2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Allah bebeğine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin

Aaa banada ugra canım

AAaa Kayseri’de misin canım sen

Dagılım artik hep burdasiniz aklim burda kaliyir is yapasim gelmiyor
bu bayram size gelmiyormu az temizlik yapin ya ben cok pisim temizle temizle bitiremedim basim donuyor yorgunluktan uykusuzluktan

En son bayram temizliğini bekarken anamın evinde yapıyordum evlenince memlekete gidiliyor zaten kapıyı kapat çık ev temizliğini de h.sonu yapıyorum eşim evdeyken çocuk yokken yaptığım temizlikleri özledim ama

Ben seviyorum ya alıştım galiba gurbetçi olmaya bebeğimin düzeni bozulacak diye gitmesem aileme hasret kalırdım yıllardır

Hayırlı yolculuklar cnm inşallah uyuya uyuya bitirir yolu

Kız ne bayram temizliği biz millete salça olcaz kimse bize gelip elimizi öpmeyecek ki daha o kadar büyümedik
Bayram bahanesi olmus oldu cocuk var diye bukadsr ayrintili temizlik yapmazdim herhalde kız dun sana akil verirken bugun kendime yetmedi aklim gece sahura kalktik anam midem nası bulaniyor dedim acliktann yemek yedim halen oyle kusamiyorum deli gibi bulaniyor basim fır fır sabahtir sonuyordu aklima sen geldin

Yolculuk nasıldı bizde tatile gidelim
Dedik ama hafta sonunada gorumcenin dugunu var memleketen es dost gelecek hep tatilde amele gibi yanip gelmekten korktum dugunde herkez guzel guzek olur ben seytan carpmisa donmim diye gidip gitmeme arasinda kaldim cocuk durdumu yolda kuzum

Günaydın Meningokok aşıları hakkında kafam karışık. Yaptıranlar var mı? 4.ay kontrolünde doktor biraz daha ileri aylarda yapılmasını öneriyoruz, ateş yaptığı için beyin bariyerinin iyice gelişmiş olmasını isteriz demişti. Ama 2.aydan itibaren yapılabilir şeklinde yorumlar da mevcut

Ben mama ve ek gıdanın ardın nekdar içe bilirse veriyorum 3 4 tatlı kaşığı içiyo dün bi komşumla paylaştım çok az dedi dr sormayı unuttum artıracağım biraz
İkigun once doktora gitmistik oda ayni sekilde havalar ısındı susuz birakma dedi sadece anne sutu aldigini biliyordu hani colde bile olsak susamazdi bu bebekler sutten karsilardi bu doktor niye boyle dedi beb versemde tika basa doydugunami ne icmiyor suyu ac karna versem icerde.

Günaydın ❤ ben yeni Dr başladım neden daha baslamadin dedi Menemjit ciddi ölümcül bir şey biliyorsun dedi. 5 7 14 nemerix mi ne onunla başlayacağız. Benim bu önceki Dr 9. Ay da demişti

Ac karnına olmaz zaten tokluk hissi gelir bu seferde sut icmez beslendikten ne biliyim 1 saat sonra falan denesen banada dr su vermene gerek yok demişti ama ben verdim valla ilk zamanlar ağzını temizlemeyi beceremiyodum pamukcuk olmasın diye 1 çay kaşığı veriyodum şimdide veriyorum susuzluğu gidene kadar kendisi ağzını acıyo ver diye

Günaydın ❤ ben yeni Dr başladım neden daha baslamadin dedi Menemjit ciddi ölümcül bir şey biliyorsun dedi. 5 7 14 nemerix mi ne onunla başlayacağız. Benim bu önceki Dr 9. Ay da demişti
Banada 9. Ay dediler bu aşılarıda bi standarta soksalar bu ne böyle gerçektende menenjit önemli ne kadar erken tedbir alınsa okadar iyi sorsunlar ozaman çeşitleri var su ayda yapılan var bu ayda yapılan var diye bizde tedbirimizi alalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…