Canim kafana gore diyet yapma sakin, kendine vakit ayir diyetisyene git. Onlat emzirenler icin diyet veriyorlar. Zaten zor emiyor oglun, sütün giderse hicte emmez mazallahhanımlar aranızda diyet vs yapan varmi? benim kilolar aldı başını gitti.yürümekte herr şeyde zorlaniyirum.emzirme diye diye duba gibi sistim kaldım ne olacak bu halim.sutumu etkilenmeden nasil kilo veririm acaba..kardeşlerimin düğünleri olucak bu kiloda hiç bişey bana olmuyor eğer kiloları veremezsem düğün dernek hepsi hayal olucak asla bu kiloda gitmem
Boyabat merkeze mi gittiniz canim, koyde mi ailenizBenim kız da geçenlerde arkadaşlarla iftar yapmıştık bir ağladı yabancıladı ama bugün babanne, dede, amcalar sanki ilk günden beri yanlarındaymış gibi gülüyor eğleniyor. Hiç görmedi 40 lı iken bi gelmişlerdi sadece o
Doğru diyon cnim dur bi gogle amcaya soruym ne diyecekCanim kafana gore diyet yapma sakin, kendine vakit ayir diyetisyene git. Onlat emzirenler icin diyet veriyorlar. Zaten zor emiyor oglun, sütün giderse hicte emmez mazallah
Buldum sonunda kuzum burda bebeci vardi dedimbi arayayim varmis cok sukur nettekin aynisi yarin hemen almaya gdiceZ bayram tatili kargolar gec gelir cok sukur hem tatil dusunuyoruz oradada iyi olacakCnm müşteri hizmetlerini arayarak yada kullanıyorsan internet bankacılığı ile de açtırabilirsin şubeye gitmek istemezsen.. biz netten açarız alışverişi yapar tekrar kapatırız hep..
Kim kiz sizin nineTracy hogg ninemiz bu aksam bana obur dunyadan kufur ettigini duyar gibiyim. Once tetagil dis kasinma granulu sonra yatakta emzirme sonra 10 dk ayakta emzirme sonra 7 ayetel kursi 7 felak 7 nas ve en sonunda anne ve babanin yataginda ancak anneyle uyuyan bebek
Biz 3 hafta annemlerin yanında kaldık eşim yok iken, 3 hafta boyunca babama gittiğinde ağladıBenim kız da geçenlerde arkadaşlarla iftar yapmıştık bir ağladı yabancıladı ama bugün babanne, dede, amcalar sanki ilk günden beri yanlarındaymış gibi gülüyor eğleniyor. Hiç görmedi 40 lı iken bi gelmişlerdi sadece o
Cok iyi olmus ya,insallah sever seninki de biraz rahata erersiniz :)Buldum sonunda kuzum burda bebeci vardi dedimbi arayayim varmis cok sukur nettekin aynisi yarin hemen almaya gdiceZ bayram tatili kargolar gec gelir cok sukur hem tatil dusunuyoruz oradada iyi olacak
Günaydın ♥ Meningokok aşıları hakkında kafam karışık. Yaptıranlar var mı? 4.ay kontrolünde doktor biraz daha ileri aylarda yapılmasını öneriyoruz, ateş yaptığı için beyin bariyerinin iyice gelişmiş olmasını isteriz demişti. Ama 2.aydan itibaren yapılabilir şeklinde yorumlar da mevcut
Kizlar bizim cisimiz azaldi. Emme miktarimiz ayni ama cis cok az bezde onceden dolu dolu agirdi hep. Hatta dun biberondan verdim sutu 140in 80ni zor icti. Ustune emdi ama bez yune cok cook hafifti neden
Kızlar ben artık su vermeye başladım oğluma çünkü çok sıcak bobreklerine zarar gelir diye korkuyirum (Allah korusun) o yuzden doktorlari su vermeyin safsatasina girmeyeceğim.
KIZLAR GECEN SONBAHARDAN BUYANA KIZIMDA BIRDEN BIRE BI KEKEMELIK BAS GOSTERDI TABI BEN PEK UZERINE GITMEDIM GECER DIYE.AMA MALUM DOGUM VS OLYNCA BAYA BOŞLUĞA GIRDI SONRA OGLUM RAHATSIZLANDI UOGUN B.SÜRECi DERKEN KIZIM COK ETKILENDI VE BAYA KONUSANAZ HALE GELDI PSIKIYATRIDEN RANDEVU ALDIM COK UZULUYIRUM BU DURUMA SIZCE GECERMI?
ooff cnim sorma ya neye uzulecegime şaştım kaldım ALLAH buyuk dert vermesin sabah eve süpürge atıyordum oğlan pusetunde uslu uslu agucuklar yapıyordu benim kizoğlanı kucağına ali cam derken kafasını bi pusetun sapına çarpmış çocuk elimde baygınlık geçirdi o ara iste sizce kıZıma bi tokat attim.çok pişman oldum.mutfakta kahvaltı hazırlıyordu tabi oğlan kucagimda nasil oldu bilmiyorum oğlan ayağını çay bardagina vurunca ayağına döküldü ayağı baya kızardı hemen soğuk suya tutum.anlayacagin hepsi üst üste geldi bugün.
cnim kizim geçen sonbahardan buyana sadece kuzeninin ismini kekelyirdu daha sonra fazlalasti. su gibi konuşuyordu.nasıl bu kadar ağır bi hal aldı anlamış değilim.yok cnim yeni götüreceğim psikiyatriste..
cnim iki yaşından sonra geciciydmis 6.yaşından sonra kalici oluyormuş Allah korusun.her gören kızımın durumuna çok şaşırıyor.birden bire üzerindeki ilgi gidince boşluğa dustu uavrum ilgin için tsk ederim Işık'cigim
Evet canım kayseriliyim senin eşin galiba buralı benim eşimde Trabzonlu ama burda yaşıyoruz bu bayram kaynımgil geliyor banada ama diğer bayram banada yol gözüküyor.
