Merhaba , ben ebebekte satilan emziren anneler icin granullu cay iciyordum. Arkasinda maltodekstrin yaziyordu. Aslinda icmeyecektim ama cok tavsiye eden oldu. Gittim 3 kutu ictim. Cok artti mi ? Hayir , saginca cikmiyor. Bir yazi gordum maltodekstrin gibi katki maddeleri once artsada uzun vadede sutu azaltiyormus. Bence mantikli. Ama bebegimin kilosu iyi, laktamax , malt icecekleri onerdiler. Cok kullanmadim. Bence salata ve et yemek ise yariyor. Cok karbonitrat yiyince direk azaliyor bunu soyleyebilirimKızlar merhaba, ben de nisan annesiyim. Hepimizin bebişleri hayırlı olsun sağlıkla büyüsün. Benim sıkıntım şu. Sütüm yetmiyorneler yapabilirim? Tecrğbelerinize güveniyorum
ben baya karbon.besleniyorum acaba ondan mi sutum çok azaldiMerhaba , ben ebebekte satilan emziren anneler icin granullu cay iciyordum. Arkasinda maltodekstrin yaziyordu. Aslinda icmeyecektim ama cok tavsiye eden oldu. Gittim 3 kutu ictim. Cok artti mi ? Hayir , saginca cikmiyor. Bir yazi gordum maltodekstrin gibi katki maddeleri once artsada uzun vadede sutu azaltiyormus. Bence mantikli. Ama bebegimin kilosu iyi, laktamax , malt icecekleri onerdiler. Cok kullanmadim. Bence salata ve et yemek ise yariyor. Cok karbonitrat yiyince direk azaliyor bunu soyleyebilirim
Bebekler yolda guzel uyuyor ama bazen Neden agliyorlar biliyor musunuz ? Benimki oto koltugunda cok terliyor. En kaliteli bebek koltugu bile dandik kopukleri sunger olarak kullaniyorlar. Beyaz tenli soguk iklim bebegi midir nedendir. Cocuk su gibi aliyor. Aglamaktan koltukta durmuyor. Simdi ben saf yün kumas ariyorum. Kilif yapcam o ter yapmiyormus. Yolculiga hazirlik yapmak lazim, on koltuguda alt dwgistirme olarak duzenleyecegim.Kızlar Cumartesi gece yola çıkıyoruz. Deniz-güneş-kumEn korktuğum kısmı yolculuk çünkü bir şehir dışı maceramız oldu yaklaşık 5 saatlik yolda 5 dk durmadı ağladı uyumadı Bu sebeple gece uyuduktan sonra yola çıkalım dedik ama umarım yolda uyanıp da aynı senaryoyu yaşatmaz bize. Onun haricinde heyecanlıyım. Kızımla ilk tatilimiz. Denizle havuzla ilk tanışması olacak. Sevecek mi çok merak ediyorum Güneş kremi Mustela nın +50 faktör aldım. Bizim kızı 100 faktör olsa anca korur süt gibi Kendisine Casper diyoruz aramızda
Gecen annemde kaldim, bu sebeple cok saglikli beslendim, ayiptir soylemesi et salata bol dere otlu yedim. Annem biraz takintili oldugu icin evinde karbonitrat pek bulunmaz benim tam tersiben baya karbon.besleniyorum acaba ondan mi sutum çok azaldi
Kız sen deyince profile girip baktım, bin maşallah sübhanallah, nasıllllll güzel öyleKızlar Cumartesi gece yola çıkıyoruz. Deniz-güneş-kumEn korktuğum kısmı yolculuk çünkü bir şehir dışı maceramız oldu yaklaşık 5 saatlik yolda 5 dk durmadı ağladı uyumadı Bu sebeple gece uyuduktan sonra yola çıkalım dedik ama umarım yolda uyanıp da aynı senaryoyu yaşatmaz bize. Onun haricinde heyecanlıyım. Kızımla ilk tatilimiz. Denizle havuzla ilk tanışması olacak. Sevecek mi çok merak ediyorum Güneş kremi Mustela nın +50 faktör aldım. Bizim kızı 100 faktör olsa anca korur süt gibi Kendisine Casper diyoruz aramızda
Ne güzel yaa, biz arabaya nasıl sığacağımızın planını yapıyoruzBebekler yolda guzel uyuyor ama bazen Neden agliyorlar biliyor musunuz ? Benimki oto koltugunda cok terliyor. En kaliteli bebek koltugu bile dandik kopukleri sunger olarak kullaniyorlar. Beyaz tenli soguk iklim bebegi midir nedendir. Cocuk su gibi aliyor. Aglamaktan koltukta durmuyor. Simdi ben saf yün kumas ariyorum. Kilif yapcam o ter yapmiyormus. Yolculiga hazirlik yapmak lazim, on koltuguda alt dwgistirme olarak duzenleyecegim.
