- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Rahim Agzi Yetmezliği
Merhaba arkadaslar 23 haftalik hamileyim ilk bebegim:anneadayı: 2 gun once pembe bir akıntı ve karnımda hafif bi kasilma gerilme başladı. Doktorumu aradım, dinlenmemi ve sıkıntılarım artarsa tekrar haber vermemi istedi. Akıntı devam etti, ama karnımda fazla bi sıkıntı yoktu. Doktorum o akşam...www.kadinlarkulubu.com
Merhaba hanimlar oglum ve benim icin dua eder misiniz
Bizde de çiş azaldı canım yaKizlar bizim cisimiz azaldi. Emme miktarimiz ayni ama cis cok az bezde onceden dolu dolu agirdi hep. Hatta dun biberondan verdim sutu 140in 80ni zor icti. Ustune emdi ama bez yune cok cook hafifti neden
A sen bayada başlamıştın tadimlara yanlış hatırlamiyosam , bekle bncede kuzum acele etme hem kilo hersey degilki asil kiloyi amme sutunden alcaklar yine alirlarsa ek gida sonucta :) masallah kuzuyaMerhaba hanımlar bayramın ilk durağı kyvdelerre geldik
Dun dr gittik oğlum 300 Gr almış 6600 Gr 66 cm olmuş Dra tattirma yapıyorum dedim hayır 180 gün dolacak dedi kilosu az dedim kilosu bu ayda erkek bebek için 5800 ve altı olursa az sorun değil bebeğin orta skalada dedi emzirme ve mamaya devam dedi gerekirse mamayı arttir dedi
Alttan iki diş geliyor hatta ağzına ışık tuttuğunda Dr birini damağın içinde gördük Dr motor gelişimi iyi dedi nerdeyse kendi başına oturacak ama.si desteksiz oturtmayin dedi
Polivit diye bir şurup verdi multivitamin buna başlayınca değişti kes dedi daha ilacı almadık
Aralarında kaç yaş var canım. Bende uygun zaman nedir diye düşünüyorum ilersi için.sağol kuzum ilgin için...valla bende artık iyi değilim neti dusunecegimi şaştım kaldım.cocuklae arasında yas farkı olunca çok zor oluyor onu biliyorum.akli olan yaş farkı koymadan yapar yoksa çok zorluyor anneyi
7 yaş var,..bence en uygun zaman 2 veya 3olmalıAralarında kaç yaş var canım. Bende uygun zaman nedir diye düşünüyorum ilersi için.
İnşallah ilerlemezde çabuk atlatır. Bunyeleri hassas şimdi. Duruma göre gitsen daha iyi olur.Gunaydin kizlar, kotu bi gece endiseli bi sabah .. hastaydımbiliyorsunuz ha ogluma gecti gececek derken bingo geçti dun gece 10 dan 2 ye kdr basindaydim 2 den 5 e kdr da esim durdu.burun tikandi hapşırık devamli uyanma nefes alamama derken sabah ateşlendi 37.4 du 5 dk sonra olctum 37.6 37.9 derken 5er dkda artti nasil calpol verdim hemn 38.5 oldu pesine cok sukur ama yarim saate dustu sukur ki , acaba doktora gitmelimiyiz hastalik daha da ilerledikçecok zorlr icebilcegi verebilcekleri bi ilac varmi ki dolven fln ne zmn kullandiriyolar mesela
cnim oksuruk yoksa ateside dusmusse bekle derimGunaydin kizlar, kotu bi gece endiseli bi sabah .. hastaydımbiliyorsunuz ha ogluma gecti gececek derken bingo geçti dun gece 10 dan 2 ye kdr basindaydim 2 den 5 e kdr da esim durdu.burun tikandi hapşırık devamli uyanma nefes alamama derken sabah ateşlendi 37.4 du 5 dk sonra olctum 37.6 37.9 derken 5er dkda artti nasil calpol verdim hemn 38.5 oldu pesine cok sukur ama yarim saate dustu sukur ki , acaba doktora gitmelimiyiz hastalik daha da ilerledikçecok zorlr icebilcegi verebilcekleri bi ilac varmi ki dolven fln ne zmn kullandiriyolar mesela
Benim ablaminda beş yaş var sorun çıkmadı. Kızın daha hassas olabilir. İçinde yaşıyor kafasında kuruyor olabilir. Bazen sorun oldu ama büyük sorunlar değil. Mesela bunların yeni çocuğu oldu beni istemezler ben sizinle kalayım demişti.7 yaş var,..bence en uygun zaman 2 veya 3olmalı
Maşallah kuzuma❤ cnim polivit niye size verdi ki dr.genelde istahsiz beveklere veriliyor.olmazsa bende kullanayimMerhaba hanımlar bayramın ilk durağı kyvdelerre geldik
Dun dr gittik oğlum 300 Gr almış 6600 Gr 66 cm olmuş Dra tattirma yapıyorum dedim hayır 180 gün dolacak dedi kilosu az dedim kilosu bu ayda erkek bebek için 5800 ve altı olursa az sorun değil bebeğin orta skalada dedi emzirme ve mamaya devam dedi gerekirse mamayı arttir dedi
Alttan iki diş geliyor hatta ağzına ışık tuttuğunda Dr birini damağın içinde gördük Dr motor gelişimi iyi dedi nerdeyse kendi başına oturacak ama.si desteksiz oturtmayin dedi
Polivit diye bir şurup verdi multivitamin buna başlayınca değişti kes dedi daha ilacı almadık
Ya aslında kizim çok olgundur ama ilk okul dönemine denk geldi 1.sınıfta çok ilgilenmesi lazım ama malesef pek ilgilenemedim.Benim ablaminda beş yaş var sorun çıkmadı. Kızın daha hassas olabilir. İçinde yaşıyor kafasında kuruyor olabilir. Bazen sorun oldu ama büyük sorunlar değil. Mesela bunların yeni çocuğu oldu beni istemezler ben sizinle kalayım demişti.Tabi bizimle büyüdüğü için, bizimle kalmak daha hoşuna gidiyordu.
