2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Mersin çok sıcak Ağustos'ta nasıl olacak bilemiyorum çocuk pişmeden bu düğün geçer inşallah

Dogasi gezmeye harika zaten. Ama yasamasi cok zor iste o yuksek koylerde. Ben bile usumustum eylulde yorgan bile nemli nemli bebis orada nr yapar bilemiyorum.. bizim anlasmizlarimiz kultrur farki aradaki cok cook farkliyiz
Zıt kutuplar birbirini çekermiş olsun elbet bir gün orta noktayı bulup anlaşırsınız

Bunu öğrendiğim iyi oldu sağol canım

Canım senin unvandan adalet bakanlığı cezaevlerine ve denetimli serbestlik müdürlüğune uzmanlar alıyor bunlara da bakabilirsin

Ogrenciligim orada gecti oradaki mekanlar cafeler hatta barlar partiler de grupca artik ugramaz olduk bizde sosyetiklestik okul bitince
Ben de bir tasarım eğitimine yazılmıştım Kızılay’da. Eşimle ozaman sevgili zamanlarımız. Hep o getirip götürürdü tek başıma niyeyse istemiyor Kızılay’da olmamı. Çok fazla serseri var falan diyor onun da tabi lise yılları oralarda geçmiş ben 2014’den bu yana Ankara’dayım pek bilmiyorum

Katı kaka normal mi kızlar ya ağırlıklı mama ile besleniyor artık ondan mı bilemedim zor yapıyor 2 gündür rengi de sarı. çarşamba bi gideceğiz bayram öncesi kontrole

Kızlar sağlık ocağından geldik az önce 4. Ay aşısını oldu bizimki, kilodan yana dertliyiz ama. 8 mayıstan bu yana kilosu hiç değişmemiş ayni cikti. değişen tek şey mamayı epey azaltmam oldu bu 20 gunde. çişli bezlerin ağırlığı biraz azaldı ama yine de sık sık değiştiriyorum aç olmadığına eminim keyfi yerinde. Hastalık filan da geçirmedi bu arada. Mamayı arttırmalı mıyım acaba ne dersiniz sut varken cocuk da emiyorken mama vermek abes gorunuyor bana biraz

Katı kaka normal mi kızlar ya ağırlıklı mama ile besleniyor artık ondan mı bilemedim zor yapıyor 2 gündür rengi de sarı. çarşamba bi gideceğiz bayram öncesi kontrole
Ek gidaya gecmediyseniz kati kaka kabizlik isareti diye biliyorum ama rengi normalse korkma bence

Kuzum bizim hep katı ve yeşil sarı karışık mamadan doktor normal dedi birde 2 güne bir yapıyor benimki

Aramızda 10 gün varmış canım biz de kilodan dertliyiz hep persentilde %25-50 lerde dr unuz ne diyor mama konusunda

Kuzum 2haftq iyi en son tartilali 100g ya aldı ya almadi benimki artik azalacak hatta duracak yavaş yavaş diyorlar. Benim kızı bir gör uyku hariç asla sabıt değil goren sok oluyor. Ayrıca genetik. Çok şükür sağlıklı mutlu gülüyor bil bol dönüyor konuşuyor vs sorun etmiyorum. Anne sütünü yerini hiçbir şey tutamaz. Rabbimin mucizesi olduğu kadar ürettiği vyettigi kadar devam bence. Bebeğimizi en iyi biz anlarız

Ben oturtuyorum. Doktorda 90 derce oturtabilirsiniz dedi. Fotoyu kalplemezdim ama mesajlar daha sonra silinemedigi icin kalpledim

Eklentiler

• 20190527_103053.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 43
Aramızda 10 gün varmış canım biz de kilodan dertliyiz hep persentilde %25-50 lerde dr unuz ne diyor mama konusunda
Ben de kilo da öyleyim ama boyu kafasi sağlığı iyi şükür mutlu gelisim güzel diye emzirme devam diyor benim dr. Ki benimki ilk 6 ay en az 600g almalı diyen biri

Benimki mamayla bile 1 aydan fazla bir sürede 400gr almış bebek açlıktan ağlamıyor huzursuz olmuyorsa kilo tek kriter değil gelişim için o yüzden üzülme cnm emzirmeye devam et bence doymadığını anlarsan verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…