2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kizlar bizim cisimiz azaldi. Emme miktarimiz ayni ama cis cok az bezde onceden dolu dolu agirdi hep. Hatta dun biberondan verdim sutu 140in 80ni zor icti. Ustune emdi ama bez yune cok cook hafifti neden
Acaba bu aralar süt mü azaldı. Nasıl emdikten sonra ağzından geliyormu. Gegirir gibi gazını çıkarıyor mu. Bol bol komposto ye yeşillik ye. Malt içecek al olmadi.

Geldi kuzum. Bugun daha iyiyim ama burnum devam hala. Tam iyilesmedim. Herseylerini hazirlayip onune goturuyorum gorumcemin o da azrayi seviyor. Bugun de kv gelir yada biz onlara gideriz. Sen nasilsin cocuklar nasil hasta olmari degil mi
canım çocugu sevsin tabi de sen de hastasın sana da ni yardum eli uzatsınlar kıyamam ya tam bayramda kendini cok yormamaya çalış sen hastasın siz gidin bari sen evde ugraşmazsın en azından yemek vs. küçüğüm ali eymen in sesi kısık hala aglamaktan kısıldı dondurma yedim diye çok kustu dün bugün biraz toparlar inşallah biz de bugün gidecektik o az kendine gelsin diue yarına erteledik yolculugu bu arada çiş azaldı yazmışsın terle atıyorlardır artık canım benimki de emme aynı ama tam dolu 2 maksimum 3 bez degişiyorum sabahki bez bile tam dolmuş olmuyor

Susuzluktan ve yetersiz beslenmekten oluyor canım, bizde de 2 kere olmuştu

bnde bu pembe lekeyi cok arastimistim susuzluktan olma ihtimali yuksek canim , ama birde cis beze islerken kristallesip bazen o rengi alabiliyormus doktra sor mutlaka
Bn demir ilacindan sonra eline veriyordum sulugu 2 agzini calkalayip atiyo Du, bugun ilk kez 1 2 hup hup cekti evin ici 28 derece

Pembe leke mi var bezin disindan mi oyle gorunuyor? Cok uzun durunca benimkide ilk bezi oyke sabah. Pembe leke farkli bezin icinde ama o susuz kaldi demek

Leke gibi değil de idrarı pembeleşmis gibi kuzum. Bazı yerler de daha koyu sarı. Uzun süre kalsa da olmuyodu böyle, ondan endişelendim

Çok az emiyo bu ara, etraf çok ilgisini çekiyo. Kesin ondan susuz kaldı yavrum. Daha çok emzirmeyi deniyim kusmazsa tabii

Çocukların içi yanıyor demekki ihtiyaç duyuyorlar artık ..

Tavan vantilatörü merkezde oldugu icin esit serinletir bence
Onunda kademeleri var mi bilmiyorum ama varsa eğer dusuk ayarda efil efil iyi olabilir.
Benim ev oyle abarti sicak olmuyor ozellikle gunduzleri serin
Ne guzel ya.. benim gun boyu gunes icinde. Bir de gunes cam balkomdan giriyor balkon boydan boya salonum ve mutfagimi kapsior cehennem. Dr a aordum anlattim durumu su verebilirsin demis

Acaba bu aralar süt mü azaldı. Nasıl emdikten sonra ağzından geliyormu. Gegirir gibi gazını çıkarıyor mu. Bol bol komposto ye yeşillik ye. Malt içecek al olmadi.
Sut ayni kuzum degisiklik yok masallah diyim lik lik ses geliyor hala emerken digerinden akiyor. Dun biberonla da verdim denemek icin yine ayni sonuc

Bi an once kavussun sesine minnak insallah ya kiyamam ona ben. İns yarina iyi olur minisimde ❤

Konya ya kadar uyudu 1,5 saat hızlı trene bindik ağladı biraz babası gezdirdi bi 15 dk yol zaten 1 buçuk saat sürdü mama içti uyudu onda Ankara da 2 saat bi mola dinlenme yaptık kaynım almaya geldi şimdi de maşallah keyfi yerinde uyuyor arabayı seviyor şükür üzmedi bizi

Evet kişiye göre degismemeli ebe Nimenrix 6. Ayda olursa 3 doz olması gerekiyor dedi liste var elinde ne zaman başlanırsa kaç doz olur gibi özellikle doktora sordum hayır 2 doz yeterli dedi bende doktorun dediği gibi 2 doz yaptiricam

Sevindim canim yol cok onemli zaten insan sittesli oluyor birde bebek huzursuzluk yaptimi cok zor darisi yola cikacaklarin basina

Canım doymadığından diye biliyorum

Cnim malum yaza girdik bebekler vücuttaki sıvıyı terle atıyor o yuzdem idrar da koyulasma sivri bir koku olması norma tabi istahda azalıyor sıcak larda şuan bizde aynı durumdayiz

Kızlar ben artık su vermeye başladım oğluma çünkü çok sıcak bobreklerine zarar gelir diye korkuyirum (Allah korusun) o yuzden doktorlari su vermeyin safsatasina girmeyeceğim.

KIZLAR GECEN SONBAHARDAN BUYANA KIZIMDA BIRDEN BIRE BI KEKEMELIK BAS GOSTERDI TABI BEN PEK UZERINE GITMEDIM GECER DIYE.AMA MALUM DOGUM VS OLYNCA BAYA BOŞLUĞA GIRDI SONRA OGLUM RAHATSIZLANDI UOGUN B.SÜRECi DERKEN KIZIM COK ETKILENDI VE BAYA KONUSANAZ HALE GELDI PSIKIYATRIDEN RANDEVU ALDIM COK UZULUYIRUM BU DURUMA SIZCE GECERMI?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…