Ben buharda brokoli karnabahar havuç yaptığımda demir süzgeç varya ona malzemeleri koyuyorum tencereyede su koyuyorum. Tencerenin ağzına süzgeci yerleştiriyorum onun buharinda çok güzel oluyor.
Tencerenin kapağını kapatıyorum. Benimki kulplu ama kulpsuzda olur. Anneminki kulpsuz mesela oda öyle yapıyor. Ona uygun boyutta herhangi bir tencerenin kapağını kapatiyorum oluyor. İnternette birde bunlardan var bende yok ama güzelmiş.
Ya düşünüyorum da her Bayram’ı eşimin ailesiyle geçirecek olsak bende çok bozulurum en azından bir bayramı onlarla bir bayramı bizimkilerle geçirelim isterim ki ben annemlerle aynı ildeyim eşimle falan gittiğimizde yatılı gitmeyiz gündüz görür akşama geri döneriz Bayram’ın diğer günleri bize kalır ama onun ailesiyle olsaydım şuan çoktan Konya’daydk 10 gun bütün tatili orada geçirtirdi bana çok sinir bozucu gerçekten,
Konyalı mı canım eşin? Konya’da genel olarak hep erkek egomanyası var maalesef. Bizimki çok iyi ya, biz bi bayram benimkilere gidiyoruz, bi bayram eşiminkilere. Yazın bayram dahil 15 gün taş çatlasa eşimin tarafındayız. Eşimin benim kadar izni yok MEB de olmayınca. Ben yaklaşık 45 gün annemlerdeyim
Konyalı mı canım eşin? Konya’da genel olarak hep erkek egomanyası var maalesef. Bizimki çok iyi ya, biz bi bayram benimkilere gidiyoruz, bi bayram eşiminkilere. Yazın bayram dahil 15 gün taş çatlasa eşimin tarafındayız. Eşimin benim kadar izni yok MEB de olmayınca. Ben yaklaşık 45 gün annemlerdeyim
Evet canım ama ben görüşmüyorum eşimin ailesiyle eşimde şimdi Afyon’da dün Konya’ya geçip ailesini de gördü Bayram’da gidemeyeceği için, aynen adaletli olsun isterdim ben de eğer görüşseydik bi de ben yatılı misafir olmayı da yatılı misafir ağırlamayı da sevmiyorum açıkçası rahat edemiyorum yani bu kendi ailem de olsa oyle rahat edemiyorum hele ki bebekle hiç duzen kalmıyor
Ayy çok şükür kuzummm çok sevindim gözün aydın, bizde sabah kavuşacağız inşaallah eşimde bu kız büyüdükçe çok zorluyor bu gitmeler çok özlüyorum diyor dedim daha bu ne ki bi de babacım diye koştursa ardından gidemem diyor
Evet canım ama ben görüşmüyorum eşimin ailesiyle eşimde şimdi Afyon’da dün Konya’ya geçip ailesini de gördü Bayram’da gidemeyeceği için, aynen adaletli olsun isterdim ben de eğer görüşseydik bi de ben yatılı misafir olmayı da yatılı misafir ağırlamayı da sevmiyorum açıkçası rahat edemiyorum yani bu kendi ailem de olsa oyle rahat edemiyorum hele ki bebekle hiç duzen kalmıyor
Yatılı misafiri gel bana sor Alanya'dayken herkes bedava tatil niyetine bizde kalırdı yaz boyu çok nadir yalnız olurduk memlekete taşındık uğrayan yok =) kaynanayı Alanyada daha çok görüyordum 16 ay oldu geleli 16 kez gördüm mü bilmiyorum
Yatılı misafiri gel bana sor Alanya'dayken herkes bedava tatil niyetine bizde kalırdı yaz boyu çok nadir yalnız olurduk memlekete taşındık uğrayan yok =) kaynanayı Alanyada daha çok görüyordum 16 ay oldu geleli 16 kez gördüm mü bilmiyorum
Ya bi de evimin musaitsizliğiyle de ilgili bi durum 2+1 80 metrekare ev yani misafi yatıracak yerim yok ki salondaki 2 koltuğumu açsam 2 kişi anca sığar, yedek yorgan yastık nevresim o olaylar beni geriyor bi de rahat ettirmek için ben çok çabalarım, sezeryenden sonra ablam geldi 3 gun kaldı yanımda o mu bana baktı ben mi ona baktım anlamadım aman boşver gelenden ne fayda var yorgunluktan başka, neyse Alanya’ya ne zaman gidiyorsunuz misafiriniz olayım
Dagılım artik hep burdasiniz aklim burda kaliyir is yapasim gelmiyor
bu bayram size gelmiyormu az temizlik yapin ya ben cok pisim temizle temizle bitiremedim basim donuyor yorgunluktan uykusuzluktan
Sağol cnm anne sütü çok az alıyor yine de dikkat edeyim yediklerime ardından birkere daha yaptı bu sefer tam kabız gibi değildi rengide sarılıydı kanda görmedim yine ağlamadı inşallah önemli bir şey değildir
canım ciddi çatlakta bebek degil nüuğkler bile zor dayanıyor belki mamadan kaynaklınbiraz katı uapınca zorlanmıştır bi daha olmaz inşallah kuzucuklar hasta olmasın ya kıyamam
Dagılım artik hep burdasiniz aklim burda kaliyir is yapasim gelmiyor
bu bayram size gelmiyormu az temizlik yapin ya ben cok pisim temizle temizle bitiremedim basim donuyor yorgunluktan uykusuzluktan
Kocişkocuk sabah 6 da Kütahya’dan uçakla gelecekti yakmış bileti arkadaşıyla arabayla geliyorlar 3 gibi evde olacak Çok mutluyum ama onun gelmesi demek minimum kk demek malum bi de bayram tatili evde sürekli yanımda olacak
Ya bi de evimin musaitsizliğiyle de ilgili bi durum 2+1 80 metrekare ev yani misafi yatıracak yerim yok ki salondaki 2 koltuğumu açsam 2 kişi anca sığar, yedek yorgan yastık nevresim o olaylar beni geriyor bi de rahat ettirmek için ben çok çabalarım, sezeryenden sonra ablam geldi 3 gun kaldı yanımda o mu bana baktı ben mi ona baktım anlamadım aman boşver gelenden ne fayda var yorgunluktan başka, neyse Alanya’ya ne zaman gidiyorsunuz misafiriniz olayım
Aralıkta tayin isteyeceğiz canım inşallah mart gibi taşınmış olurum her zaman beklerim hatta Konya’ya da beklerim senin için kötü insanlar barındıran bir kent olsada