Merhaba arkadaslar 23 haftalik hamileyim ilk bebegim:anneadayı: 2 gun once pembe bir akıntı ve karnımda hafif bi kasilma gerilme başladı. Doktorumu aradım, dinlenmemi ve sıkıntılarım artarsa tekrar haber vermemi istedi. Akıntı devam etti, ama karnımda fazla bi sıkıntı yoktu. Doktorum o akşam...
www.kadinlarkulubu.com
Merhaba hanimlar oglum ve benim icin dua eder misiniz
Dagılım artik hep burdasiniz aklim burda kaliyir is yapasim gelmiyor
bu bayram size gelmiyormu az temizlik yapin ya ben cok pisim temizle temizle bitiremedim basim donuyor yorgunluktan uykusuzluktan
En son bayram temizliğini bekarken anamın evinde yapıyordum evlenince memlekete gidiliyor zaten kapıyı kapat çık ev temizliğini de h.sonu yapıyorum eşim evdeyken çocuk yokken yaptığım temizlikleri özledim ama
Evet canım ama ben görüşmüyorum eşimin ailesiyle eşimde şimdi Afyon’da dün Konya’ya geçip ailesini de gördü Bayram’da gidemeyeceği için, aynen adaletli olsun isterdim ben de eğer görüşseydik bi de ben yatılı misafir olmayı da yatılı misafir ağırlamayı da sevmiyorum açıkçası rahat edemiyorum yani bu kendi ailem de olsa oyle rahat edemiyorum hele ki bebekle hiç duzen kalmıyor
Biz de yola çıktık kazasızca ulaşırız inşallah hızlı trenle rahat olacak umarım. Kız da gideceğini mi anladı nedir 4 te uyandı karnı doydu 2 saat uyumadi şu an mışıl mışıl uyuyor şükür
Biz de yola çıktık kazasızca ulaşırız inşallah hızlı trenle rahat olacak umarım. Kız da gideceğini mi anladı nedir 4 te uyandı karnı doydu 2 saat uyumadi şu an mışıl mışıl uyuyor şükür
Bayram bahanesi olmus oldu cocuk var diye bukadsr ayrintili temizlik yapmazdim herhalde kız dun sana akil verirken bugun kendime yetmedi aklim gece sahura kalktik anam midem nası bulaniyor dedim acliktann yemek yedim halen oyle kusamiyorum deli gibi bulaniyor basim fır fır sabahtir sonuyordu aklima sen geldin
En son bayram temizliğini bekarken anamın evinde yapıyordum evlenince memlekete gidiliyor zaten kapıyı kapat çık ev temizliğini de h.sonu yapıyorum eşim evdeyken çocuk yokken yaptığım temizlikleri özledim ama
Yolculuk nasıldı bizde tatile gidelim
Dedik ama hafta sonunada gorumcenin dugunu var memleketen es dost gelecek hep tatilde amele gibi yanip gelmekten korktum dugunde herkez guzel guzek olur ben seytan carpmisa donmim diye gidip gitmeme arasinda kaldim cocuk durdumu yolda kuzum
Ben mama ve ek gıdanın ardın nekdar içe bilirse veriyorum 3 4 tatlı kaşığı içiyo dün bi komşumla paylaştım çok az dedi dr sormayı unuttum artıracağım biraz
Günaydın Meningokok aşıları hakkında kafam karışık. Yaptıranlar var mı? 4.ay kontrolünde doktor biraz daha ileri aylarda yapılmasını öneriyoruz, ateş yaptığı için beyin bariyerinin iyice gelişmiş olmasını isteriz demişti. Ama 2.aydan itibaren yapılabilir şeklinde yorumlar da mevcut
Ben mama ve ek gıdanın ardın nekdar içe bilirse veriyorum 3 4 tatlı kaşığı içiyo dün bi komşumla paylaştım çok az dedi dr sormayı unuttum artıracağım biraz
İkigun once doktora gitmistik oda ayni sekilde havalar ısındı susuz birakma dedi sadece anne sutu aldigini biliyordu hani colde bile olsak susamazdi bu bebekler sutten karsilardi bu doktor niye boyle dedi beb versemde tika basa doydugunami ne icmiyor suyu ac karna versem icerde.
Günaydın ♥ Meningokok aşıları hakkında kafam karışık. Yaptıranlar var mı? 4.ay kontrolünde doktor biraz daha ileri aylarda yapılmasını öneriyoruz, ateş yaptığı için beyin bariyerinin iyice gelişmiş olmasını isteriz demişti. Ama 2.aydan itibaren yapılabilir şeklinde yorumlar da mevcut
Günaydın ❤ ben yeni Dr başladım neden daha baslamadin dedi Menemjit ciddi ölümcül bir şey biliyorsun dedi. 5 7 14 nemerix mi ne onunla başlayacağız. Benim bu önceki Dr 9. Ay da demişti
İkigun once doktora gitmistik oda ayni sekilde havalar ısındı susuz birakma dedi sadece anne sutu aldigini biliyordu hani colde bile olsak susamazdi bu bebekler sutten karsilardi bu doktor niye boyle dedi beb versemde tika basa doydugunami ne icmiyor suyu ac karna versem icerde.
Ac karnına olmaz zaten tokluk hissi gelir bu seferde sut icmez beslendikten ne biliyim 1 saat sonra falan denesen banada dr su vermene gerek yok demişti ama ben verdim valla ilk zamanlar ağzını temizlemeyi beceremiyodum pamukcuk olmasın diye 1 çay kaşığı veriyodum şimdide veriyorum susuzluğu gidene kadar kendisi ağzını acıyo ver diye
Günaydın ❤ ben yeni Dr başladım neden daha baslamadin dedi Menemjit ciddi ölümcül bir şey biliyorsun dedi. 5 7 14 nemerix mi ne onunla başlayacağız. Benim bu önceki Dr 9. Ay da demişti
Banada 9. Ay dediler bu aşılarıda bi standarta soksalar bu ne böyle gerçektende menenjit önemli ne kadar erken tedbir alınsa okadar iyi sorsunlar ozaman çeşitleri var su ayda yapılan var bu ayda yapılan var diye bizde tedbirimizi alalim