2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Çözümü yok yani nazar ettiler bana hiç bulantım yok diye herkes aaaa ne güzel falan dedi dedi 2 gündür midemde bişey tutamıyorum

Cnm leblebi dene istersen bnm kusma olmuyor suan bulantı var sadece ama leblebi iyi geliyor midenin hiç boş kalmaması lazm yoksa daha çok bulanıyor tuzlu seyler daha kurtarıcı

ikili test zorunlu değil ve pek çok yaptırmayan kişiler var söylediğin sebeplerden ötürü de canım

Çözümü yok yani nazar ettiler bana hiç bulantım yok diye herkes aaaa ne güzel falan dedi dedi 2 gündür midemde bişey tutamıyorum
Hemen hemen her hamilenin çektiği bir durum canım sabredeceksin zaten normalde 7. Haftalardan başlıyor bulantılar nazar değildir o zamanı gelmiştir :))

Cnm leblebi dene istersen bnm kusma olmuyor suan bulantı var sadece ama leblebi iyi geliyor midenin hiç boş kalmaması lazm yoksa daha çok bulanıyor tuzlu seyler daha kurtarıcı
Deneyeyim leblebiyi çubuk kraker, balık krakerle falan geçiştirmeye çalışıyorum ama pek de fayda etmiyor sanki

Ama benim ilk gebeliğimde 8. haftada duyduk ve ancak vajinal karından bomboştu ki hiçbir zaman kilolu da olmadım bazen oluruna bırakmak lazım biliyorum ama desemde yapamıyorum kendim bile

Hemen hemen her hamilenin çektiği bir durum canım sabredeceksin zaten normalde 7. Haftalardan başlıyor bulantılar nazar değildir o zamanı gelmiştir :))
Zamanı da bi çırpıda geçer gider inşAllah. Eve gidip kendimi yatağa bağlamak istiyorum.

İnşallahh ya. Ben 3 dr değiştirdim birisi sadece yolk oluşmuş dedi ama bilemiyorum diğerleri demedi İnsan ister istemez korkuyor bide daha önceden düşük olunca
Şuan kaçıncı haftan cnm bnmde ilki kürtaj bnde çok stresliydim Dr um rahatlattı biraz sağolsun her gebelik aynı olmaz önce bunu kafana yerleştir dedi bunu kayıp edeceğini düşünürsen öyle de olur dedi bebek suan tamamen hormonlarına bağlı ve sen ne kdr strrs yapıp kötü düşünürsen o bebekte ona göre şekillenir dedi inşallah sizde duyup rahata erersiniz cnm

En korktuğum test. Çok dua ediyorum sorunsuz çıksın diye
Risk çıkarsa amniyo sentez testi yapılır üniv. Hastanesinde. Kesin sonuç verilir . Durum vahimse heyet kararıyla gebeliğe son verilir. Anne baba biz devam edeceğiz derse gebelik devam edilir. Dünyaya özürlü bir can getirmek... Buna hakkımız var mı? Yazık değil mi o cana
Allahım hepimizin sorunsuz çıksın . Hep birlikte dua edelim lütfennnn

uzun oluyor burdan devam edeyim:)

yrüyerek çıktım kata. ebe çatı muayenesi yaptı 0 açıklık doğum başlamış dedi. sabah 9.30 ile 10 u bulur doğum dedi. bizi odamıza yerleştirdi. ebenin dediğine göre daha 12 saat var ve ben ölüyorum sancıdan dayanamam diye epidural istedim dr aradılar durumumu anlattılar 11:30 gibi epidural takıldı. epidurale giderken açıklık 3cm olmuştu.