Bor youtuberda gordum bagaja alt degistirne unitesi yapmis. Sabah gidiyor alisverise cocugun altini aliyor kanguriya koyuyor alisveri yapiyor eve donuyorNe güzel yaa, biz arabaya nasıl sığacağımızın planını yapıyoruz
Kiz hesabini bilen anne ,yeni uye ol moda haberlerinden bildirm ac kodu kopyala yapistirrr
Kızlar Cumartesi gece yola çıkıyoruz. Deniz-güneş-kumEn korktuğum kısmı yolculuk çünkü bir şehir dışı maceramız oldu yaklaşık 5 saatlik yolda 5 dk durmadı ağladı uyumadı Bu sebeple gece uyuduktan sonra yola çıkalım dedik ama umarım yolda uyanıp da aynı senaryoyu yaşatmaz bize. Onun haricinde heyecanlıyım. Kızımla ilk tatilimiz. Denizle havuzla ilk tanışması olacak. Sevecek mi çok merak ediyorum Güneş kremi Mustela nın +50 faktör aldım. Bizim kızı 100 faktör olsa anca korur süt gibi Kendisine Casper diyoruz aramızda
Ne güzel yaa, biz arabaya nasıl sığacağımızın planını yapıyoruz
Evet bende öncesinde uyuyamıştım nasıl olacak diye gerginlikten ama çok şükür korktuğumla kaldımAy ben cok heyrcanlandim şimdiden
Ayy insallah olsunda rahatlasin pasamEvet bende öncesinde uyuyamıştım nasıl olacak diye gerginlikten ama çok şükür korktuğumla kaldımdarısı başınıza kolaycacık atlatırsınız inşallah
Evet kuzum tek urun ve bi sefer kullaniliyo kodPapatyamaviss canım tek üründe mi %25 indirim var
Ben de makarnaciyim ya. En kolayi ustune kasar yogurt bisi oldu bittiGecen annemde kaldim, bu sebeple cok saglikli beslendim, ayiptir soylemesi et salata bol dere otlu yedim. Annem biraz takintili oldugu icin evinde karbonitrat pek bulunmaz benim tam tersisakir sakir sut geldi sastim kaldim.
Ben cok yemek yiyen biriyim, bir tencere makarnayi yiyorum. Sut gercekten azaliyor bunu ciddi sekilde fark ettim. Ama salatayi yika yap kimugrasacak cocukla tek basina hemen at suya makarnayi yoyiveriyorum
Bizim de tatil haziran sonu:)Kızlar Cumartesi gece yola çıkıyoruz. Deniz-güneş-kumEn korktuğum kısmı yolculuk çünkü bir şehir dışı maceramız oldu yaklaşık 5 saatlik yolda 5 dk durmadı ağladı uyumadı Bu sebeple gece uyuduktan sonra yola çıkalım dedik ama umarım yolda uyanıp da aynı senaryoyu yaşatmaz bize. Onun haricinde heyecanlıyım. Kızımla ilk tatilimiz. Denizle havuzla ilk tanışması olacak. Sevecek mi çok merak ediyorum Güneş kremi Mustela nın +50 faktör aldım. Bizim kızı 100 faktör olsa anca korur süt gibi Kendisine Casper diyoruz aramızda
Evet kuzum tek urun ve bi sefer kullaniliyo kod
Biz yanındaydık canım doktor hemşire babası benDeyince acır diye kullanmıştım ben çok da güzel atlatmıştık
Ama benim sünnete dair verebileceğim en büyük tavsiye lokal anestezi olmaması. Yeğenim lokal oldu, yarım saat boyunca eli elimizde olmasına rağmen yalvararak ağladı acı hissetmese bile, günlerce kendine gelemedi. Geçen arkadaşımın oğlu oldu 3 aylık, annesinin kucağından alınınca bi başlamış ağlamaya, 3 gün boyunca iç çekti, sürekli sıçradı. Çok korkuyorlar , çünkü artık tanıyorlar bizi..
