Canım bende aynı durumdayım, bende c.tesi günü gidicemİnşallah Allah'ın izniyle iyi olacak herşey. Yazmayı unutma , iyi haberlerini bekliyorum.
Çözümü yok yaniBen de aynı senin gibiyim. 3 kilo vermişim. Sadece akşamları yemek yiyorum sürekli mide bulantım var ve kusmalarım günde 2 ye çıkmış durumda. Hiç bi çaresini bulamadım zamanla o krakeri de kusuyor insan. Bide benim 5. Haftada başladı bulantılarım 3 haftadır yaşadığımı anlamıyorum. Robot gibi işe git eve gel mide bulantısı. Böyle zaman geçiyor
Cnm leblebi dene istersen bnm kusma olmuyor suan bulantı var sadece ama leblebi iyi geliyor midenin hiç boş kalmaması lazm yoksa daha çok bulanıyor tuzlu seyler daha kurtarıcıGünaydın kızlar, biz de 8.haftamıza girmek üzereyiz. Bu vakte kadar olmayan bulantılar 2 gündür hayatımı kabusa çevirdi. İşe gidesim gelmiyor inanın, konsantre olamıyorum, boş boş oturup kraker kemiriyorum canım hiçbir şey istemiyor. 1 ayda da 4 kilo verdim iştahsızlıktanbulantılarla başa çıkmanın bir yolu yordamı yok mu? Çalıştığım için enerjik olmam gerekiyor ölü gibi oturuyorum masa başında
ikili test zorunlu değil ve pek çok yaptırmayan kişiler var söylediğin sebeplerden ötürü de canımKızlar ya ben size bir şey soracağım. İkili test yaptırmak zorunda mıyız? Allah korusun çocuğumuz sağlıksız olsa bu onu doğurmayacağımız anlamına gelmez ki. Hem bir çok kadın doğuma kadar stres oluyor doktorlar risk var diyince. Bir çok kadına aldır cocuğun normal değil dedikleri çocuklar hep sağlıklı doğmuş. Bu nedenle ben bu testleri çocuğunu her halükarda doğuracak olanlar için yapılmasını doğru bulmuyorum özellikle sıvı alınan test risk taşıyor. Tabii bu konunun acemisiyim. Ben biliyorum iddam kesinlikle yok. İkili test tecrübesi olanların fikirleri çok önemli
Hemen hemen her hamilenin çektiği bir durum canım sabredeceksin zaten normalde 7. Haftalardan başlıyor bulantılar nazar değildir o zamanı gelmiştir :))Çözümü yok yaninazar ettiler bana hiç bulantım yok diye herkes aaaa ne güzel falan dedi dedi 2 gündür midemde bişey tutamıyorum
Deneyeyim leblebiyi çubuk kraker, balık krakerle falan geçiştirmeye çalışıyorum ama pek de fayda etmiyor sankiCnm leblebi dene istersen bnm kusma olmuyor suan bulantı var sadece ama leblebi iyi geliyor midenin hiç boş kalmaması lazm yoksa daha çok bulanıyor tuzlu seyler daha kurtarıcı
Zamanı da bi çırpıda geçer gider inşAllah. Eve gidip kendimi yatağa bağlamak istiyorum.Hemen hemen her hamilenin çektiği bir durum canım sabredeceksin zaten normalde 7. Haftalardan başlıyor bulantılar nazar değildir o zamanı gelmiştir :))
Şuan kaçıncı haftan cnm bnmde ilki kürtaj bnde çok stresliydim Dr um rahatlattı biraz sağolsun her gebelik aynı olmaz önce bunu kafana yerleştir dedi bunu kayıp edeceğini düşünürsen öyle de olur dedi bebek suan tamamen hormonlarına bağlı ve sen ne kdr strrs yapıp kötü düşünürsen o bebekte ona göre şekillenir dedi inşallah sizde duyup rahata erersiniz cnmİnşallahh ya. Ben 3 dr değiştirdim birisi sadece yolk oluşmuş dedi ama bilemiyorum diğerleri demediİnsan ister istemez korkuyor bide daha önceden düşük olunca
