2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Cnim meningakok asisi 9.ayda vuruluyor diye biliyirum dr.öyle demişti.

Biz yaptirdik 3. Ayda canim. 2. Aydq cok asi var diye bir ay erteledi doktorumuz. 5. Ayda ve 13. Ayda diger dozlari vurulucak

Günaydın ❤ ben yeni Dr başladım neden daha baslamadin dedi Menemjit ciddi ölümcül bir şey biliyorsun dedi. 5 7 14 nemerix mi ne onunla başlayacağız. Benim bu önceki Dr 9. Ay da demişti
Bana da 5-7-13 diğer aşı için de 9-12 dedi Her doktor farklı bir şey söylüyor gerçekten. Hangi dr başladın canım

Cnim meningakok asisi 9.ayda vuruluyor diye biliyirum dr.öyle demişti.
2 tip aşı varmış, yani doktor öyle söyledi. Daha önce de burda konusu geçmişti sanırım. Bize doktor 5-7-13 diğer aşı için de 9-12 dedi ama daha önceden vurulanlar da varmış. Baya tehlikeli malum menenjit, Allah korusun Çok sağol cevabın için canım

Anladım canım çok sağol ♥ Bize 3.ay için sadece rota yaptırmıştı doktorumuz. Sanırım biz de 5-7-13 şeklinde gideceğiz.
Her doktor farkli bisi soyluyor cok enteresan. Bu asilar da devlete baglanmasi lazim aslinda. Maddi durumu yetersiz olanlar yaptiramiyordur rota ve menenjiti yazik

Hayirli yolculuklar canim
Memleketimi benim yerime de gez. O kadaaarr cok ozledim ki orayi

Yani sudan zarar gelmez buyudulerde

Günaydın güzel anneler
Dün akşamdan beri oğlumun bezlerinde pembelik var. Bu neden oluyor biliyor musunuz? İdrarı hafif koyulaşmış gibi. Yeni bi paket beze geçtik ama aynı marka aynı numara. Bir de emzirme süresi azaldı, susuzluktan mıdır nedir bu durum yaa

canım susuz kalmış daha cok emzir gerekirse su ver

İler ay derken hangi aylar olabilirmiş.

Ben her mama arkasında veriyorum canım ağzı beyaz beyaz oluyor yoksa biberonla iki çektirip bıraktırıyorum
Ben mama ve ek gıdanın ardın nekdar içe bilirse veriyorum 3 4 tatlı kaşığı içiyo dün bi komşumla paylaştım çok az dedi dr sormayı unuttum artıracağım biraz
Bende küçük sulukla günde 1 kere veriyordum içmiyordu çoğunu çıkartıyordu 1kaç damla yutuyordu sadece 2 gündür biraz çekiyor sıcaklardan galiba bende her mamadan sonra vereyim artık ek gıdaya daha başlamadık biz..

Su vermeye de korkuyorum daha az emer diye su versem mesela ne kadar vermek lazım canım?
canım ona ben net bişey deyip yanlış yönlerdirmek istemem ne kadar süt emdiğini bilmiyorum çünkü ben henüz vermiyorum oğluma süt emiyor sadece gecen gün 5ml kadar verdim çok kusmuştu hava da çok sıcaktı diye.en dogrusu takip eden doktoruna danış.

Doktorunuz nerede yorumunu cok begendim. Biz 4. Ayda yaptiracaktik. Idrarda bakteri bulundugu icin ertelemistik. Simdide yola gidecegiz gene ertlemek istiyorum

Arkadaslar bebegim uyurken elini yanagina goturup ayaklarini havaya kaldiriyor. Bunu cok fazla ve cok hizli yapiyor. Uykularida 1 saate arayla uyanmaya basladi. Disi mi kasiniyor acaba ? Dis kasima jelleri alacagim. Ebebek sitesinde magazada var gozukuyordu gittim yok dediler. Oldum olasi sevemedim su ebebek'i .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…