2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Benim doktorum çok kötü durumdaysan günde bir tane içebilirsin demişti aynı ilac için. Bence o kadar sıkma canını hiç onerilmwyen bir ilaç degil
Sağol canım ya içimi rahatlattın her kafadan bi ses çıkıyor günde 4 mg içiyorum bazen çok zorluyorum içmemek için ama dayanamıyorum bakacak kimse de yok mecbur içiyorum 6 kilo verdim 1 ayda

Evet evet alıyor bugünde ondaydım benden önce içeri karı koca girdi ki çok denk geldim eşleriyle gidenlere ben daha eşimle gidemedim malum iş saatleri uymuyor benim iki düşüğümede kendisi bizzat şait oldu ve gerçekten o üzüntüyü gözlerinde gördüm benimle uzun uzun konuştu bütün testlerimi yaptı bu hamileliğinde bi hastalığım cıktı ve bulunmasında mehmet hocam sağladı çok dikkatli ve vicdanlı bi doktor

Cuma günü ondayım bende 11 de randevum çok heyecanlıyım kalp atışlarını duyacağız inşaallah aklına geldikçe dua et olur mu ya mübarek gunlerdeyiz valla birbirimize ettiğimiz dualar çok makbul dua kapıları da açık kimin duası kabul olur bilemeyiz Allah hepimize sorunsuz gebelikler nasip etsin hayırlısıyla seneye bebeklerimizle bayramı geçirelim çok hayal kuruyorum böyle :)

Kıyamam gülüm içim cız etti rabbim tez vakkite sana bu güzel sesi duyursun şimdi sana ve bekleyen herkese dua ederek uyuycam allah rahatlık versin hepiniz dualarımdasınız

Ben oğlağım diye demiyorum bence muhteşem bir burç yani çevremdeki oğlaklara bakarak konuşuyorum kendim için demiyorum ukalalık olarak algılanmasın akıllı çalışkan dürüst iyimser yardımsever ve dahası olurlar kötu bır burç olduguna ınanmıyorumm

Kötü derken idare edilmesi, Anlaşılması zor manasında dedim. En belirgin özelliği çalışkan olması biliyorum. Yavrum çok yorulacak besbelli

oğlum epidural vajinal doğum du nasipse bunu da aynı düşünüyorum. o sancılar arasında epidural kızgın kumlardan serin sulara dalmayı sağlıyor. epiduralsiz yapamam galiba
benim ilki normal.dogum oldu epiduralsiz

Canim bn ilac ictigim zmn butun gun qc geziyorum ama ilac icmeyince yemek yiyebiliyorum kan ilaci da icmiyorum vermedi doktorum
bebegin gelisimi icin tekrar dusunmelisin folik asit en azindan

kuzum bende normal istiyorum haklisiniz

Hem devlet.hemde ozele gidilebiliyormu. 2 li 3.lu testler ozelde.ates pahasidir.
Yani 2doktor da ayni anda muayene edebiluyormu bizleri
Elbette edebilir...benimki Muayehane.o yüzden devletle bağı yok ...tahlilleri devlette yaptırıyorum...hem ikili Bilgi oluyor hem de Doğum için 2 plan....

Canim guzel haberlerini bekliyorum bnde gidebilirim yarin durumumuz aynı eğer olumsuz olursada elbet üzüleceğiz şöyle dusun rabbim böyle istiyosa vardır bir hikmeti

Devletle eşi almamaları çok ilginç..bende devlete gidince hep eşimle giriyorum hatta yoksa baba nerde diye soruyor

Devletle eşi almamaları çok ilginç..bende devlete gidince hep eşimle giriyorum hatta yoksa baba nerde diye soruyor
Yani bilemiyorum ama İstanbul'da bi çok devlet hastanesi almıyor diye biliyorum, daha önce avcılar devlet hastanesi, Üsküdar Zeynep kamil hastanesi, Ümraniye devlet hastanesine gittim bunların hiç birinde almadılar, şuanda Bakırköy'e gidiyorum gene almayacaklarını düşündüğüm için eşim izin almamıştı burada bi arkadaş dedi o doktor alıyor diye nasipse bi sonrakinde eşimle gideceğiz bi :)

Beni doktorun 2'li icin Recep Has'a yönlendirdi, kendisi Prof. perinatolog daha önce Recep hocaya giden başka arkadaşlarım da oldu herkes çok memnun
Bütün iç organlarından parmaklarına kadsr tek tek bakıyormuş

benim ilki normal.dogum oldu epiduralsiz

bebegin gelisimi icin tekrar dusunmelisin folik asit en azindan
Bizleri bilgilendirir misiniz, kaç saat sancı çektiniz,kesi oldu mu? Acı düzeyi ne durumda. Filmlerde çok kötü görünüyor. Epidural yaptırmamışsınız

@bebekicin epiduralli normal doğumunu anlat lütfen
İğne korkum var allahım. Ağrı hissediliyormuş, öyle sinek ısırığı hikayeymiş.
Ikınabiliyor muyuz uyuşunca. Ah bi ayrıntılı anlatsan. Acı durumu???

Günaydın kızlar ben de hamile pantolonuna terfi edenlerdenim. Terfi diyorum çünkü gerçekten acayip rahatmış benim karnım da erkenden şişti. Akşamları daha çok şişiyor ama sabah da ben burdayım diyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…