2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Benim klavye boncukcuya ugramamis yok bende kopyala yapistir yaptim biz kışayız sizden 65 di 4 aylik kontrolde suan kac bilmem 30 unda asi olcaz biz gec geliyoruz azcikin da orda baktircam bidaha
Ertugruldan korkmaya basladim yakinda boyumuzuda gecer mutfaktan uzak tut onu evi dami yemesin bizimkide gorunurde bisey icmio biz uyuyunca kalkip yiyo galiba

Maşallah seninki bayağı doyumluk verdiriyor
Biz tadımlık zamanını geçtik canım aslında gayette güzel yiyor ama bu ara çok kaka yapıyor gündüz uykuları cok az dişler geliyor cok ağlarız o yüzden yediği içtiği yaramadı bu arada o kızının saçlarını yolaarriiimmmmm benim yanimda olsa sen arkanı ilk döndüğünde bi dişlerdim onu maşallah op yerime

Ben korkuyorum Ya ek gıdaya geçmek istemiyorum ne güzel emzir geç yaa ısır görsem nolcak kız öptüm bile

Bizim tek becerdigimiz sey sanirsam babasi askere gittikten sonra kahkaha ya basladi bizim oglan sanirim 2 2bucuk aylik civarlariydi hunharca da artti bu kahkahalar cok sevimli oluyor baya katiliyo bazen benimki
Kız o öyle gülerken göbüşü de oynuyordur demi ısır kuzum ısır dinleme kimseyi

Kız o öyle gülerken göbüşü de oynuyordur demi ısır kuzum ısır dinleme kimseyi
Fff sorma yine hatirlatiiim inegolde olaydin gorurdunn su nazar boncugu bnm klavyede niye yokkkkkkkk. Bugun yasli bi amca tarafından sozlu tacize ugradik senin o kollarini baklava niyetine iftarda yerim tosuncuk dedi asansordeydik yicek sandim dua et oricluyim dedi bide ne tasafi icinde bilmiyorum

Bir olay daha vardı bu sekilde ordada komşusu o tarz vidiolar aratmis katil zanlisida o adam çıkmıştı sedanur güzeldi 9yaşındaydı daha himmet adamın adı zamanında izdivaçtaydı

Yanlış anlama canım karışmak gibi olmasın ama inek sütü yasak.
Evet yoğurtta sütten yapılıyor ama mayalanma var aynı şey değilki
Peynir de sütten yapılıyor ama mayalanma var
Yoğurt ve peyniri verebiliyoruz 1 yaşından önce
Ayrıca bu aylar için muz çok ağır bir meyve kabızlık yapabilir.
Elma ve armuttur ilk verilen meyveler
Doktorunuzu siz bilirsiniz ama verdikleri bana doğru gelmedi

Hanımlar bebişleriniz kahkaha atmaya başladı mı? Aynı bizim attığımız gibi kahkahalardan"
Bizimki ikibucukmu uc aylikkenmi ne basladi ama karsisinda insanlıktan cıkman lazım öyle kolay degil guldurmek
CANIM AZRAMM kız bir tane çok ses çıkaran poşet ver ama
Çok sesi çıksın. Nefesi gidiyor gulmekten sakız patlatincads cok guluyor tabi bunlari birkere yaptı ikinci kez poset ver yine gulmuyor bi dene istersen seninkide gulebilir birde gırtlaktan cıkan seslerime guluyor bakalim seninki nasıl tepki verecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…