2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Kizlar bizim cisimiz azaldi. Emme miktarimiz ayni ama cis cok az bezde onceden dolu dolu agirdi hep. Hatta dun biberondan verdim sutu 140in 80ni zor icti. Ustune emdi ama bez yune cok cook hafifti neden
Bizde de çiş azaldı canım ya

Merhaba hanımlar bayramın ilk durağı kyvdelerre geldik

Dun dr gittik oğlum 300 Gr almış 6600 Gr 66 cm olmuş Dra tattirma yapıyorum dedim hayır 180 gün dolacak dedi kilosu az dedim kilosu bu ayda erkek bebek için 5800 ve altı olursa az sorun değil bebeğin orta skalada dedi emzirme ve mamaya devam dedi gerekirse mamayı arttir dedi

Alttan iki diş geliyor hatta ağzına ışık tuttuğunda Dr birini damağın içinde gördük Dr motor gelişimi iyi dedi nerdeyse kendi başına oturacak ama.si desteksiz oturtmayin dedi

Polivit diye bir şurup verdi multivitamin buna başlayınca değişti kes dedi daha ilacı almadık

A sen bayada başlamıştın tadimlara yanlış hatırlamiyosam , bekle bncede kuzum acele etme hem kilo hersey degilki asil kiloyi amme sutunden alcaklar yine alirlarsa ek gida sonucta :) masallah kuzuya

Gunaydin kizlar, kotu bi gece endiseli bi sabah .. hastaydımbiliyorsunuz ha ogluma gecti gececek derken bingo geçti dun gece 10 dan 2 ye kdr basindaydim 2 den 5 e kdr da esim durdu.burun tikandi hapşırık devamli uyanma nefes alamama derken sabah ateşlendi 37.4 du 5 dk sonra olctum 37.6 37.9 derken 5er dkda artti nasil calpol verdim hemn 38.5 oldu pesine cok sukur ama yarim saate dustu sukur ki , acaba doktora gitmelimiyiz hastalik daha da ilerledikçecok zorlr icebilcegi verebilcekleri bi ilac varmi ki dolven fln ne zmn kullandiriyolar mesela

Aralarında kaç yaş var canım. Bende uygun zaman nedir diye düşünüyorum ilersi için.

İnşallah ilerlemezde çabuk atlatır. Bunyeleri hassas şimdi. Duruma göre gitsen daha iyi olur.

cnim oksuruk yoksa ateside dusmusse bekle derim
sen burnunu sürekli açık tut.cik geçmiş olsun buarada

7 yaş var,..bence en uygun zaman 2 veya 3olmalı
Benim ablaminda beş yaş var sorun çıkmadı. Kızın daha hassas olabilir. İçinde yaşıyor kafasında kuruyor olabilir. Bazen sorun oldu ama büyük sorunlar değil. Mesela bunların yeni çocuğu oldu beni istemezler ben sizinle kalayım demişti. Tabi bizimle büyüdüğü için, bizimle kalmak daha hoşuna gidiyordu.

Maşallah kuzuma❤ cnim polivit niye size verdi ki dr.genelde istahsiz beveklere veriliyor.olmazsa bende kullanayim

Ya aslında kizim çok olgundur ama ilk okul dönemine denk geldi 1.sınıfta çok ilgilenmesi lazım ama malesef pek ilgilenemedim.

kiz tanem sen oğluna kurt şarkılarını dinletiyirum dedin kurt musun yoksa?
T tanem-tane20
Bacm ben dogma buyume denizliliyim esim bitlis hizanlı ama dort yil ustanbulda yurmi kusur yil denizlideler konusmasi falan istanbul turkcesi cocugun kaninda var galiba kurt sarkisi derken turkce soyluyorlar yine ama halay sarkisi hep davullu zurnali gürültulu sarkilari seviyor

Geçmiş olsun cnm inşallah düzelir hemen.. ilaç konusunda bilgim yok maalesef..

İnşallah ilerlemezde çabuk atlatır. Bunyeleri hassas şimdi. Duruma göre gitsen daha iyi olur.
cnim oksuruk yoksa ateside dusmusse bekle derim
sen burnunu sürekli açık tut.cik geçmiş olsun buarada
Geçmiş olsun cnm inşallah düzelir hemen.. ilaç konusunda bilgim yok maalesef..
Malesef oksurmeye de basladi , uyaninca bi hava vereyim olmadi burnunada iyi gelir herhalde diye dusunuyorum dunde kulagini cekistiriyodu biraz gozlemleyim bakiyim ne duruma gelecek sagolun kızlar

Ya aslında kizim çok olgundur ama ilk okul dönemine denk geldi 1.sınıfta çok ilgilenmesi lazım ama malesef pek ilgilenemedim.
Okula gidince daha rahat çevre ediniyor evde hep kalmıyor eve konsantre olmuyor diyorlar ama öyle değilmiş demekki. Acaba okulla ilgili birşey olmasın. Yeni başlamış belki okula da daha alışamadı arkadaşlarına falan. Ondan da sorunlar çıkıyor olabilir. Sadece bebekle ilgili değildir belki.

Benim de iki hafta sonra ablamın düğünü var hayatında çok çok nadir siyah giyen ben gittim simsiyah bir elbise aldım kilolarimi saklasın diye. Oğlan az emiyor aman sütüm az diye diye doğumda verdiğim kiloları emzirirken aldım. Napalim bi sure böyle olacak takma kafana canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…