Biz de yola çıkıyoruz istikamet benim memleketim KocaeliKendinize iyi bakın ♥
Ne güzel işte, sıcakkanlı demekkiŞimdi geldik kv den. Gün boyu halasindaydi orada da bir hala bir amca bir babaanne arasında mekik dokudu bu sicakta kucaktan hiç inmedi. Nasıl gülüyor konuşuyor beni mki de bir görseniz sinir oldum benim hiç mi öncenin yokmuş beni aranıyor ayna acikirsa ona da aglamiyor aranıyor biraz sadece
Çok sağol canım, internette 6 ay öncesi su zehirlenmesi olabileceği yazıyor oyüzden okadar tereddütlü veriyordum ki. 30 Cc içiyor ve istiyor ben vermiyordum , vereyim bariSelam güzel anneler. Sağ sağlim Kayseri’ye geldik dün yorgundum yazamadım bugünde gezme falan anca eve geldikyolculuk kötü geçmedi ama kızım çok uyumadığı için ağlar vs diye bende uyuyamadım bol bol mola vererek geldik kazasız belasız. Burda cehennem sıcağı var pişman oldum valla
Kızım iki gündür çok terliyordu 24 saatte 4 bez değiştirdim ve çok çişli değildibugün doktoruna yazdım ilk defa böyle terlediğini çişli bezinin azaldığını. Acaba susuz mu kaldı yoksa sütüm mü yetmiyor diye. Doktorda sütün yeter öyle düşünme hava değişimi ter vs sebep olur. Günlük 100 cc geçmeyecek şekilde ara ara su vermemi istedi. terden dolayı çişli bezi azalmıştır dedi bilginize.
Suyu kaynatıp soğutup öyle verecekmişiz.
Cnim bende aynısını yazdım ve oğluma su icirmeye çoktan başladım.Selam güzel anneler. Sağ sağlim Kayseri’ye geldik dün yorgundum yazamadım bugünde gezme falan anca eve geldikyolculuk kötü geçmedi ama kızım çok uyumadığı için ağlar vs diye bende uyuyamadım bol bol mola vererek geldik kazasız belasız. Burda cehennem sıcağı var pişman oldum valla
Kızım iki gündür çok terliyordu 24 saatte 4 bez değiştirdim ve çok çişli değildibugün doktoruna yazdım ilk defa böyle terlediğini çişli bezinin azaldığını. Acaba susuz mu kaldı yoksa sütüm mü yetmiyor diye. Doktorda sütün yeter öyle düşünme hava değişimi ter vs sebep olur. Günlük 100 cc geçmeyecek şekilde ara ara su vermemi istedi. terden dolayı çişli bezi azalmıştır dedi bilginize.
Diyet yapmak zor değil de o programa nasıl uyacağız.Doğru diyon cnim dur bi gogle amcaya soruym ne diyecek
Ben 3 aydır düzenli bir şekilde suyunu veriyorumSelam güzel anneler. Sağ sağlim Kayseri’ye geldik dün yorgundum yazamadım bugünde gezme falan anca eve geldikyolculuk kötü geçmedi ama kızım çok uyumadığı için ağlar vs diye bende uyuyamadım bol bol mola vererek geldik kazasız belasız. Burda cehennem sıcağı var pişman oldum valla
ya belki senin okadar kilon yoktur ama ben aynı de.now hastalarına benzedmDiyet yapmak zor değil de o programa nasıl uyacağız.
Sonuçta bebekten fırsat buldukça alel acele birşeyler yiyoruz.
Ben 3 aydır düzenli bir şekilde suyunu veriyorum
@Sevimlipanduf çok güzel olmuş bayıldım ❤❤ tel süzgeç gibi olan yeterli buhar
Mahvoldum ben sabah 6dan beri Ayaktayim gün boyu agladi Azra yanından az uzaklaşınca 3 kati agladi. Ateşim hala inmedi ama Maskeye de çok aglio diye çıkarttım. Eşimle kavga ettik bir ton saatlerce ben de ona agldım ben aglayinca çocuk da daha çok agladı ve akşama görümcem ile geliolar. Benim ise tek isteğim biraz olsun uyumak.. Gözlerim kapaniyor berbat birgün...
Babalar günü tişörtümüz geldi kızlar tişörtün kalitesini beğenmedim o yüzden yaptırdığım yeri söylemeyeyim ama çok ilgilendiler baskısını benim için tasarladılar, profil fotoma bakın ❤❤
Sağlıkla varin canımGünaydın arkadaşlar dün annemlere gittim oğluşum gider gitmez uyudu okadar ses gürültü hiç uyanmadı eve geldik uyumaya devam altını değiştir pijamalarını giydir besle çocukda tık yok ve şuan hala uyuyobugün yola çıkacağız inşallah ayni performansi yoldada gösterir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?