2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Gecmis olsun canim cokmu siddetli oldu elektrik carpmasi benim cok korktugum birsey ve ciddi bir durum eger cok ise kalp ritmini degistiriyor insallah kuzuya birsey olmadi annesi ❤
teşekkür ederim
iki ucu fiş olan kablo varmiş. bir ucu prizde bir ucu boştaymış. bende fişi görünce diğer ucunun da fiş olup prizde olacağını düşünemedim ve fişi tuttum elimi çarptı. hemen toprağa koştum yarım saat elimi toprağa sürdüm dirseğime kadar uyuştu tüm vücuda yayılmadı etkisi

ya oğlağın inadı ile ne yapacağız

Hem devlet.hemde ozele gidilebiliyormu. 2 li 3.lu testler ozelde.ates pahasidir.
Yani 2doktor da ayni anda muayene edebiluyormu bizleri

2li test neden ateş pahası? Ben özele gidiyorum 70-80 gibi bi fiyatmış aynı hastaneye giden arkadaşım söyledi.. Ultrasonla bakıyor bir de kan alıyorlar dedi. Bunun için kaç para alacaklar?

hemen anlatıyorum hazır mısın
40 hafta doldu günlük dr gidiyorum 40+2 yine gittim nst bağladılar hiç sancı yok. doktorum şehir dışına çıkacak 3 gün için yok eşi de doktor bana onun telefonunu verdi tüm testlerden çıktı aldı ve dosyamı verdi. 3 günü beklersin ama ne olur ne olmaz dedi biz çıktık eşim beni anneme bıraktı. tüm gün uyudum. öğleden sonra uykumun arasında bişeyler oluyor uyanıyorum sonra hop yine uyku. kayınvalide rahatsızlanmış eşim beni aldı akşam yemeğe onlara gittik veeee etli kurufasulye yedim

kayınvalidelerde yemeği yedik çay faslında bana bir anda bişeyler oldu resmen çığlık attım terlemeye başladım. ilk sancılar gelmeye başladı saat 20:15. ebe hemşire kuzenim var whatsuptan onunla yazışıyordum yalancı sancıdır o sancı belden gelir dr gidersen geri gönderirler dedi bana. ebe yani o bilmeyecek te ben mi bileceğim yalancı sancı onlar ne belden geliyor ne de düzenli kayınvalide ve eşimin babannesi doğum başladı diyor ben yok belden gelmiyor bunlar yalancı sancı diyorum.

eve geldik saat 21:30 eşim markete gitti çünkü bende hala bişeyler yok arada yokluyor ama şiddetli değil. kardeşim aradı içine doğmuş gibi onunla konuşurken 3 defa telefonu kapattım arka arkaya şiddetli dalgalar gelmeye başladı. kardeşim eşimi aramış ablamı ikna et bende geçiyorum hastaneye gelin demiş. eşim geldi ben de iknalık durum yok sancılar kıvrandırıyor.duş aldım zaten herşey arabada hazırdı biz hastaneye gittik.

saat 22:30 biz hastaneye giriş yaptık.

Kızlar günaydın 9.haftamdayım şu an. en son 6+6 da bebişi gördük kalbini duyduk. doktor bazı testler istedi sonuçları için gel dedi. yalnız yaptırdığım rubella toksoplazma vs testleri 10günde çıkar dediler hala alamadım sonuçları. ama şimdi 3 4 gündür gögüs hassasiyetimin ve acısının azaldığını hatta biraz küçüldüğünü fark ediyorum. sizce bebeğin kalbi durmuş olabilir mi ? alt karın şişliğim aynen devam ediyor kanamam vs de yok. zaten pek mide bulantılarımda olmadı hiç. testlerin çıkıp doktora gidebilmeyi sabırsızlıkla bekliyorum..