En korktuğum test. Çok dua ediyorum sorunsuz çıksın diyeKızlar ya ben size bir şey soracağım. İkili test yaptırmak zorunda mıyız? Allah korusun çocuğumuz sağlıksız olsa bu onu doğurmayacağımız anlamına gelmez ki. Hem bir çok kadın doğuma kadar stres oluyor doktorlar risk var diyince. Bir çok kadına aldır cocuğun normal değil dedikleri çocuklar hep sağlıklı doğmuş. Bu nedenle ben bu testleri çocuğunu her halükarda doğuracak olanlar için yapılmasını doğru bulmuyorum özellikle sıvı alınan test risk taşıyor. Tabii bu konunun acemisiyim. Ben biliyorum iddam kesinlikle yok. İkili test tecrübesi olanların fikirleri çok önemli
Kızlar ya ben size bir şey soracağım. İkili test yaptırmak zorunda mıyız? Allah korusun çocuğumuz sağlıksız olsa bu onu doğurmayacağımız anlamına gelmez ki. Hem bir çok kadın doğuma kadar stres oluyor doktorlar risk var diyince. Bir çok kadına aldır cocuğun normal değil dedikleri çocuklar hep sağlıklı doğmuş. Bu nedenle ben bu testleri çocuğunu her halükarda doğuracak olanlar için yapılmasını doğru bulmuyorum özellikle sıvı alınan test risk taşıyor. Tabii bu konunun acemisiyim. Ben biliyorum iddam kesinlikle yok. İkili test tecrübesi olanların fikirleri çok önemli
korkma stres yapma canım inş bu sefer güzel haberle geliceksin aramıza sende. yolk oluşması zaten bebek demek diyebiliyorum..İnşallahh ya. Ben 3 dr değiştirdim birisi sadece yolk oluşmuş dedi ama bilemiyorum diğerleri demediİnsan ister istemez korkuyor bide daha önceden düşük olunca
Naneli sakız ve leblebi iyi geldi bana kraker bi süre sonra fayda etmemeye başlıyor cnmDeneyeyim leblebiyi çubuk kraker, balık krakerle falan geçiştirmeye çalışıyorum ama pek de fayda etmiyor sanki
Deneyeyim cnm.. bi de ramazan şimdi millet oruçlu insanların yanında rahatça yiyip içemiyorum daNaneli sakız ve leblebi iyi geldi bana kraker bi süre sonra fayda etmemeye başlıyor cnm
Leblebi krakerden daha iyi geldi bana.Deneyeyim leblebiyi çubuk kraker, balık krakerle falan geçiştirmeye çalışıyorum ama pek de fayda etmiyor sanki
leblebeyide aşıraya kacırmayın kızlar gaz yapıyormuşDeneyeyim leblebiyi çubuk kraker, balık krakerle falan geçiştirmeye çalışıyorum ama pek de fayda etmiyor sanki
korku vermek için anlatmadım canım. herkesin doğum hikayesi ayrı tüm bildiklerini unut ve o anın akışına bırak herşey güzel olacak merak etmeBu ne böyle korku filmi gibi
Hiç böyle düşünmemiştim gerçekten çok doğru bir yaklaşım biz de nerdeyse her gün tekrarlıyorduk kardeşin olacak diye. Dikkat edeceğim sağolasın canım.Ben soylemedim canim benim oglum 28 aylik su an kardesi dogana kadar nasipse 3 yasinda olacak nette bakmistim erken soylemek onerilmiyor ozellikle kucukse cocuklar zaman algilari tam olusmadigi icin cocuk kandirilmis hissediyormus kardes olacak dediniz hani nerde neden yok neden gelmedi vs diye ben de son aylara yakin karnim iyice buyudugu vakit soylemeyi dusunuyorum cevremdekileri de uyariyorum bu konuda
doğumistana girince herşey toz pembe oluyor ben o anları fotoğraf karelerinden hatırlıyorum ama doğum dendiği anda tek hatırladığım şey tüm ağrıların sancıların bir anda kesilmesi ile oğlumun göğsüme konduğu an :) gerçekten bebek çıktığı an herşey bitiyor. o an varya o an işte herşeye değer. öncesi diye birşey olmuyor zaten sanki sen de o anda doğuyorsunKorktum haa.
Devamını yazacak mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?