- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
- 148
Benim özeldeki doktorum şey demiyor zAten illa testlerini burada yap demiyor elime liste verildi hangi hafta hangi test yapılacağı zaten geldikçe ben sana hatırlatacağım dedi ister burada yaptırırsın ister devlette yaptırıp sonuçlarını getirirsin dedi, mesela 11.-14. Hafta arasında 2 li test yapılacak yazıyor bu haftalarda zateb devlet hastanesine gitsen de yapıyor aynı testler devlet hastanesi içinde aynı haftalarda o yüzden yapıyorlar sonuçları açıklanınca internetten bakıp çıktı alıp özeldeki doktoruma gösteriyorum bi de vaktim varsa devletteki doktor da yorumlasın diye oraya da gidiyorumBende doğumu ozel de yapicam. Ama testler icin bende devletten randevu alayim.
Peki bunu ozeldeki doktora nasil soylemeli ????
Devlet hastanesine gidip özeldeki doktorum şu testi istedi dersen kızıyorlar ben onların sekreteri miyim falan diye ben gerekli görürsem yaparım diyor o yüzden başka bi yere gittiğimi söylemedim hoş doktorda sormadı zaten böyle bişiy tek onun hastası gibi ilgilendiHmmmmm yani ozele gittigimizi anlamazlar mi diyosun. Netten nasil cikti aliniyor.
Ozeldeki doktorun bu duruma ne diyor peki
Burada bi arkadaş Acıbadem 2 bin küsüre yapıyor 2 li testi demiştiBen yarin ozele gidicem ya. Bana 2li test der sanirim. Devlet hastanesinde yaptiricam mi diyimm. Ben 2012.de ogluma hamile kalmistim. O zaman 125 tl kusur felan idi. Kimbilir şimdi ne kadar olmuştur.
Benim özeldeki doktorum şey demiyor zAten illa testlerini burada yap demiyor elime liste verildi hangi hafta hangi test yapılacağı zaten geldikçe ben sana hatırlatacağım dedi ister burada yaptırırsın ister devlette yaptırıp sonuçlarını getirirsin dedi, mesela 11.-14. Hafta arasında 2 li test yapılacak yazıyor bu haftalarda zateb devlet hastanesine gitsen de yapıyor aynı testler devlet hastanesi içinde aynı haftalarda o yüzden yapıyorlar sonuçları açıklanınca internetten bakıp çıktı alıp özeldeki doktoruma gösteriyorum bi de vaktim varsa devletteki doktor da yorumlasın diye oraya da gidiyorum
Burada bi arkadaş Acıbadem 2 bin küsüre yapıyor 2 li testi demişti
Yani zorlayacağını sanmam sonuçta zaten maksimum 10 dk lık muayene için 100 küsür liralar bırakıp çıkıyoruz, bi de testler ekstra masraf, bu konuda benim özeldeki doktorum çok anlayışlı muhasebeye sorun ücreti size fazla gelirse yaptırmayın burada diye direk söylüyorBenim oğlumu dogum yaptirdigim doktor 54 senelik doktor cok iyi uzman doc neyse iste. Sert mizacli korktim simdi ona nasil derim diye. Cazcuz ederse baska.doktora.giderim.
Yani testler suan ne bilmiyorum. Ama kesin pahalidir. Ilk çocukta gormedik hocbirseyi .
Ya bu topikteydi sanırım gündüz gördüm bi arkadaş yazmıştı ama adını hatırlayamadım, Doğum ücreti kadar neredeyse valla :)Kaccc kaacccc inaaanmiyorrummmmm. Cok merak ettim benim hastane ne kadar dicek. Napmislar yaaaa. Ah ah allahim yardim etsinhepimize
Ben ekstra ilgiliyim bu konuda sadece gebelik değil karaciğer sorunum da var o yüzden devlet hastanelerinin de içini dışını biliyorum artık Allah düşürmesin çok bazı bölümler kadın Doğum bi çok hastanede rahat ancak eşin içeri girmesine izin vermiyorlarKaccc kaacccc inaaanmiyorrummmmm. Cok merak ettim benim hastane ne kadar dicek. Napmislar yaaaa. Ah ah allahim yardim etsinhepimize
Aynen canım bende öyle yapayım Bakırköy uzak biraz yakın bi yere giderimCanım bende oyle yapuyorum ki yoksa özele cidden maddi olarak yetemem ayda bir özel hastane ama rutin kontroller tahliller devlet hastanesinde yaptırıyorum doğum için de bütçe ayırmamız gerekiyor o yüzden her kontrolde özele gitmeyip o paraları kenara koymayı planlıyorum, Bakırköy de Mehmet Salih arda doktorum devlet hastanesi ama ben böyle ilgili doktoru özel hastane de bile gormedim diyebilirim
