Hepimizin insallah aminnCocuk butun kurulu duzeni bozuyor zamanla oturacak insallah masallah size rabbi mutlulugunuzu daim etsin
cok iyi anlıyorum seni 2010 magduru olarak ben de vazgectiğim an nasip oldu benim zamanımda sosyoloji felsefe grubunı hep rehber öğrermen olarak atadılar düşük puanlarla bu ülkede hiç belli olmaz bi bakmışsın 81 işine yaramaz 51le atanmışsın sen sınava gir yine 4 yıl emek vermişsin emeğinin ekmeğini yavrun da yesin özel yorar ama devlet olursa az ders saatiyle çalışmana eşin de sorun yaratmaz bence dediğim gibi nasipte varsa bulur bi şekilde hakkınfa hayırlısı olur umarım
esim dışarı cıkacak baksın kafama göre bulamazsam netten bugün alırım demin bakınırken gördüm sıcal demezsen e bebekte cok tatlı mevlüt takımları varfı ama uzun kol ve tulum seklinde burası sıcak olur düğün serin yerdeyse bi bak
Zıt kutuplar birbirini çekermiş olsun elbet bir gün orta noktayı bulup anlaşırsınızDogasi gezmeye harika zaten. Ama yasamasi cok zor iste o yuksek koylerde. Ben bile usumustum eylulde yorgan bile nemli nemli bebis orada nr yapar bilemiyorum.. bizim anlasmizlarimiz kultrur farki aradaki cok cook farkliyiz
Evet canım e bebeğe özel almaya gelecekleri gününü bile biz belirliyoruz ups kargo alıyor netten de takip ediliyor süreç hızlılar gayet. Bir defada bebek yatağı almıştık telden siparişi halletmeye çalıştım sitesinden olmayınca pc ye geçtim iki ürün geldi sistem hatası olmuş onu da belirttik aldı gitti
Sosyoloji canım, felsefe grubundan atanabiliyoruz sadece, bir de sosyolog olarak sosyal hizmetlere, hepsine başvurdum düz memurluğa kadar Şırnak hakkari nereleri yazmadım ki ama nasibimde yokmuş demekki, şimdi çocukla zaten bişey yapamam ama yeniden çalışma hayatına dönmek istiyorum özel okul da 2 yıl felsefe grubu derslerine girdim 4 yıl da rehberlik yaptım, eşim pek sıcak bakmasa da istemiyor güneşi kreş vs bırakmayı ama çalışmayınca da hepten köreliyorum başta ben istemedim çalışmayı resmen küsmüştüm (tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok hesabı) sisteme, özel sektöre ondan çalışmayacağım dedim eşim de alıştı şimdi evdeki düzene bozulur her şey diyor
Ben de bir tasarım eğitimine yazılmıştım Kızılay’da. Eşimle ozaman sevgili zamanlarımız. Hep o getirip götürürdü tek başıma niyeyse istemiyor Kızılay’da olmamı. Çok fazla serseri var falan diyor onun da tabi lise yılları oralarda geçmiş ben 2014’den bu yana Ankara’dayım pek bilmiyorumOgrenciligim orada gecti oradaki mekanlar cafeler hatta barlar partiler de grupcaartik ugramaz olduk bizde sosyetiklestik okul bitince
Ek gidaya gecmediyseniz kati kaka kabizlik isareti diye biliyorum ama rengi normalse korkma benceKatı kaka normal mi kızlar ya ağırlıklı mama ile besleniyor artık ondan mı bilemedimzor yapıyor 2 gündür rengi de sarı. çarşamba bi gideceğiz bayram öncesi kontrole
Ek gidaya gecmediyseniz kati kaka kabizlik isareti diye biliyorum ama rengi normalse korkma bence
Kuzum bizim hep katı ve yeşil sarı karışık mamadan doktor normal dedi birde 2 güne bir yapıyor benimkiKatı kaka normal mi kızlar ya ağırlıklı mama ile besleniyor artık ondan mı bilemedimzor yapıyor 2 gündür rengi de sarı. çarşamba bi gideceğiz bayram öncesi kontrole
