Malesef oksurmeye de basladi , uyaninca bi hava vereyim olmadi burnunada iyi gelir herhalde diye dusunuyorum dunde kulagini cekistiriyodu biraz gozlemleyim bakiyim ne duruma gelecek sagolun kızlar
Bir haftadır oğlumu Toygar Işıklı nin ninnisiyle uyutuyorum az once de onunla uyudu
Bundan önce "beş dakikada uyutma garantili ninni" ile uyutuyordum. Ondan önce de Buzuki Orhan kolik bebek müziğiyle.
Gunaydin herkese ❤❤ Pamuk Panda
hosgittiniz kuzum valla burasi da felaket cehennem gibi yaniii yanii evim keyfini çıkar. Aanneveoglusu
5 aylık kontrol mu canım maşallah pasaya boyu da çok iyi. Aaa belki de seninkinin huzursuzluğu diş kaynaklı demek ki hayırlı olsun ❤
Hala iyileşemrdim hapsurup duruyorum burnum akıyor çocuğa geçmez inşallah
Bir haftadır oğlumu Toygar Işıklı nin ninnisiyle uyutuyorum az once de onunla uyudu
Bundan önce "beş dakikada uyutma garantili ninni" ile uyutuyordum. Ondan önce de Buzuki Orhan kolik bebek müziğiyle.
Deneyimli anneler merhaba 2 haftalık bebeğim var ve sol göğsümün ucuna yskın kısmı resmen delik gibi oldu sağ göğsüm de altından yarıldı. Ne ayva çekirdeği ne soğan ne lansinoh işe yaradı. Acaba başına gelen anneler nasıl tedavi ettiniz ? Bebeğimi emzirirken işkence çekiyorum
Merhaba hanımlar bayramın ilk durağı kyvdelerre geldik
Dun dr gittik oğlum 300 Gr almış 6600 Gr 66 cm olmuş Dra tattirma yapıyorum dedim hayır 180 gün dolacak dedi kilosu az dedim kilosu bu ayda erkek bebek için 5800 ve altı olursa az sorun değil bebeğin orta skalada dedi emzirme ve mamaya devam dedi gerekirse mamayı arttir dedi
Alttan iki diş geliyor hatta ağzına ışık tuttuğunda Dr birini damağın içinde gördük Dr motor gelişimi iyi dedi nerdeyse kendi başına oturacak ama.si desteksiz oturtmayin dedi
Polivit diye bir şurup verdi multivitamin buna başlayınca değişti kes dedi daha ilacı almadık
Maşallah prense. Polivit vitamin bize de vermişti tatlı bir şurup ama benim kız pek sevmemişti. Çok kullanmadım. Prospektüsünde de d vitamini ile beraber kullanılmamalı yazıyor ama o da önemli vermiştim yine de
Deneyimli anneler merhaba 2 haftalık bebeğim var ve sol göğsümün ucuna yskın kısmı resmen delik gibi oldu sağ göğsüm de altından yarıldı. Ne ayva çekirdeği ne soğan ne lansinoh işe yaradı. Acaba başına gelen anneler nasıl tedavi ettiniz ? Bebeğimi emzirirken işkence çekiyorum
Bir de sütünüzü sürmeyi deneyin her emzirmede. Ve tabii söylenmiştir ama memenin kahverengi bölümünün tamamını bebeğin ağzına alması gerek. Daha çok yenisiniz bebek emmeyi öğrendikçe düzelecek inşallah.
Günaydın Hanımlar SSevimlipanduf
cnm ben dün sadece kısa kollu bugünde sıfır kol Çıtçıtlısıyla yatırıp üstüne ince bir penye battaniye örttüm. Çorapları da attım. Efil efil yattı. Terlemedi gece kontrol ettim üşümüyordu da dene istersen sende:))
Benim de oğlum hasta oldu, bu kadarcık bebeğin hasta olabilme ihtimali çok uzak gelirdi bana. Büyüğüm kreşe gidene kadar ateş düşürücü bile almamıştı. Buna ventolin verildi dün, gözü enfeksiyon olmuş ablasından bulaşmış damlalar, jeller. Balgamı da var bu kadarcık bebek nasıl atacak o balgamı, hırıl hırıl yavrum.
Benim de oğlum hasta oldu, bu kadarcık bebeğin hasta olabilme ihtimali çok uzak gelirdi bana. Büyüğüm kreşe gidene kadar ateş düşürücü bile almamıştı. Buna ventolin verildi dün, gözü enfeksiyon olmuş ablasından bulaşmış damlalar, jeller. Balgamı da var bu kadarcık bebek nasıl atacak o balgamı, hırıl hırıl yavrum.
Merhaba kullanmadım ama göğüs kalkanı kullananlar baya memnundu. Tabi sizin epey ilerlemiş ilk anda iyi gelmez dr a gidip antibiyotik krem kullanın derim her emzirme öncesi silersiniz
Bende bulastirmatim diye elimden geleni yaptim otle fena oldumki esime de gecti malesef , atesi yine yukseldi dus aldirdim 37 lerde geziyo hala gozler sulu sulu hapsurup duruyo , ne ilaci kullancagimi bilsen gitmezdim doktora ama iilerledikce daha kotu olur tum gece uyumadi kulagini da tutup cekistiriyo bide
Günaydın Hanımlar SSevimlipanduf
cnm ben dün sadece kısa kollu bugünde sıfır kol Çıtçıtlısıyla yatırıp üstüne ince bir penye battaniye örttüm. Çorapları da attım. Efil efil yattı. Terlemedi gece kontrol ettim üşümüyordu da dene istersen sende:))
Ya sorma dün gece felç etti bizim kız beni 5-6 kez uyandı uyuyor uykusunda mızır mızır, sabaha yakın 4 gibi açtık artık yatak odasının camını ben darlandım sonra oyle uyuya kalmışız güneşte bende, haklısın canım sabırım sıcaktan bunalıyorlar bende tişört şort oyle yatıracağım, oturma odasındaki sepet beşiğin yan korumalık minderlerini çıkardım çocuk nefes alsın çok terliyor içinde diye şimdi de oyun sanıyor uyumuyor parmaklıkların ardından bize bakıyor poposuna kadar dışarı sallanıyor poposu da sığsa aradan çıkacak dışarı sıkışıyor bazen bağırıyor
Canım avent kapaklar var onları kullan giysine değmesin. Onda hem yumuşak kalıyor göğsün sertleşmiyor. Sertleşince çocuk emerken kuruyunca hirpalaniyor. Ben onu aldım az bir zaman sonra düzeldi.
Park yatak kullanan annelerimiz bana tavsiye verir misiniz içine yatak alacağım bunun yatağını beğenmedim yani bütün park yatakların içi aynı mı bilmiyorum ben ama yatağı çok inçe sünger ve çocuğun kafasını koyduğu yer neredeyse çukurlaşmış kafasını az yana koysam bile çocuk oraya devriliyor resmen ne alabilirim yatak