2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Malesef oksurmeye de basladi , uyaninca bi hava vereyim olmadi burnunada iyi gelir herhalde diye dusunuyorum dunde kulagini cekistiriyodu biraz gozlemleyim bakiyim ne duruma gelecek sagolun kızlar
Geçmiş olsun kuzum hasta mı oldu paşa.
Bizim de büyük hasta gece hiç yatmadı inşallah küçüğe bulastirmaz.

Günaydın kızlar

Bir haftadır oğlumu Toygar Işıklı nin ninnisiyle uyutuyorum az once de onunla uyudu
Bundan önce "beş dakikada uyutma garantili ninni" ile uyutuyordum. Ondan önce de Buzuki Orhan kolik bebek müziğiyle.

Bakalım bundan sonra repertuvarimiz nasıl olacak

Gunaydin herkese ❤❤ Pamuk Panda hosgittiniz kuzum valla burasi da felaket cehennem gibi yaniii yanii evim keyfini çıkar.
A anneveoglusu 5 aylık kontrol mu canım maşallah pasaya boyu da çok iyi. Aaa belki de seninkinin huzursuzluğu diş kaynaklı demek ki hayırlı olsun ❤
Hala iyileşemrdim hapsurup duruyorum burnum akıyor çocuğa geçmez inşallah

Ben Mozart uyku seyi dinletiyorum uymadan sakinlessin diye

Deneyimli anneler merhaba 2 haftalık bebeğim var ve sol göğsümün ucuna yskın kısmı resmen delik gibi oldu sağ göğsüm de altından yarıldı. Ne ayva çekirdeği ne soğan ne lansinoh işe yaradı. Acaba başına gelen anneler nasıl tedavi ettiniz ? Bebeğimi emzirirken işkence çekiyorum

Maşallah prense. Polivit vitamin bize de vermişti tatlı bir şurup ama benim kız pek sevmemişti. Çok kullanmadım. Prospektüsünde de d vitamini ile beraber kullanılmamalı yazıyor ama o da önemli vermiştim yine de

Bir de sütünüzü sürmeyi deneyin her emzirmede. Ve tabii söylenmiştir ama memenin kahverengi bölümünün tamamını bebeğin ağzına alması gerek. Daha çok yenisiniz bebek emmeyi öğrendikçe düzelecek inşallah.

Benim de oğlum hasta oldu, bu kadarcık bebeğin hasta olabilme ihtimali çok uzak gelirdi bana. Büyüğüm kreşe gidene kadar ateş düşürücü bile almamıştı. Buna ventolin verildi dün, gözü enfeksiyon olmuş ablasından bulaşmış damlalar, jeller. Balgamı da var bu kadarcık bebek nasıl atacak o balgamı, hırıl hırıl yavrum.

Geçmiş olsun kuzum bir an önce iyileşir inşallah keşke bebekler hiç hasta olmasa anne çok yatkinlar

Merhaba kullanmadım ama göğüs kalkanı kullananlar baya memnundu. Tabi sizin epey ilerlemiş ilk anda iyi gelmez dr a gidip antibiyotik krem kullanın derim her emzirme öncesi silersiniz

Geçmiş olsun kuzum hasta mı oldu paşa.
Bizim de büyük hasta gece hiç yatmadı inşallah küçüğe bulastirmaz.
Bende bulastirmatim diye elimden geleni yaptim otle fena oldumki esime de gecti malesef , atesi yine yukseldi dus aldirdim 37 lerde geziyo hala gozler sulu sulu hapsurup duruyo , ne ilaci kullancagimi bilsen gitmezdim doktora ama iilerledikce daha kotu olur tum gece uyumadi kulagini da tutup cekistiriyo bide

Bizim repertuarımiz ilki uyu yavrum yine Sabah oluyor, ikincisi annesi onu çok severmiş ninnisi Kayahan ve eşi ve elektrik süpürgeli piş piş

Ya sorma dün gece felç etti bizim kız beni 5-6 kez uyandı uyuyor uykusunda mızır mızır, sabaha yakın 4 gibi açtık artık yatak odasının camını ben darlandım sonra oyle uyuya kalmışız güneşte bende, haklısın canım sabırım sıcaktan bunalıyorlar bende tişört şort oyle yatıracağım, oturma odasındaki sepet beşiğin yan korumalık minderlerini çıkardım çocuk nefes alsın çok terliyor içinde diye şimdi de oyun sanıyor uyumuyor parmaklıkların ardından bize bakıyor poposuna kadar dışarı sallanıyor poposu da sığsa aradan çıkacak dışarı sıkışıyor bazen bağırıyor

Ben gümüş kapak kullandım hiç yara olmadı benim göğüslerim bi de bi kaç gün emzirme ucuyla emzir istersen

Bizim repertuarımiz ilki uyu yavrum yine Sabah oluyor, ikincisi annesi onu çok severmiş ninnisi Kayahan ve eşi ve elektrik süpürgeli piş piş
Bizimki oyle sakin şeylere gelemez hiç kolik müzik var bayağı gürültülü bişey illa o olacak ev inleyecek bizimki anca uyur

Canım avent kapaklar var onları kullan giysine değmesin. Onda hem yumuşak kalıyor göğsün sertleşmiyor. Sertleşince çocuk emerken kuruyunca hirpalaniyor. Ben onu aldım az bir zaman sonra düzeldi.

Park yatak kullanan annelerimiz bana tavsiye verir misiniz içine yatak alacağım bunun yatağını beğenmedim yani bütün park yatakların içi aynı mı bilmiyorum ben ama yatağı çok inçe sünger ve çocuğun kafasını koyduğu yer neredeyse çukurlaşmış kafasını az yana koysam bile çocuk oraya devriliyor resmen ne alabilirim yatak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…