Sağol canım. Seninki de bir an önce gelsinTatil için gün sayıyorum. Allah içine sindirsin. İnşallah sorunsuz geçer.
Bunu düşünerek oto koltuğundan aldığım zamanlar da olmuştu ama yine de hiç durmamıştıBebekler yolda guzel uyuyor ama bazen Neden agliyorlar biliyor musunuz ? Benimki oto koltugunda cok terliyor. En kaliteli bebek koltugu bile dandik kopukleri sunger olarak kullaniyorlar. Beyaz tenli soguk iklim bebegi midir nedendir. Cocuk su gibi aliyor. Aglamaktan koltukta durmuyor. Simdi ben saf yün kumas ariyorum. Kilif yapcam o ter yapmiyormus. Yolculiga hazirlik yapmak lazim, on koltuguda alt dwgistirme olarak duzenleyecegim.
Yaa sağol canım hepimizin bebekleri melekKız sen deyince profile girip baktım, bin maşallah sübhanallah, nasıllllll güzel öyle
mevsiminegore Cnim meme reddini astinizmi?
Çok sağol canım. Umarım siz de hemencik gönlünüze göre bir araç bulursunuz da planlarınız gerçekleşir]
Okuduğumu anlamamakta kendime sıfır verdim tamam şimdi dediğimi yapıyorum canım teşekkür ederim
Oyyy ne güzel birimde planlarımız vardı ama eşim arabayı sattı kaldık ortadaşimdiden iyi tatiller canım tadını çıkart. Güneş kreminde bende mustela almak istiyorum ama faktör konusunda emin olamadım. Doktor görüşü ile mi aldın canım. Maşallah bebeğine çok tatlı. İnşallah rahat bir yolculuk geçer sizin için.
Ya Salı günü eşim arabamızı sattı artık bir arabamız bile yok. Sığamıyoruz dedi büyük alalım dedi hemen satıldı ama biz araç bulamadıkbayramda Kayseri Kapadokya Adana Mersin Antalya Balıkesir yapacaktık iki güne araba bulamazsak hayaller hayatlar olacak ve çok üzülüyorum
sizin iştah iyiydi niye boyke olduki üzüldüm şimdi.benim sipa oglumda iki gündür iyice berbat bi hal almış resmen beslenmek istemiyor.sutum bitti bitecek.bazen de okadar sinirleniyorumki süt bitsinde bende bu emme işinden tamimiyle kurtulayimYok malesef canımeds denedim memeyi derin uykusunda verdim emmiyor bile anladığı an bastı çığlığı. Biberona alışmış meme ucuna yakın biberon vs hikaye
Benim de tereddütlerim vardı bu konuda. Doktora sordum. Hava güzelse girer niye girmesin dediBizim de tatil haziran sonu:)
Havuza sokacak mısın gerçekten
sizin iştah iyiydi niye boyke olduki üzüldüm şimdi.benim sipa oglumda iki gündür iyice berbat bi hal almış resmen beslenmek istemiyor.sutum bitti bitecek.bazen de okadar sinirleniyorumki süt bitsinde bende bu emme işinden tamimiyle kurtulayim
Bizim tatil 2 çocukla tam curcuna:)Benim de tereddütlerim vardı bu konuda. Doktora sordum. Hava güzelse girer niye girmesin dediYani bunu da mı bana soruyorsun der gibi Kafasını sokmadan sadece vücudunu sokacağım. Hatta boyun simidi alayım da ağzına burnuna kaçmasın diye. Sizin tatil de yaklaşmış ne güzel
Canım sen hanımefendiye kıyıp ac bırakamıyorsun belliki bırak bakalım,emecekmi emmeyexekmi.İştah hala var maşallah da memeye yok. Oruç tutma canım etkilemiştir o da bol su iç bakalım artar inşallah. Deme öyle canım o kadar özledim ki emzirmeyi
Canım sen hanımefendiye kıyıp ac bırakamıyorsun belliki bırak bakalım,emecekmi emmeyexekmi.
Canım senin 2. çocuğun mu:)Oyy aman aman daha ortalik yeni duruliy gözünü seveyum görmesin damam deyrum ha
Sen haklısın ben birsey demedim deyrum ben karadenizliyum ben böyle inat görmedim bir ona saldiriy bir bana dalgalandıda durulmiyCANIM AZRAMM
Anladım canım,peki sütte bi azalma varmı? Gunduzdemi almıyorOnu da denedim canım mümkünü yok almıyor mama ilk günlerde ve 1.aydan beri var bizde
Rapor muhabbetinden olabilir mi acaba
İlk daha canim fotodaki yegenim ondan bahsediyorsan senin kacinciCanım senin 2. çocuğun mu:)
Demirden sonra evet yesil daha katı oluyo ama popoya dikkat edin bizde catlak oluştu doktor demiri kestiCanım normalde sarı ve suluydu ama demir kullanmaya başladığımızdan beri koyu yeşil ve daha kremsi bir yapısı var. Demirden dolayı normal diye düşünüyorum. Bu zamana kadar hiç ıkınmazdı, demirden sonra kakaları hep ıkınarak yapıyor
Evet cnm fotodan dolayı sordum:) bnmde ilkİlk daha canim fotodaki yegenim ondan bahsediyorsan senin kacinci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?