Sadece eşi almıyorlar içeri tek kötü yanı bu özel anları birlikte yaşamak için özel hastaneye gidiyoruz desem yeridir mesela kalp atışlarını ben cuma günü devlet hastanesinde duyacağım nasipse inşaallah ama eşim giremeyecek onunla da haftaya özel hastaneye gideceğiz o da duysun diye, ya da cinsiyeti söyleneceği hafta kesinlikle birlikte olmalıyız :)Aynen canım bende öyle yapayım Bakırköy uzak biraz yakın bi yere giderim
Ben gidiyorum ayriyetten perinatolog a gidiyorum özel ve devletteki doktorumdan gayet memnunum genel olarak hastanedeki doktorların hepsi iyi kar amacı gütmüyorlar hepiniz en azından bir defa takip amaçlı gidin bütün testleriniz yapılır sizede masraf olmaz boşunaAcaba bende mi başlasam böyle tahliller için devlet hastanesine
Taksim ilk yardıma gitmiştim bende eşim girmişti yanımda ama o zaman duyamadık kalp atışını maalesef ertesi gün acile gittik bulantım için serum takılmıştı orada acilde eşimi almadılar içeri ama orada duyduk çok şükür :) bi hafta sonra özeldeki doktorumla da karından ultrasonla duymuştuk çok şükür. Devlet yoğun olduğu zamanlarda ikişer hasta alıyor mahremiyet açısından almıyorlar erkekleri hele bezmialemde kadın Doğum ayrı bi yerde koridora bile giremiyor erkekler :) ama tabi herkes uymuyor koridor uyarısına kapıda yazı yazmasına rağmenSadece eşi almıyorlar içeri tek kötü yanı bu özel anları birlikte yaşamak için özel hastaneye gidiyoruz desem yeridir mesela kalp atışlarını ben cuma günü devlet hastanesinde duyacağım nasipse inşaallah ama eşim giremeyecek onunla da haftaya özel hastaneye gideceğiz o da duysun diye, ya da cinsiyeti söyleneceği hafta kesinlikle birlikte olmalıyız :)
Aynen canım umarım geç kalmamışımdır bi doktor buldum devlette bulantı için içtiğim ilacı çok önermiyoruz dedi özeldeki doktorum benim herşeyimi bilir iki kere ağır ameliyatımı gerçekleştirdi içimi dışımı biliyor doçent olacak İnşâAllah yakında ama bulantı ilacı iç ben bile içmiştim dedi işte kafa karışıklığı oluyor arada :/Ben gidiyorum ayriyetten perinatolog a gidiyorum özel ve devletteki doktorumdan gayet memnunum genel olarak hastanedeki doktorların hepsi iyi kar amacı gütmüyorlar hepiniz en azından bir defa takip amaçlı gidin bütün testleriniz yapılır sizede masraf olmaz boşuna
Aynen canım umarım geç kalmamışımdır bi doktor buldum devlette bulantı için içtiğim ilacı çok önermiyoruz dedi özeldeki doktorum benim herşeyimi bilir iki kere ağır ameliyatımı gerçekleştirdi içimi dışımı biliyor doçent olacak İnşâAllah yakında ama bulantı ilacı iç ben bile içmiştim dedi işte kafa karışıklığı oluyor arada :/
Aaa mehmet hocam benimde doktorum dünyanın en tatlı jinekologu özel hastanedeki doktorlar bu denli muayne etmiyor ve eşlerinde içeri kabul ediyorBen ekstra ilgiliyim bu konuda sadece gebelik değil karaciğer sorunum da var o yüzden devlet hastanelerinin de içini dışını biliyorum artık Allah düşürmesin çok bazı bölümler kadın Doğum bi çok hastanede rahat ancak eşin içeri girmesine izin vermiyorlar
Zofer içiyorum canımHangi ilacı iciyorsun
Benim doktorum çok kötü durumdaysan günde bir tane içebilirsin demişti aynı ilac için. Bence o kadar sıkma canını hiç onerilmwyen bir ilaç degilZofer içiyorum canım
Yok canım neden gec kalmış olasın ilk defa geldiğini şöyle bütün testlerin yapılır 2li teste randevun verilirAynen canım umarım geç kalmamışımdır bi doktor buldum devlette bulantı için içtiğim ilacı çok önermiyoruz dedi özeldeki doktorum benim herşeyimi bilir iki kere ağır ameliyatımı gerçekleştirdi içimi dışımı biliyor doçent olacak İnşâAllah yakında ama bulantı ilacı iç ben bile içmiştim dedi işte kafa karışıklığı oluyor arada :/
Allah ondan razı olsun yA gerçekten ilk bebeğimin düşük olduğunu soyledim adam benden çok üzüldü uzun uzun konuştuk bana şey dedi surekli çekinme aklındaki bütün soruları sor falan surekli teşvik etti bi sürü test yaptırdı çok ilgilendi, eşimle gitmedik ona hatta cuma da eşimi almazlar diye sen izin alma boşuna demiştim alır mı ki içeri izin alsın o zaman eşimde :)Aaa mehmet hocam benimde doktorum dünyanın en tatlı jinekologu özel hastanedeki doktorlar bu denli muayne etmiyor ve eşlerinde içeri kabul ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?