- 15 Eylül 2012
- 8.436
- 6.897
- 398
Sağol canım ya içimi rahatlattın her kafadan bi ses çıkıyor günde 4 mg içiyorum bazen çok zorluyorum içmemek için ama dayanamıyorum bakacak kimse de yok mecbur içiyorum 6 kilo verdim 1 aydaBenim doktorum çok kötü durumdaysan günde bir tane içebilirsin demişti aynı ilac için. Bence o kadar sıkma canını hiç onerilmwyen bir ilaç degil
Evet evet alıyor bugünde ondaydım benden önce içeri karı koca girdi ki çok denk geldim eşleriyle gidenlere ben daha eşimle gidemedim malum iş saatleri uymuyorAllah ondan razı olsun yA gerçekten ilk bebeğimin düşük olduğunu soyledim adam benden çok üzüldü uzun uzun konuştuk bana şey dedi surekli çekinme aklındaki bütün soruları sor falan surekli teşvik etti bi sürü test yaptırdı çok ilgilendi, eşimle gitmedik ona hatta cuma da eşimi almazlar diye sen izin alma boşuna demiştim alır mı ki içeri izin alsın o zaman eşimde :)
Cuma günü ondayım bende 11 de randevum çok heyecanlıyım kalp atışlarını duyacağız inşaallah aklına geldikçe dua et olur mu ya mübarek gunlerdeyiz valla birbirimize ettiğimiz dualar çok makbul dua kapıları da açık kimin duası kabul olur bilemeyiz Allah hepimize sorunsuz gebelikler nasip etsin hayırlısıyla seneye bebeklerimizle bayramı geçirelim çok hayal kuruyorum böyle :)Evet evet alıyor bugünde ondaydım benden önce içeri karı koca girdi ki çok denk geldim eşleriyle gidenlere ben daha eşimle gidemedim malum iş saatleri uymuyorbenim iki düşüğümede kendisi bizzat şait oldu ve gerçekten o üzüntüyü gözlerinde gördüm benimle uzun uzun konuştu bütün testlerimi yaptı bu hamileliğinde bi hastalığım cıktı ve bulunmasında mehmet hocam sağladı çok dikkatli ve vicdanlı bi doktor
Kıyamam gülüm içim cız etti rabbim tez vakkite sana bu güzel sesi duyursun şimdi sana ve bekleyen herkese dua ederek uyuycam allah rahatlık versin hepiniz dualarımdasınızCuma günü ondayım bende 11 de randevum çok heyecanlıyım kalp atışlarını duyacağız inşaallah aklına geldikçe dua et olur mu ya mübarek gunlerdeyiz valla birbirimize ettiğimiz dualar çok makbul dua kapıları da açık kimin duası kabul olur bilemeyiz Allah hepimize sorunsuz gebelikler nasip etsin hayırlısıyla seneye bebeklerimizle bayramı geçirelim çok hayal kuruyorum böyle :)
Geçmiş. Olsun canim... bende perişan haldeyim sormaSağol canım ya içimi rahatlattın her kafadan bi ses çıkıyor günde 4 mg içiyorum bazen çok zorluyorum içmemek için ama dayanamıyorum bakacak kimse de yok mecbur içiyorum 6 kilo verdim 1 ayda
Bu ikili test normal kan testi gibi miYok canım neden gec kalmış olasın ilk defa geldiğini şöyle bütün testlerin yapılır 2li teste randevun verilir
sağol canım size de geçmiş olsunGeçmiş. Olsun canim... bende perişan haldeyim sorma
Ben oğlağım diye demiyorum bence muhteşem bir burç yani çevremdeki oğlaklara bakarak konuşuyorum kendim için demiyorum ukalalık olarak algılanmasın akıllı çalışkan dürüst iyimser yardımsever ve dahası olurlar kötu bır burç olduguna ınanmıyorummBen de başak, oğlak ve İkizler burcu olsun istemem demiştim Nuray hanıma. Neden dedi , kötü burçlar dedim. Neye göre kime göre dedi o da . Kötü burç iyi burç yoktur , harita vardır dedi bana. Yavrum oğlak olacak muhtemelen . Haritasına bakmak için sabırsızlanıyorum . İnşallah bizimkilerle uyumludur
Kötü derken idare edilmesi, Anlaşılması zor manasında dedim. En belirgin özelliği çalışkan olması biliyorum. Yavrum çok yorulacak besbelliBen oğlağım diye demiyorum bence muhteşem bir burç yani çevremdeki oğlaklara bakarak konuşuyorum kendim için demiyorum ukalalık olarak algılanmasın akıllı çalışkan dürüst iyimser yardımsever ve dahası olurlar kötu bır burç olduguna ınanmıyorumm
benim ilki normal.dogum oldu epiduralsizoğlum epidural vajinal doğum du nasipse bunu da aynı düşünüyorum. o sancılar arasında epidural kızgın kumlardan serin sulara dalmayı sağlıyor. epiduralsiz yapamam galiba
bebegin gelisimi icin tekrar dusunmelisin folik asit en azindanCanim bn ilac ictigim zmn butun gun qc geziyorum ama ilac icmeyince yemek yiyebiliyorum kan ilaci da icmiyorum vermedi doktorum
Ben yazmıştım canım. Sgk anlaşmalı özel hastanelerde 300-600 aralığında fiyatlar. Acıbademin sgk anlaşması yok, fiyatı uçuk...Ya bu topikteydi sanırım gündüz gördüm bi arkadaş yazmıştı ama adını hatırlayamadım, Doğum ücreti kadar neredeyse valla :)
kuzum bende normal istiyorum haklisiniz@Ytmz canım ben ilk hamileligimi epidural normal yaotirmiatim. Inanılmaz zorlandim çünkü ikinamadim sancıyı hissetmeyince.