ben 1 yaşında genel anestezi ile yaptırdım,ameliyathane kapısında kucağımıza verilirken uyandı yani çok hafif verildi. belden uyuşturuyorlarmış bi iğneyle de, 24 saat hiç acı hissetmedi, farkında bile değildi hatta top oynamak istiyordu sürekli , şişecek diye biz engel olduk :) kesinlikle bu seferde genel isteyeceğim. Tek düşüncem 1 yaş altı anestezi vermiyorlar galiba, çok beklemek istemiyorum bu sefer yürümeden halletsek diyordum
İnşallah gönlünüzdeki bişey denk gelir canım. Bizim araba baya büyük aslında bagaj olarak, ama 2 çocuk olunca yetmiyor]
Okuduğumu anlamamakta kendime sıfır verdim tamam şimdi dediğimi yapıyorum canım teşekkür ederim
Oyyy ne güzel birimde planlarımız vardı ama eşim arabayı sattı kaldık ortadaşimdiden iyi tatiller canım tadını çıkart. Güneş kreminde bende mustela almak istiyorum ama faktör konusunda emin olamadım. Doktor görüşü ile mi aldın canım. Maşallah bebeğine çok tatlı. İnşallah rahat bir yolculuk geçer sizin için.
Ya Salı günü eşim arabamızı sattı artık bir arabamız bile yok. Sığamıyoruz dedi büyük alalım dedi hemen satıldı ama biz araç bulamadıkbayramda Kayseri Kapadokya Adana Mersin Antalya Balıkesir yapacaktık iki güne araba bulamazsak hayaller hayatlar olacak ve çok üzülüyorum
Hepimizin bebegi var kiminin hareketi kiminin uykusu kiminin sakinliği vs vs hepsi farklı birbirinden. Ama burdan bebegime nazar diyor diyerek hepimizi itham altinda birakiyorsun. Oncelikle hepimiz anneyiz bir anne asla ve asla baska bi bebege nazar degdirebilir mi sence. Kaldi ki her mesajda masallah diyerek birbirimize konusuyoruz. Senin alyanin sakinligi uykusu iyi masallah benimkinin hareketi oburunun gelisimi vs vs. Nazar olaylari olsa herkese olur burada sadece size degil. Siteye her onune gelen giriyor derken sende buna dahilsin ve bizleri bu gozle goruyorsan senin girmemen daha dogrusu bence.. burada sadece senden bana boyle diyorlar beni kiskaniyorlar vs vs duyuyorum. Biz hepimiz masallahimizi eksik etmeden birbirimizle soru sorup dertlesip tecrubelerden faydalnamya calisiyoruz. Arkadasa 5aylik bebek kasikla siviyi icmeden dokmesi garip gelmis. Benimkide 2aydir tutuyor agzina goturuyor ama bos kasigi evire cevire icinde bisey olup da goturmesi benimkinde imkansiz durumda. Kotu bir niyet yok burada. Bence hepimizden bi kusura bakmayin bekliyorum bizi hepinizi itham altinda biraktin.. @kartanesi8892. Etiket yapamadim telden unarim gorursun. @Kartanesii8892
[/QUOTE Neler olmuş ya iki gun yoktum kazanlar baya kaynamis.genelde kartanesinin msjlarini okumadan direk geçiyorum şu ana özgü bişey değil hamilelikten beri çünkü sürekli kendisini ovmeler kızını ovmeler vallahi gina geldi bana..hele ki durmadan yok bebek böyle egitilir yok şöyle egitilir.geçen tanem ile tartışmasında zaten bu yazdıklarımı dile getirecek tim ama ramazan diye kimsenin kalbi kırılmasın dedim ama su yazdıklarından sonra gerçekten yazmazsam içime dert olacaktı.Dedigim gibi maşallah ben kızıma değilde kizim bana annelik yaptı.ama hiç bi zaman dile getirmedim.
Kelebekk2019 bebeginin kilosuna inanmamış herhalde yanlış anlamadiysam.ortada inanmicak bişey yok kizim 10aylikken maşallah 14kiloydu.
kelebek arkadaşın bebeginde bahsedince alyanin popülitesi düşünce kar tanesi ondan birazcık sinirlenmiş sanirsam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?