❤ bicirik ❤ ben daha emin olamadim.amasraya gidicez 3.5saat. krem falan almadim hava kapali yagisli gibi gorunuyor diye denizi kendim icin dahi dusunmuyorum. Tek amacim dinlenmek onime gelip giden yemekler ve gezme ❤ guzel atlatalim ins. Yolunuz acik olsun kuzumm❤❤

Günaydın herkesleree ❤❤ guzel bi haftamiz olsun insallah. Son 1hafta bir daha hergun bu kadar cesit ve iyi yemek yapma olayina girmeyecegim cok sukur ramazanda kiyamiyor insan
Ramazan bitse de 3 cesit yemek olayi son bulsa diye dusundgm icin kendimi sucluyordum ben de yalniz degilmsm sevindim

Demirden sonra evet yesil daha katı oluyo ama popoya dikkat edin bizde catlak oluştu doktor demiri kesti
Yaa umarım olmaz ve sizinki de düzelir bir an önce Pişik önleyici kremini sürüyorum çoğunlukla belki o yumuşak tutuyordur. Senin kuzu da maşallah çok tatlı
Tesekkur ederiz teyzesibende düzenli kullaniyordum ama iste bu demir katilastirinca zorlandı yavrum inşallah biran önce geçer hiç bi kuzuda yaşamaz

Ramazan bitse de 3 cesit yemek olayi son bulsa diye dusundgm icin kendimi sucluyordum ben de yalniz degilmsm sevindim
3 çeşit değil hafta da 3e indiricem 2.cocuk vatken mecbur yapcaz onun icin simdi keyfini cikaralim. Tipki ilk hamilelikte prenses olup 2.sinde kole gibi olmamiz gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…