İnsallah cnm ya okadar perisan haldeyim ki anlatamamCok iyi olmus ya,insallah sever seninki de biraz rahata erersiniz :)
Bacm ben dogma buyume denizliliyim esim bitlis hizanlı ama dort yil ustanbulda yurmi kusur yil denizlideler konusmasi falan istanbul turkcesi cocugun kaninda var galiba
Teşekkürler ❤Sağlıkla varin canım
Duracak mı bende merak ettim haber et bizedeİnsallah cnm ya okadar perisan haldeyim ki anlatamam
Geçmiş olsun cnm inşallah düzelir hemen.. ilaç konusunda bilgim yok maalesef..Gunaydin kizlar, kotu bi gece endiseli bi sabah .. hastaydımbiliyorsunuz ha ogluma gecti gececek derken bingo geçti dun gece 10 dan 2 ye kdr basindaydim 2 den 5 e kdr da esim durdu.burun tikandi hapşırık devamli uyanma nefes alamama derken sabah ateşlendi 37.4 du 5 dk sonra olctum 37.6 37.9 derken 5er dkda artti nasil calpol verdim hemn 38.5 oldu pesine cok sukur ama yarim saate dustu sukur ki , acaba doktora gitmelimiyiz hastalik daha da ilerledikçecok zorlr icebilcegi verebilcekleri bi ilac varmi ki dolven fln ne zmn kullandiriyolar mesela
İnşallah ilerlemezde çabuk atlatır. Bunyeleri hassas şimdi. Duruma göre gitsen daha iyi olur.
cnim oksuruk yoksa ateside dusmusse bekle derim
sen burnunu sürekli açık tut.cik geçmiş olsun buarada
Malesef oksurmeye de basladi , uyaninca bi hava vereyim olmadi burnunada iyi gelir herhalde diye dusunuyorum dunde kulagini cekistiriyodu biraz gozlemleyim bakiyim ne duruma gelecek sagolun kızlarGeçmiş olsun cnm inşallah düzelir hemen.. ilaç konusunda bilgim yok maalesef..
Okula gidince daha rahat çevre ediniyor evde hep kalmıyor eve konsantre olmuyor diyorlar ama öyle değilmiş demekki. Acaba okulla ilgili birşey olmasın. Yeni başlamış belki okula da daha alışamadı arkadaşlarına falan. Ondan da sorunlar çıkıyor olabilir. Sadece bebekle ilgili değildir belki.Ya aslında kizim çok olgundur ama ilk okul dönemine denk geldi 1.sınıfta çok ilgilenmesi lazım ama malesef pek ilgilenemedim.
Benim de iki hafta sonra ablamın düğünü var hayatında çok çok nadir siyah giyen ben gittim simsiyah bir elbise aldım kilolarimi saklasın diye. Oğlan az emiyor aman sütüm az diye diye doğumda verdiğim kiloları emzirirken aldım. Napalim bi sure böyle olacak takma kafana canım.hanımlar aranızda diyet vs yapan varmi? benim kilolar aldı başını gitti.yürümekte herr şeyde zorlaniyirum.emzirme diye diye duba gibi sistim kaldım ne olacak bu halim.sutumu etkilenmeden nasil kilo veririm acaba..kardeşlerimin düğünleri olucak bu kiloda hiç bişey bana olmuyor eğer kiloları veremezsem düğün dernek hepsi hayal olucak asla bu kiloda gitmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?