Ben rutin kontroller için bakırköy sadi konuğa gittiğimde direk 2 li test için randevu verdiler benim ultrasonumu perinatolog yapacakmış benim durum biraz farklı ama genelde radyoloji uzmanları yapıyor
@Ytmz canım ben ilk hamileligimi epidural normal yaotirmiatim. Inanılmaz zorlandim çünkü ikinamadim sancıyı hissetmeyince.
Ikincide tamamen normal yaotim aşırı rahattı zaten açılma cok hizli oldu. Hatta doktoruma tejlif ettim ne geregi var bebek gelmiş nerdeyse dedi.
Bence ikinci doğum hangi yol olursa olsun daha rahat olur. Ama eğer imkanın el veriyorsa tamamen normali bence daha iyidir...
Hakkınızda hayırlısı olsun, benim eşim oğlak bende en son oğlak olsun istemiştim ama nasip boyleymis, eşim detaylara takılan birisi, mükemmeliyetçi ve beni çok yoruyor, bakalım ikisiyle nasıl olcak :)
Oyyy oglak eşi de bende var. Yani kisilik insaniyet vicdan okey ama butun sinirli hal, olumsuz bir insan iste oglak erkegi.
Ve karnimdaki bicirik da oglak burcu olacak. Bir de erkek olursa ayni eşim gelecek yandım.
5yasindaki oglum da.koc burnu.
Inatlarla cevrelenecek etrafim ve ben kova burcuyum.
Ben rutin kontroller için bakırköy sadi konuğa gittiğimde direk 2 li test için randevu verdiler benim ultrasonumu perinatolog yapacakmış benim durum biraz farklı ama genelde radyoloji uzmanları yapıyor
Merhaba kızlar bugün devletle birlikte özele de devam için özel doktora başladım..çok şükür herşey yolunda...20 gün sonra tekrar çağırdı...Allah hepimize sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
Ay yengeç burcu benim kız kardeşim :) Takıntılı duygusal agrasif evine bağlı temizlik hastası o yüzden yengeç burcuna ve ikizlere denk gelen aylarda çocuk denemesi yapmadım :)))))
Merhaba kızlar bugün devletle birlikte özele de devam için özel doktora başladım..çok şükür herşey yolunda...20 gün sonra tekrar çağırdı...Allah hepimize sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
Canım bende oyle yapuyorum ki yoksa özele cidden maddi olarak yetemem ayda bir özel hastane ama rutin kontroller tahliller devlet hastanesinde yaptırıyorum doğum için de bütçe ayırmamız gerekiyor o yüzden her kontrolde özele gitmeyip o paraları kenara koymayı planlıyorum, Bakırköy de Mehmet Salih arda doktorum devlet hastanesi ama ben böyle ilgili doktoru özel hastane de bile gormedim diyebilirim
Evet canım ben oyle yapıyorum hem özel hem devlet ama devlete gittiğimde şey demiyorum tabi özeldeki doktorum şu testi istedi demiyorum sanki sadece oraya gidiyormuşum gibi yapıyorum geçen hafta gittim devlet hastanesine bütün tahlillerimi yaptı internetten çıktısını da alabiliyorum onları özeldeki doktoruma da gösteriyorum
Evet canım ben oyle yapıyorum hem özel hem devlet ama devlete gittiğimde şey demiyorum tabi özeldeki doktorum şu testi istedi demiyorum sanki sadece oraya gidiyormuşum gibi yapıyorum geçen hafta gittim devlet hastanesine bütün tahlillerimi yaptı internetten çıktısını da alabiliyorum onları özeldeki doktoruma da gösteriyorum
Ben yarin ozele gidicem ya. Bana 2li test der sanirim. Devlet hastanesinde yaptiricam mi diyimm. Ben 2012.de ogluma hamile kalmistim. O zaman 125 tl kusur felan idi. Kimbilir şimdi ne kadar olmuştur.