Ikincide tamamen normal yaotim aşırı rahattı zaten açılma cok hizli oldu. Hatta doktoruma tejlif ettim ne geregi var bebek gelmiş nerdeyse dedi.
Bence ikinci doğum hangi yol olursa olsun daha rahat olur. Ama eğer imkanın el veriyorsa tamamen normali bence daha iyidir...
Elbette edebilir...benimki Muayehane.o yüzden devletle bağı yok ...tahlilleri devlette yaptırıyorum...hem ikili Bilgi oluyor hem de Doğum için 2 plan....Hem devlet.hemde ozele gidilebiliyormu. 2 li 3.lu testler ozelde.ates pahasidir.
Yani 2doktor da ayni anda muayene edebiluyormu bizleri
Canim guzel haberlerini bekliyorum bnde gidebilirim yarin durumumuz aynı eğer olumsuz olursada elbet üzüleceğiz şöyle dusun rabbim böyle istiyosa vardır bir hikmetiKızlar yarın sabah doktora gidecez.nolur bana dua edin inşallah bebegim oluşmuştur boş gebelik değildir inşallah.hayirlisiyla bebeğimi göreyim kalp atışını duyayım.allah hepimizin bebeklerine sağlık versin,sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin inşallah.yarin da görünmezse kürtaj derlerse ben ne yaparım
Devletle eşi almamaları çok ilginç..bende devlete gidince hep eşimle giriyorum hatta yoksa baba nerde diye soruyorSadece eşi almıyorlar içeri tek kötü yanı bu özel anları birlikte yaşamak için özel hastaneye gidiyoruz desem yeridir mesela kalp atışlarını ben cuma günü devlet hastanesinde duyacağım nasipse inşaallah ama eşim giremeyecek onunla da haftaya özel hastaneye gideceğiz o da duysun diye, ya da cinsiyeti söyleneceği hafta kesinlikle birlikte olmalıyız :)
Yani bilemiyorum ama İstanbul'da bi çok devlet hastanesi almıyor diye biliyorum, daha önce avcılar devlet hastanesi, Üsküdar Zeynep kamil hastanesi, Ümraniye devlet hastanesine gittim bunların hiç birinde almadılar, şuanda Bakırköy'e gidiyorum gene almayacaklarını düşündüğüm için eşim izin almamıştı burada bi arkadaş dedi o doktor alıyor diye nasipse bi sonrakinde eşimle gideceğiz bi :)Devletle eşi almamaları çok ilginç..bende devlete gidince hep eşimle giriyorum hatta yoksa baba nerde diye soruyor
Beni doktorun 2'li icin Recep Has'a yönlendirdi, kendisi Prof. perinatolog daha önce Recep hocaya giden başka arkadaşlarım da oldu herkes çok memnunYa sabahtan beri 2li test randevusu alacağız diye eşimle beynimiz döndü. En basiti normal 2li testmiş, sadece kandaki paap-a ve serbest bhcg değerlerine bakıyorlarmış. Bir de kombine 2li test varmış, bunda ense kalınlığı artı kan testlerini birlikte değerlendiriyorlarmış.
Kimi hastanede ölçüm için radyolojiye yönlendiriyorlar, kimisinde perinatolog ölçüyormuş. Fiyatlar de çeşit çeşit, acıbadem kozyatağı 2200 fiyat verdi mesela
Kızlar siz nerden alacaksanız randevuyu?
Bizleri bilgilendirir misiniz, kaç saat sancı çektiniz,kesi oldu mu? Acı düzeyi ne durumda. Filmlerde çok kötü görünüyor. Epidural yaptırmamışsınızbenim ilki normal.dogum oldu epiduralsiz
bebegin gelisimi icin tekrar dusunmelisin folik asit en azindan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?