2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bebeklerine su veren anneler günde kaç kere ne kadar veriyorsunuz
Ben dogdugundan beri veriyorum. Eskiden 3 kasiktan fazla icmezdi. Simdi baya iciyor o da 10 ml felan. Emdikten sonra verirsem kusuyor. Zaten emdiginin yuzde sekseni su. O yuzden emzirdikten sonra vermiyorum.
Ben emzirdikten 1 2 saat sonra terlemisse veriyorum. Disari cikinca terliyor hemen pusette veriyorum. Bazen yeni acilmis siseyi bosaltiyorum yarisina kadar en az, siseyi eline veriyorum kendi icmeye calisiyor hem oyalanmis oluyor hemde cok hosuna gidiyor. Bardaktan ve siseden icmeye bayiliyor. Kendini buyuk insan zannediyor

Tamam canım çok teşekkürler ❤

Bizim aile hekimliği reçete gibi doktordan yazı istemişti asilarla ilgili iki gün önce hastaneye başka birsey için gitmiştim uğrayıp aldım belki fikir olur ekliyorum

Eklentiler

• IMG_20190529_091459.webp
    16 KB · Görüntüleme: 60
3. ve 5. ayda bexsero yapıldı 7.ayda da 3.dozu var canım evet ateş yapıyor en fazla 38.2 oldu calpol ile düşüyor sorun olmadı

Nimenrixe basladik. Bexsero da basladi ama eczanelerde bulamadim. Ariyorum, bulursam o da var. Ninenrix de bexsero da 3er doz.

Doktorunuz nerede yorumunu cok begendim. Biz 4. Ayda yaptiracaktik. Idrarda bakteri bulundugu icin ertelemistik. Simdide yola gidecegiz gene ertlemek istiyorum
Kendi doktorumuz Ankara’da canım ama 4.ay kontrolü esnasında Adana’daydım. Adana Acıbademde tatlı bir bayandı

Bizim aile hekimliği reçete gibi doktordan yazı istemişti asilarla ilgili iki gün önce hastaneye başka birsey için gitmiştim uğrayıp aldım belki fikir olur ekliyorum
Süper çok teşekkürler, genelde bebek biraz daha büyüdüğünde yapılıyor sanırım. Doktordan doktora değişiyor aslında çok saçma. Sağlık bakanlığının aşı takvimi gibi net olsa keşke.

Bana da 5-7-13 diğer aşı için de 9-12 dedi Her doktor farklı bir şey söylüyor gerçekten. Hangi dr başladın canım
M.caglar yoruk diye bi doktor kuzum kendi dokrorumdan daha cok bakti ilgilendi anlatti konustu. Asilar onemli ben yaptirman taraftariyim dedi. Hastaliga yakalanmaz diye birsey yok ama kolay atlatir dedi. Evet dedim bende. Bi dahaki ay yaptirvam o asida zor huysuzluk ates yapio baya korkuyorum ama mecbur

günaydın herkese iyi yolculuklar ve iyi tatiller biz de yarın gidiyoruz eşimin memleketine
bsebse canım nasılsın Azra nasıl oldu geldi mi görümcen?
Geldi kuzum. Bugun daha iyiyim ama burnum devam hala. Tam iyilesmedim. Herseylerini hazirlayip onune goturuyorum gorumcemin o da azrayi seviyor. Bugun de kv gelir yada biz onlara gideriz. Sen nasilsin cocuklar nasil hasta olmari degil mi

Pembe leke mi var bezin disindan mi oyle gorunuyor? Cok uzun durunca benimkide ilk bezi oyke sabah. Pembe leke farkli bezin icinde ama o susuz kaldi demek

Benimkide ben kendim içerim havasinda elimden bardağı kaşığı falan çekiyo aliyo dün kahve fincanını bi güzel tuttu ne yapacak diye bakarken suyu yüzüne döktü fincanı yalamaya basladi ferahladı çocuk

Kizlar bizim cisimiz azaldi. Emme miktarimiz ayni ama cis cok az bezde onceden dolu dolu agirdi hep. Hatta dun biberondan verdim sutu 140in 80ni zor icti. Ustune emdi ama bez yune cok cook hafifti neden

Birde evim cok sicak gun boyu gunes icinde karartma oerdeye ragmen odam 28 29derece. Ne yapmaliyim tavan vantilatoru iyi gelir mi acaba

Kizlar bizim cisimiz azaldi. Emme miktarimiz ayni ama cis cok az bezde onceden dolu dolu agirdi hep. Hatta dun biberondan verdim sutu 140in 80ni zor icti. Ustune emdi ama bez yune cok cook hafifti neden
Terle atiyor olabilie canim
Bizim bezde bayagi emmesine ragmen hafifledi sanki
Bilmiyorum ki kiloda goruruz artik

Birde evim cok sicak gun boyu gunes icinde karartma oerdeye ragmen odam 28 29derece. Ne yapmaliyim tavan vantilatoru iyi gelir mi acaba
Tavan vantilatörü merkezde oldugu icin esit serinletir bence
Onunda kademeleri var mi bilmiyorum ama varsa eğer dusuk ayarda efil efil iyi olabilir.
Benim ev oyle abarti sicak olmuyor ozellikle gunduzleri serin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…