Hayır canım, bebeğinde bi şey yok merak etme :)
Tam 9. haftama girdiğimde benim de azaldı. Benden daha öndeki bütün hamile arkadaşlarımın neredeyse şu an hiç yokmuş hassasiyeti. Herkes geçiyor zamanla demişti, gerçekten de öyle oluyor :) Çünkü vücudumuz hamileliğe uyum sağlıyor

Hiç korkma geçen hafta bendede aynıları oldu göğüs hassasiyetim azalmıştı hatta yok gibi bişeydi bende dedim tamam bu iş bitti dr gittim bebek gayet iyiydi aradan birkaçgün sonra tekrardan göğüslerim hassaslaşmaya başladı boşuna evham yapma

ay inşallah canım yaa bi anda korku sardı valla ne stresli bir durummuş. keşke dizilerdeki gibi kolay olsa herşey :) inş bişey yoktur hepimiz sağlıcakla alabiliriz kucaklaımıza

inşallah inşallah canım valla içime su serptiniz biraz

Canım bende aynı durumdayım, bende c.tesi günü gidicem İnşallah Allah'ın izniyle iyi olacak herşey. Yazmayı unutma , iyi haberlerini bekliyorum.

Aman canım dikkat et çok geçmiş olsun

Teşekkürler canım umarım bizimkisi de, başarılı olur :)

Canım bende aynı durumdayım, bende c.tesi günü gidicem İnşallah Allah'ın izniyle iyi olacak herşey. Yazmayı unutma , iyi haberlerini bekliyorum.
İnşallah sağlıkla görürsünüz bnmde görünmedi 6+2 de 6+6 da göründü çok acele etmeyin kızlar 8.9. Haftada görenler var inşallah sizde görüp rahata erersiniz

Günaydın kızlar, biz de 8.haftamıza girmek üzereyiz. Bu vakte kadar olmayan bulantılar 2 gündür hayatımı kabusa çevirdi. İşe gidesim gelmiyor inanın, konsantre olamıyorum, boş boş oturup kraker kemiriyorum canım hiçbir şey istemiyor. 1 ayda da 4 kilo verdim iştahsızlıktan bulantılarla başa çıkmanın bir yolu yordamı yok mu? Çalıştığım için enerjik olmam gerekiyor ölü gibi oturuyorum masa başında

Bu ne böyle korku filmi gibi

Kızlar ya ben size bir şey soracağım. İkili test yaptırmak zorunda mıyız? Allah korusun çocuğumuz sağlıksız olsa bu onu doğurmayacağımız anlamına gelmez ki. Hem bir çok kadın doğuma kadar stres oluyor doktorlar risk var diyince. Bir çok kadına aldır cocuğun normal değil dedikleri çocuklar hep sağlıklı doğmuş. Bu nedenle ben bu testleri çocuğunu her halükarda doğuracak olanlar için yapılmasını doğru bulmuyorum özellikle sıvı alınan test risk taşıyor. Tabii bu konunun acemisiyim. Ben biliyorum iddam kesinlikle yok. İkili test tecrübesi olanların fikirleri çok önemli

Korktum haa.
Devamını yazacak mısın?

Ben de aynı senin gibiyim. 3 kilo vermişim. Sadece akşamları yemek yiyorum sürekli mide bulantım var ve kusmalarım günde 2 ye çıkmış durumda. Hiç bi çaresini bulamadım zamanla o krakeri de kusuyor insan. Bide benim 5. Haftada başladı bulantılarım 3 haftadır yaşadığımı anlamıyorum. Robot gibi işe git eve gel mide bulantısı. Böyle zaman geçiyor

İnşallah sağlıkla görürsünüz bnmde görünmedi 6+2 de 6+6 da göründü çok acele etmeyin kızlar 8.9. Haftada görenler var inşallah sizde görüp rahata erersiniz

İnşallahh ya. Ben 3 dr değiştirdim birisi sadece yolk oluşmuş dedi ama bilemiyorum diğerleri demedi İnsan ister istemez korkuyor bide daha önceden düşük olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…