Acaba bu aralar süt mü azaldı. Nasıl emdikten sonra ağzından geliyormu. Gegirir gibi gazını çıkarıyor mu. Bol bol komposto ye yeşillik ye. Malt içecek al olmadi.Kizlar bizim cisimiz azaldi. Emme miktarimiz ayni ama cis cok az bezde onceden dolu dolu agirdi hep. Hatta dun biberondan verdim sutu 140in 80ni zor icti. Ustune emdi ama bez yune cok cook hafifti neden
canım çocugu sevsin tabi de sen de hastasın sana da ni yardum eli uzatsınlar kıyamam ya tam bayramda kendini cok yormamaya çalış sen hastasın siz gidin bari sen evde ugraşmazsın en azından yemek vs. küçüğüm ali eymen in sesi kısık hala aglamaktan kısıldı dondurma yedim diye çok kustu dün bugün biraz toparlar inşallah biz de bugün gidecektik o az kendine gelsin diue yarına erteledik yolculugu bu arada çiş azaldı yazmışsın terle atıyorlardır artık canım benimki de emme aynı ama tam dolu 2 maksimum 3 bez degişiyorum sabahki bez bile tam dolmuş olmuyorGeldi kuzum. Bugun daha iyiyim ama burnum devam hala. Tam iyilesmedim. Herseylerini hazirlayip onune goturuyorum gorumcemin o da azrayi seviyor. Bugun de kv gelir yada biz onlara gideriz. Sen nasilsin cocuklar nasil hasta olmari degil mi
Susuzluktan ve yetersiz beslenmekten oluyor canım, bizde de 2 kere olmuştuGünaydın güzel anneler
Dün akşamdan beri oğlumun bezlerinde pembelik var. Bu neden oluyor biliyor musunuz? İdrarı hafif koyulaşmış gibi. Yeni bi paket beze geçtik ama aynı marka aynı numara. Bir de emzirme süresi azaldı, susuzluktan mıdır nedir bu durum yaa
bnde bu pembe lekeyi cok arastimistim susuzluktan olma ihtimali yuksek canim , ama birde cis beze islerken kristallesip bazen o rengi alabiliyormus doktra sor mutlakaGünaydın güzel anneler
Dün akşamdan beri oğlumun bezlerinde pembelik var. Bu neden oluyor biliyor musunuz? İdrarı hafif koyulaşmış gibi. Yeni bi paket beze geçtik ama aynı marka aynı numara. Bir de emzirme süresi azaldı, susuzluktan mıdır nedir bu durum yaa
Bn demir ilacindan sonra eline veriyordum sulugu 2 agzini calkalayip atiyo Du, bugun ilk kez 1 2 hup hup cekti evin ici 28 dereceBende küçük sulukla günde 1 kere veriyordum içmiyordu çoğunu çıkartıyordu 1kaç damla yutuyordu sadece 2 gündür biraz çekiyor sıcaklardan galiba bende her mamadan sonra vereyim artık ek gıdaya daha başlamadık biz..
Pembe leke mi var bezin disindan mi oyle gorunuyor? Cok uzun durunca benimkide ilk bezi oyke sabah. Pembe leke farkli bezin icinde ama o susuz kaldi demek
Susuzluktan ve yetersiz beslenmekten oluyor canım, bizde de 2 kere olmuştu
bnde bu pembe lekeyi cok arastimistim susuzluktan olma ihtimali yuksek canim , ama birde cis beze islerken kristallesip bazen o rengi alabiliyormus doktra sor mutlaka
Bn demir ilacindan sonra eline veriyordum sulugu 2 agzini calkalayip atiyo Du, bugun ilk kez 1 2 hup hup cekti evin ici 28 derece
Çocukların içi yanıyor demekki ihtiyaç duyuyorlar artık ..bnde bu pembe lekeyi cok arastimistim susuzluktan olma ihtimali yuksek canim , ama birde cis beze islerken kristallesip bazen o rengi alabiliyormus doktra sor mutlaka
Bn demir ilacindan sonra eline veriyordum sulugu 2 agzini calkalayip atiyo Du, bugun ilk kez 1 2 hup hup cekti evin ici 28 derece
Ne guzel ya.. benim gun boyu gunes icinde. Bir de gunes cam balkomdan giriyor balkon boydan boya salonum ve mutfagimi kapsior cehennem. Dr a aordum anlattim durumu su verebilirsin demisTavan vantilatörü merkezde oldugu icin esit serinletir bence
Onunda kademeleri var mi bilmiyorum ama varsa eğer dusuk ayarda efil efil iyi olabilir.