160 cm boya 93 kilo beton mikseri gibi bir hatun olmuştum. önlüğün arkası kapanmadığı için arkadan da bir önlük giydirmişlerdi. epidural için girdim arkadaki önlüğü çıkardılar benim popo meydanda kaldı. burda ayıp olmaz vb sözlerle beni rahatlatmaya çalışıyorlar o arada 2 defa sancı geldi ben kıyameti kopardım. epidural takamayız bu kadar sık sancı gelince dediler . ben söz hiç kıpırdamayacağım diye yalvarmaya başladım.

son 1 haftada 3kg almıştım heryerim ödemdi. sırtımı kamburlaştırmam lazım ama o tiple imkansız zar zor şekil aldım bu defa da ödemden iğne ilerlemiyor batırdıkları yerden su çıkıyor. o halde 2 defa sancı geldi ve ben hareketsiz çatlıyorum adamlardan biri halime acıdı ben risk alıyorum dedi ve iğneyi ilerletti veee doğru yeri buldu

o anda sancıdan stresten iğnenin acısını hiç harketmedim. hortumu sırtıma bantladılar omzuma bir aparat taktılar oradan ilacı verdiler veee ben yeniden doğdum. kıvranarak gittiğim epidural odasından yürüyerek çıktım. açıklık 7 cm olmuştu.

odaya çıktığımda saat 12yi geçmiş babam kardeşimi merak etmiş nerde kaldın diye o da mecburen söylemiş doğumun başladığını. babam araba süremem demiş panik olmuş annem ve babam taksiye atlamışlar kayındalideyi de almışlar 3ü geldiler. saat 12:30 ebe yine muayaneye geldi vee 10 cm doğuma gidiyoruz dedi.

herşey o kadar hızlı ilerlediki yediğim kurufasulye içimde kaldı. wc gitmek istiyorum beni bırakmadılar doğum başladığı için öyle hissediyorsun dediler. ıkınma anında durumun öyle olmadığı anlaşıldı ve ben çok utandığım için ıkınamadım. tüm gücümle ıkınsam herşey kolay olacaktı.

sonra omuzları kasıklarıma takıldı ıkanamamaya başladım. ebe 2 defa karnıma bastırdı o anları hatırlamıyorum
saat 1:40 da oğlum hooop doğdu. 1 cm kesi atıldı.

oğlumu hemen göğsüme koydu ağlayan çocuk bir anda sustu gözlerime gözlerini dikti o an için herşeye değerdi. eşim ve kardeşimde doğuma girmişti üçümüzde ağlamaya başladık.çok güzel anlardı. o arada oğlum elime kaka yaptı.

çocuk dr aldı kontrolleri için 50 cm 3800gr doğdu. doğum tarihi 20 eylül görünüyordu başak burcu olacak diye hesabederken 40+3 de 23 eylülde terazi burcu oldu

Benim bi arkadaşıma ense kalınlığı fazla falan dediler. Su almadılar ama kanını yurtdışına gönderdiler, orada farklı testler yapıldı. Ama bu süreçte zaten 2 ay geçti ve zaten asla aldırma gibi bir karar verme yoktu. İnsanı inanılmaz strese sokuyor bu durum tabi ki. Çok şükür çocuğunun hiç bir sorunu yok maşallahı var tosuncuğun :)

İnşallahh ya. Ben 3 dr değiştirdim birisi sadece yolk oluşmuş dedi ama bilemiyorum diğerleri demedi İnsan ister istemez korkuyor bide daha önceden düşük olunca
korkma stres yapma canım inş bu sefer güzel haberle geliceksin aramıza sende. yolk oluşması zaten bebek demek diyebiliyorum..

Hiç böyle düşünmemiştim gerçekten çok doğru bir yaklaşım biz de nerdeyse her gün tekrarlıyorduk kardeşin olacak diye. Dikkat edeceğim sağolasın canım.

Korktum haa.
Devamını yazacak mısın?
doğumistana girince herşey toz pembe oluyor ben o anları fotoğraf karelerinden hatırlıyorum ama doğum dendiği anda tek hatırladığım şey tüm ağrıların sancıların bir anda kesilmesi ile oğlumun göğsüme konduğu an :) gerçekten bebek çıktığı an herşey bitiyor. o an varya o an işte herşeye değer. öncesi diye birşey olmuyor zaten sanki sen de o anda doğuyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…