2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben buharda brokoli karnabahar havuç yaptığımda demir süzgeç varya ona malzemeleri koyuyorum tencereyede su koyuyorum. Tencerenin ağzına süzgeci yerleştiriyorum onun buharinda çok güzel oluyor.
Kapak nasıl kapatıyorsun? Kulpsuz süzgeç mi kullaniyorsun

Kapak nasıl kapatıyorsun? Kulpsuz süzgeç mi kullaniyorsun
Tencerenin kapağını kapatıyorum. Benimki kulplu ama kulpsuzda olur. Anneminki kulpsuz mesela oda öyle yapıyor. Ona uygun boyutta herhangi bir tencerenin kapağını kapatiyorum oluyor. İnternette birde bunlardan var bende yok ama güzelmiş.

Konyalı mı canım eşin? Konya’da genel olarak hep erkek egomanyası var maalesef. Bizimki çok iyi ya, biz bi bayram benimkilere gidiyoruz, bi bayram eşiminkilere. Yazın bayram dahil 15 gün taş çatlasa eşimin tarafındayız. Eşimin benim kadar izni yok MEB de olmayınca. Ben yaklaşık 45 gün annemlerdeyim

Evet canım ama ben görüşmüyorum eşimin ailesiyle eşimde şimdi Afyon’da dün Konya’ya geçip ailesini de gördü Bayram’da gidemeyeceği için, aynen adaletli olsun isterdim ben de eğer görüşseydik bi de ben yatılı misafir olmayı da yatılı misafir ağırlamayı da sevmiyorum açıkçası rahat edemiyorum yani bu kendi ailem de olsa oyle rahat edemiyorum hele ki bebekle hiç duzen kalmıyor

Teşekkür ederim kuzum Sizin de gözünüz aydın şimdiden

Yatılı misafiri gel bana sor Alanya'dayken herkes bedava tatil niyetine bizde kalırdı yaz boyu çok nadir yalnız olurduk memlekete taşındık uğrayan yok =) kaynanayı Alanyada daha çok görüyordum 16 ay oldu geleli 16 kez gördüm mü bilmiyorum

Ya bi de evimin musaitsizliğiyle de ilgili bi durum 2+1 80 metrekare ev yani misafi yatıracak yerim yok ki salondaki 2 koltuğumu açsam 2 kişi anca sığar, yedek yorgan yastık nevresim o olaylar beni geriyor bi de rahat ettirmek için ben çok çabalarım, sezeryenden sonra ablam geldi 3 gun kaldı yanımda o mu bana baktı ben mi ona baktım anlamadım aman boşver gelenden ne fayda var yorgunluktan başka, neyse Alanya’ya ne zaman gidiyorsunuz misafiriniz olayım

canım ciddi çatlakta bebek degil nüuğkler bile zor dayanıyor belki mamadan kaynaklınbiraz katı uapınca zorlanmıştır bi daha olmaz inşallah kuzucuklar hasta olmasın ya kıyamam

Dagılım artik hep burdasiniz aklim burda kaliyir is yapasim gelmiyor
bu bayram size gelmiyormu az temizlik yapin ya ben cok pisim temizle temizle bitiremedim basim donuyor yorgunluktan uykusuzluktan
Kız ne bayram temizliği biz millete salça olcaz kimse bize gelip elimizi öpmeyecek ki daha o kadar büyümedik

Aralıkta tayin isteyeceğiz canım inşallah mart gibi taşınmış olurum her zaman beklerim hatta Konya’ya da beklerim senin için kötü insanlar barındıran bir kent olsada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…