2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canim kafana gore diyet yapma sakin, kendine vakit ayir diyetisyene git. Onlat emzirenler icin diyet veriyorlar. Zaten zor emiyor oglun, sütün giderse hicte emmez mazallah

Boyabat merkeze mi gittiniz canim, koyde mi aileniz

Cnm müşteri hizmetlerini arayarak yada kullanıyorsan internet bankacılığı ile de açtırabilirsin şubeye gitmek istemezsen.. biz netten açarız alışverişi yapar tekrar kapatırız hep..
Buldum sonunda kuzum burda bebeci vardi dedimbi arayayim varmis cok sukur nettekin aynisi yarin hemen almaya gdiceZ bayram tatili kargolar gec gelir cok sukur hem tatil dusunuyoruz oradada iyi olacak

Kim kiz sizin nine kizdirmayin carpilirsiniz herkezin ayri bi derdi var bu cocuklar
Ne istiyor acaba

Biz 3 hafta annemlerin yanında kaldık eşim yok iken, 3 hafta boyunca babama gittiğinde ağladı Hala babam kucağına alınca yüzü öne dönük tutuyor kucağında İnsan seçiyor resmen

Buldum sonunda kuzum burda bebeci vardi dedimbi arayayim varmis cok sukur nettekin aynisi yarin hemen almaya gdiceZ bayram tatili kargolar gec gelir cok sukur hem tatil dusunuyoruz oradada iyi olacak
Cok iyi olmus ya,insallah sever seninki de biraz rahata erersiniz :)

Canım bizim 9. Ayda olacak doktor sebebini söyledi ama unuttum

Kizlar bizim cisimiz azaldi. Emme miktarimiz ayni ama cis cok az bezde onceden dolu dolu agirdi hep. Hatta dun biberondan verdim sutu 140in 80ni zor icti. Ustune emdi ama bez yune cok cook hafifti neden

Kuzum terliyorsa terden atıyormuş bugün doktorla görüştüm aynı konuyu su vermemi söyledi.

Canım kızın belki kardeşi oldu diye tepkisini bu şekilde veriyor olabilir mi. Malum ilk çocuğum çok bilgim yok. İnşallah en kısa sürede normale döner kuzu

Canım çok geçmiş olsun bugün aksilikler bulmuş seni allah beterinden saklasın

Evet canım kayseriliyim senin eşin galiba buralı benim eşimde Trabzonlu ama burda yaşıyoruz bu bayram kaynımgil geliyor banada ama diğer bayram banada yol gözüküyor.

Evet canım eşim Kayserili Bayram’ın 2. Günü Kapadokya’ya geçeceğiz o zamana kadar sende müsait olursa görüşebiliri

Biz de yola çıkıyoruz istikamet benim memleketim Kocaeli Kendinize iyi bakın ♥

İyi yolculuklar

Selam güzel anneler. Sağ sağlim Kayseri’ye geldik dün yorgundum yazamadım bugünde gezme falan anca eve geldik yolculuk kötü geçmedi ama kızım çok uyumadığı için ağlar vs diye bende uyuyamadım bol bol mola vererek geldik kazasız belasız. Burda cehennem sıcağı var pişman oldum valla

Kızım iki gündür çok terliyordu 24 saatte 4 bez değiştirdim ve çok çişli değildi bugün doktoruna yazdım ilk defa böyle terlediğini çişli bezinin azaldığını. Acaba susuz mu kaldı yoksa sütüm mü yetmiyor diye. Doktorda sütün yeter öyle düşünme hava değişimi ter vs sebep olur. Günlük 100 cc geçmeyecek şekilde ara ara su vermemi istedi. terden dolayı çişli bezi azalmıştır dedi bilginize.

Suyu kaynatıp soğutup öyle verecekmişiz.

Ne güzel işte, sıcakkanlı demekki valla kucaktan inmeyen çocuk daha zordur. Benimki de çok yalak, herkese gülüyor kucaktan kucağa geziyor ben de oturup çayın muhabbetin tadını çıkarıyorum , işime geliyor

Çok sağol canım, internette 6 ay öncesi su zehirlenmesi olabileceği yazıyor oyüzden okadar tereddütlü veriyordum ki. 30 Cc içiyor ve istiyor ben vermiyordum , vereyim bari

Cnim bende aynısını yazdım ve oğluma su icirmeye çoktan başladım.

ohh bizim yerimizde gez doya doya..iyi tatilller

Doğru diyon cnim dur bi gogle amcaya soruym ne diyecek
Diyet yapmak zor değil de o programa nasıl uyacağız.
Sonuçta bebekten fırsat buldukça alel acele birşeyler yiyoruz.
Ben 3 aydır düzenli bir şekilde suyunu veriyorum

Diyet yapmak zor değil de o programa nasıl uyacağız.
Sonuçta bebekten fırsat buldukça alel acele birşeyler yiyoruz.

Ben 3 aydır düzenli bir şekilde suyunu veriyorum
ya belki senin okadar kilon yoktur ama ben aynı de.now hastalarına benzedm

Günaydın arkadaşlar dün annemlere gittim oğluşum gider gitmez uyudu okadar ses gürültü hiç uyanmadı eve geldik uyumaya devam altını değiştir pijamalarını giydir besle çocukda tık yok ve şuan hala uyuyo bugün yola çıkacağız inşallah ayni performansi yoldada gösterir

Canım ne olursa olsun annenoldugunda artık en önemli şeyin evladın olduğunu unutma onun için eşinle kavga etse de aglasnda yüzünü yıka kendini resetle yavrunla ilgilen senin uzuntunnstresin azraya geçmiştir. Ayrıca sanada geçmiş olsun umarım daha iyisindir

Eşler maalesef bazı zamanlar çok üzücü olabiliyor

Çok güzel canım ya kızına çok yakışmış masallah ne güzel gülüyor Allah'ım esirgesin

Sağlıkla varin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…