Benim ev oyle abarti sicak olmuyor ozellikle gunduzleri serin
Sut ayni kuzum degisiklik yok masallah diyim lik lik ses geliyor hala emerken digerinden akiyor. Dun biberonla da verdim denemek icin yine ayni sonucAcaba bu aralar süt mü azaldı. Nasıl emdikten sonra ağzından geliyormu. Gegirir gibi gazını çıkarıyor mu. Bol bol komposto ye yeşillik ye. Malt içecek al olmadi.
benimki sevmedi suyu tatlı seyleri seviyor keretaÇocukların içi yanıyor demekki ihtiyaç duyuyorlar artık ..
Bi an once kavussun sesine minnak insallah ya kiyamam ona ben. İns yarina iyi olur minisimde ❤canım çocugu sevsin tabi de sen de hastasın sana da ni yardum eli uzatsınlar kıyamam ya tam bayramda kendini cok yormamaya çalış sen hastasın siz gidin bari sen evde ugraşmazsın en azından yemek vs. küçüğüm ali eymen in sesi kısık hala aglamaktan kısıldı dondurma yedim diye çok kustu dün bugün biraz toparlar inşallah biz de bugün gidecektik o az kendine gelsin diue yarına erteledik yolculugu bu arada çiş azaldı yazmışsın terle atıyorlardır artık canım benimki de emme aynı ama tam dolu 2 maksimum 3 bez degişiyorum sabahki bez bile tam dolmuş olmuyor
Yolculuk nasıldı bizde tatile gidelim
Dedik ama hafta sonunada gorumcenin dugunu var memleketen es dost gelecek hep tatilde amele gibi yanip gelmekten korktum dugunde herkez guzel guzek olur ben seytan carpmisa donmim diye gidip gitmeme arasinda kaldim cocuk durdumu yolda kuzum
Hayirli yolculuklar canim
Memleketimi benim yerime de gez. O kadaaarr cok ozledim ki orayi
Evet kişiye göre degismemeli ebe Nimenrix 6. Ayda olursa 3 doz olması gerekiyor dedi liste var elinde ne zaman başlanırsa kaç doz olur gibi özellikle doktora sordum hayır 2 doz yeterli dedi bende doktorun dediği gibi 2 doz yaptiricamSüper çok teşekkürler, genelde bebek biraz daha büyüdüğünde yapılıyor sanırım. Doktordan doktora değişiyor aslında çok saçma. Sağlık bakanlığının aşı takvimi gibi net olsa keşke.
Sevindim canim yol cok onemli zaten insan sittesli oluyor birde bebek huzursuzluk yaptimi cok zor darisi yola cikacaklarin basinaKonya ya kadar uyudu 1,5 saat hızlı trene bindik ağladı biraz babası gezdirdi bi 15 dk yol zaten 1 buçuk saat sürdü mama içti uyudu onda Ankara da 2 saat bi mola dinlenme yaptık kaynım almaya geldi şimdi de maşallah keyfi yerinde uyuyor arabayı seviyor şükür üzmedi bizi
Günaydın güzel anneler
Cnim malum yaza girdik bebekler vücuttaki sıvıyı terle atıyor o yuzdem idrar da koyulasma sivri bir koku olması norma tabi istahda azalıyor sıcak larda şuan bizde aynı durumdayizGünaydın güzel anneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?