Kızlar sağlık ocağından geldik az önce 4. Ay aşısını oldu bizimki, kilodan yana dertliyiz ama. 8 mayıstan bu yana kilosu hiç değişmemiş ayni cikti. değişen tek şey mamayı epey azaltmam oldu bu 20 gunde. çişli bezlerin ağırlığı biraz azaldı ama yine de sık sık değiştiriyorum aç olmadığına eminim keyfi yerinde. Hastalık filan da geçirmedi bu arada. Mamayı arttırmalı mıyım acaba ne dersinizsut varken cocuk da emiyorken mama vermek abes gorunuyor bana biraz
Kuzum bizim hep katı ve yeşil sarı karışık mamadan doktor normal dedi birde 2 güne bir yapıyor benimki
Kuzum 2haftq iyi en son tartilali 100g ya aldı ya almadi benimki artik azalacak hatta duracak yavaş yavaş diyorlar. Benim kızı bir gör uyku hariç asla sabıt değil goren sok oluyor. Ayrıca genetik. Çok şükür sağlıklı mutlu gülüyor bil bol dönüyor konuşuyor vs sorun etmiyorum. Anne sütünü yerini hiçbir şey tutamaz. Rabbimin mucizesi olduğu kadar ürettiği vyettigi kadar devam bence. Bebeğimizi en iyi biz anlarızKızlar sağlık ocağından geldik az önce 4. Ay aşısını oldu bizimki, kilodan yana dertliyiz ama. 8 mayıstan bu yana kilosu hiç değişmemiş ayni cikti. değişen tek şey mamayı epey azaltmam oldu bu 20 gunde. çişli bezlerin ağırlığı biraz azaldı ama yine de sık sık değiştiriyorum aç olmadığına eminim keyfi yerinde. Hastalık filan da geçirmedi bu arada. Mamayı arttırmalı mıyım acaba ne dersinizsut varken cocuk da emiyorken mama vermek abes gorunuyor bana biraz
Ben oturtuyorum. Doktorda 90 derce oturtabilirsiniz dedi. Fotoyu kalplemezdim ama mesajlar daha sonra silinemedigi icin kalpledimKızlar böyle bir yazı buldum. Doğruluğu nedir bilmiyorum ama bu oturtma işi kafamı karıştırıyor. Çoğumuzun bebişleri eminim ki yatmak istemiyor artık. Hafif yatar pozisyonda olunca doğrulmak istiyorlar. Artık arada oturtmamızda bir sakınca var mıdır?
Ben de kilo da öyleyim ama boyu kafasi sağlığı iyi şükür mutlu gelisim güzel diye emzirme devam diyor benim dr. Ki benimki ilk 6 ay en az 600g almalı diyen biriAramızda 10 gün varmış canım biz de kilodan dertliyiz hep persentilde %25-50 lerdedr unuz ne diyor mama konusunda
benim tospikoya kankiBen oturtuyorum. Doktorda 90 derce oturtabilirsiniz dedi. Fotoyu kalplemezdim ama mesajlar daha sonra silinemedigi icin kalpledim
Kuzum 2haftq iyi en son tartilali 100g ya aldı ya almadi benimki artik azalacak hatta duracak yavaş yavaş diyorlar. Benim kızı bir gör uyku hariç asla sabıt değil goren sok oluyor. Ayrıca genetik. Çok şükür sağlıklı mutlu gülüyor bil bol dönüyor konuşuyor vs sorun etmiyorum. Anne sütünü yerini hiçbir şey tutamaz. Rabbimin mucizesi olduğu kadar ürettiği vyettigi kadar devam bence. Bebeğimizi en iyi biz anlarız
Benimki mamayla bile 1 aydan fazla bir sürede 400gr almış bebek açlıktan ağlamıyor huzursuz olmuyorsa kilo tek kriter değil gelişim için o yüzden üzülme cnm emzirmeye devam et bence doymadığını anlarsan verirsinKızlar sağlık ocağından geldik az önce 4. Ay aşısını oldu bizimki, kilodan yana dertliyiz ama. 8 mayıstan bu yana kilosu hiç değişmemiş ayni cikti. değişen tek şey mamayı epey azaltmam oldu bu 20 gunde. çişli bezlerin ağırlığı biraz azaldı ama yine de sık sık değiştiriyorum aç olmadığına eminim keyfi yerinde. Hastalık filan da geçirmedi bu arada. Mamayı arttırmalı mıyım acaba ne dersinizsut varken cocuk da emiyorken mama vermek abes gorunuyor bana biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?