2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bunu düşünerek oto koltuğundan aldığım zamanlar da olmuştu ama yine de hiç durmamıştı Bizim kız evinin konforunu arıyor her yerde

Çok sağol canım. Umarım siz de hemencik gönlünüze göre bir araç bulursunuz da planlarınız gerçekleşir Güneş kremini araştırarak aldım. Zararlı bileşenler yok. Faktör konusu da güneşten faydalanılması için önemli deniyor ama güneşten alınacak d vitamini için dik açı olması gerekliymiş, öğle saati olması gerekliymiş vs. Zaten pamuk bebeği o saatte az faktörle güneşe çıkarsam d vitamini alacaz derken cızır cızır yakarız Vitamin takviyesini zaten alıyor. Bu sebepten 50 faktör aldım canım. Hepimizin bebekleri çok minnoş maşallah kuzulara

Yok malesef canım eds denedim memeyi derin uykusunda verdim emmiyor bile anladığı an bastı çığlığı. Biberona alışmış meme ucuna yakın biberon vs hikaye
sizin iştah iyiydi niye boyke olduki üzüldüm şimdi.benim sipa oglumda iki gündür iyice berbat bi hal almış resmen beslenmek istemiyor.sutum bitti bitecek.bazen de okadar sinirleniyorumki süt bitsinde bende bu emme işinden tamimiyle kurtulayim

Bizim de tatil haziran sonu:)
Havuza sokacak mısın gerçekten
Benim de tereddütlerim vardı bu konuda. Doktora sordum. Hava güzelse girer niye girmesin dedi Yani bunu da mı bana soruyorsun der gibi Kafasını sokmadan sadece vücudunu sokacağım. Hatta boyun simidi alayım da ağzına burnuna kaçmasın diye. Sizin tatil de yaklaşmış ne güzel

İştah hala var maşallah da memeye yok. Oruç tutma canım etkilemiştir o da bol su iç bakalım artar inşallah. Deme öyle canım o kadar özledim ki emzirmeyi

Bizim tatil 2 çocukla tam curcuna:)
Havadan ziyade havuz suyu farklıya ondan sordum ben denize sokmayı deneyeceğim gerçi bizimki banyo yapmayı da pek sevmiyor:)

İştah hala var maşallah da memeye yok. Oruç tutma canım etkilemiştir o da bol su iç bakalım artar inşallah. Deme öyle canım o kadar özledim ki emzirmeyi
Canım sen hanımefendiye kıyıp ac bırakamıyorsun belliki bırak bakalım,emecekmi emmeyexekmi.

Demirden sonra evet yesil daha katı oluyo ama popoya dikkat edin bizde catlak oluştu doktor demiri kesti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…