Benim de baba Artvin ana Rize ama biz de doğma büyüme Kocaeli O sebepten soranlara Kocaeliliyim diyorum çünkü ne Artvinle ne de Rizeyle bir bağlantımız kalmamış birkaç eş dost dışında
Benim esimde dogma buyume ank ama onlar gider gelir memlekete surekli. Babasi nufusa dogum yeri rize pazar yazdirmis. Rizeliyim dio ben kizima baski yapmic diyorum ilerde rize pazarliyim mi diycek mugla bodrumluyum mu kendi bilir
Benim de baba Artvin ana Rize ama biz de doğma büyüme Kocaeli O sebepten soranlara Kocaeliliyim diyorum çünkü ne Artvinle ne de Rizeyle bir bağlantımız kalmamış birkaç eş dost dışında
Benim esimde dogma buyume ank ama onlar gider gelir memlekete surekli. Babasi nufusa dogum yeri rize pazar yazdirmis. Rizeliyim dio ben kizima baski yapmic diyorum ilerde rize pazarliyim mi diycek mugla bodrumluyum mu kendi bilir
Memleket meseleleri hepimizde mevcutsa demek Benim de eşim Ankaralı.. Kızımın kütüğü de haliyle Ankaraya kaydoldu. Ankaralıymış öyle diyor babası Ay sen Bodrumlu musun ne güzel oh mis deniz kum güneş
Memleket meseleleri hepimizde mevcutsa demek Benim de eşim Ankaralı.. Kızımın kütüğü de haliyle Ankaraya kaydoldu. Ankaralıymış öyle diyor babası Ay sen Bodrumlu musun ne güzel oh mis deniz kum güneş
Rizeden tanidik gelmisti misafirlige kucuk kızları vardı Bir siveli konusuyor has karadenizli ha ben ne diyim soranlara rizeluyummu diyim heryer camurdur ha buralardanim desem olmaz mı anne diyordu buyumuste kuculmus begenmiyor geldigi yeri hanimefendi
Ama şimdi Rize de bir başka güzel. Geçen yaz hamileyken ufak çaplı bir Karadeniz turuna çıkmıştık annem, babam ve eşimle. Annemin memleketi Güneysu, oralara falan gittik Allahım her yer çay her yer yemyeşil çok güzeldi İnsan oralarda yaşlanmaz resmen. Ama çok aşırı dik ve uçurumluydu her yer
İnşallah gönlünüzdeki bişey denk gelir canım. Bizim araba baya büyük aslında bagaj olarak, ama 2 çocuk olunca yetmiyor boyumuz kadar 2 valiz en az, bebek arabası, hatta mama sandalyesi götürmüşlüğüm bile var çocuk olunca herşey lazım valla. Geçen gidişimizde kayınvalidem baya güldü bana, bi terlik bi ayakkabı ile gittim. Diyoki evlendiğin ilk sene 10 ayakkabı 10 çanta ile gelmiştin dedim buna şükür, seneye tek terlikle bile gelebilirim dedim
Çok sağol canım. Umarım siz de hemencik gönlünüze göre bir araç bulursunuz da planlarınız gerçekleşir Güneş kremini araştırarak aldım. Zararlı bileşenler yok. Faktör konusu da güneşten faydalanılması için önemli deniyor ama güneşten alınacak d vitamini için dik açı olması gerekliymiş, öğle saati olması gerekliymiş vs. Zaten pamuk bebeği o saatte az faktörle güneşe çıkarsam d vitamini alacaz derken cızır cızır yakarız Vitamin takviyesini zaten alıyor. Bu sebepten 50 faktör aldım canım. Hepimizin bebekleri çok minnoş maşallah kuzulara
Sende sağol canım inşallah bizde tatile çıkabiliriz. Evet d vitamini için çok ayrıntı lazım işte güneş sonrası yıkamamak lazımmış falan. Ben güneşe karşı çok hassasım kızımda muhtemel olacak o yüzden bende mustela düşündüm iyi olur inşallah
Rizeden tanidik gelmisti misafirlige kucuk kızları vardı Bir siveli konusuyor has karadenizli ha ben ne diyim soranlara rizeluyummu diyim heryer camurdur ha buralardanim desem olmaz mı anne diyordu buyumuste kuculmus begenmiyor geldigi yeri hanimefendi
Özellikle kadınları çok zeki ve becerikli erkekler o kadar değil valla onlar daha çok sınırlı. Valla çok farklıyiz biz bazen sorun oluyor hatta kültür farkı ama astik da galina 10yilu Gectik sevgililkte Basindan beri de aileler de biliyordu. Ama çocuk işi değiştirdi baya
Ama şimdi Rize de bir başka güzel. Geçen yaz hamileyken ufak çaplı bir Karadeniz turuna çıkmıştık annem, babam ve eşimle. Annemin memleketi Güneysu, oralara falan gittik Allahım her yer çay her yer yemyeşil çok güzeldi İnsan oralarda yaşlanmaz resmen. Ama çok aşırı dik ve uçurumluydu her yer
Dogasi gezmeye harika zaten. Ama yasamasi cok zor iste o yuksek koylerde. Ben bile usumustum eylulde yorgan bile nemli nemli bebis orada nr yapar bilemiyorum.. bizim anlasmizlarimiz kultrur farki aradaki cok cook farkliyiz
Özellikle kadınları çok zeki ve becerikli erkekler o kadar değil valla onlar daha çok sınırlı. Valla çok farklıyiz biz bazen sorun oluyor hatta kültür farkı ama astik da galina 10yilu Gectik sevgililkte Basindan beri de aileler de biliyordu. Ama çocuk işi değiştirdi baya