2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Cok gecmis olsun duzelir insallah gecici bir durumdur icin ferah tut cnm

Kizlar iki gundur asiri midem bulaniyor ogluma hamileykende ben bilmiyordum tabi daha adette yeni bitmisti bu sekilde olmustum surekli midemin ici karisiyordu halsizlik vardı ama birseyler yiyebiliyordum cıkarmiyordum suanda ayni midem bulaniyor keyifsizim ama istahim iyi halsizlik var asiri başim donuyor usttum desem mideyi soguk birsey icmiyorum hava sicak soguk gordugum yok bogazlarim agrimiyor ordaki enfeksiyon bulandiriyor desem bilemedim niye bukadar bulaniyor gece uyuyamadim bulantidan ikinciyi doguramam daha buna bakamiyorum elim ayagim sinirden titriyor uyutamayinca bazen bagiriyorum simdi diceksiniz nekadar kotu annesin diye ama bizimki ayakta sallatmiyo omuzda uyumaz emzirme pozisyonunda hayatta durmaz meme
Emmez son ses kürt halayları dinlemekten beynim sisti davullu zurnali olacak o sekilde uyutuyorum simdi onuda begenmiyor esim eve geliyor sallamak icin battaniyede uyutuyoruz haliyle uyuyamadi icin nasil eziyetler ediyor bende kendimi tutamiyorum esim gelecem diyip iki saat sonra geldide oluyor onada sinir oluyorum madem duvarı kıyıp delik acik salingac kurmuyon aradimda bari gel gercekten aklı dengem falan kalmadı gece sabah olacak diye aklim cikiyor esimde telefon calacak eve cagiracaksin beni diye sabah olsun istemiyorum diyor uyutamiyorum buyudukce oyun delisi oldu

Ya bu kazik görmüyor mu bu bebegin halini niye bir cozum bulmuyor o zmaan. Duvar deligi bi alciya bakar kapanmasi. Çocuk buyuyunce kapatsin ,gelemiyor madem. Ha deyince isten gelinmez hakli yonleri var ama sen bu hamak isine bak canim al onu olmadi. Gecen bi arkadas önermişti ya.
Hamile olma ihtimalin korunmuyorsaniz cok olasi cunku dogumdan sonra gercekten hemen kalınıyor dikkat edin.

evet Cnim 6yasina kadar su gibi konuşuyordu hatta birbuçuk yaşında konuşmayı tam anlamıyla sokmuştu.cnim havalar çok sıcak ne kadar anne sutu alsalar bile suya ihtiyaçları oluyir ben hazır suyu kaynatip bardağa bardakta içtiği kadar içiyor ama günde 1kez.
İNŞALLAH çabuk geçer yoksa benim psikoloji yerlerde kızıma bakınca eski konuşması aklıma geliyor çok üzülüyorum.canim benim oglan gündüzleri uykudan agliyir ama bir turlu uyutamiyitum. cnim sakin bebek deme bana bide emmeyen gözümde karardı bebek çocuk.

Alacam canim internet alisverisine kpali kart bayram gecsin subeden actiracam

Ayni durumdayiz sadece sallamayla uyuyor bazen gozum donuyor oldurecem sinirden tovbe yarabbim gece oldumu aglayasim geliyor cok uzuluyorum neden sakin biri degilim sinir kupuyum resmen yuruyen bomba gibiyim

Canım battaniyenin bir tarafını kalın kurdele ile kapı koluna bağla ben de öyle yaptım kalın kurdele ile kapı koluna bağladım öyle çocuk mu sallanır gelecek de çocuğu sallayacaksın da uyuyacak da çocuk ağlayacak devamlı huysuzluk yapacak Yazık günah. kapı kolunun bir tarafına bağlıyorsun sonra Arka taraftaki kapı koluna da bağlıyorsun tekrar ön taraftaki kapı koluna bağlıyorsun sağlam oluyor çıkmıyor aşağıya kaymıyor yani. Bir ucundan kendin tutup sallıyorsun işte bir ucuda kapı kolunda oluyor.

Birde evim cok sicak gun boyu gunes icinde karartma oerdeye ragmen odam 28 29derece. Ne yapmaliyim tavan vantilatoru iyi gelir mi acaba
Bizim ekvatorda yasayan tanidiklarimizin evinde klima yok her odada tavan pervanesi var. Ondan gorup bir akrabam yazligina aldi. O kadar performansi yoktu. Marka onemli ama hicbiri carpmiyor.

Evet kapidan o sekilde cikmaz cabim battaniyeyi diktinmi peki kurdeleyi oradanmi gecirdin ? Batanmiyeyle nasil baglanti yaptin

kaç aydir bende geçici diye dr goturmedim ama bkiyirum konuşması baya bozuldu.inşa geçer cnim çok moralim bozuk
Canım bir de arkadaş şey demişti aldık karşımıza konuştuk anlattık acikladik demişti. Psikolog öyle demiş. Eğer siz aciklamazsaniz o kafasında kurar mevcut durumdan çok daha farklı ve kötü şeyler düşünür açıklığa kavusturun kendi hayal dünyasına bırakmayın demiş.
Bilmiyorum sizde nasıl bir durum oldu ama kardeş geldi beni sevmiyorlar diye dusunduyse çocuk aklıyla. Muhakkak hep söylüyorsunuzdur hissettiriyorsunuz da bir fikir olsun sana diye paylaşmak istedim.

sağol kuzum ilgin için...valla bende artık iyi değilim neti dusunecegimi şaştım kaldım.cocuklae arasında yas farkı olunca çok zor oluyor onu biliyorum.akli olan yaş farkı koymadan yapar yoksa çok zorluyor anneyi

Alacam canim internet alisverisine kpali kart bayram gecsin subeden actiracam
Cnm müşteri hizmetlerini arayarak yada kullanıyorsan internet bankacılığı ile de açtırabilirsin şubeye gitmek istemezsen.. biz netten açarız alışverişi yapar tekrar kapatırız hep..

Şimdi geldik kv den. Gün boyu halasindaydi orada da bir hala bir amca bir babaanne arasında mekik dokudu bu sicakta kucaktan hiç inmedi. Nasıl gülüyor konuşuyor beni mki de bir görseniz sinir oldum benim hiç mi öncenin yokmuş beni aranıyor ayna acikirsa ona da aglamiyor aranıyor biraz sadece

hanımlar aranızda diyet vs yapan varmi? benim kilolar aldı başını gitti.yürümekte herr şeyde zorlaniyirum.emzirme diye diye duba gibi sistim kaldım ne olacak bu halim.sutumu etkilenmeden nasil kilo veririm acaba..kardeşlerimin düğünleri olucak bu kiloda hiç bişey bana olmuyor eğer kiloları veremezsem düğün dernek hepsi hayal olucak asla bu kiloda gitmem

Bence bu güzel bir şey canım. Benim kızım herkese ağlıyor. Dün babası geldi, 40 gün görmediği için haliyle onu da yabancıladı. Hemen dudak büküp ağlamaya başlıyor. Bayramda ne yapacağım bilmem. Herkese ağlayacak belli ki Sonra sakinleştirme çabaları..

Benim kız da geçenlerde arkadaşlarla iftar yapmıştık bir ağladı yabancıladı ama bugün babanne, dede, amcalar sanki ilk günden beri yanlarındaymış gibi gülüyor eğleniyor. Hiç görmedi 40 lı iken bi gelmişlerdi sadece o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…